הפגנה מחר

i am just me

New member
הפגנה מחר

מחר תתקיים הפגנה מול משרד הביטחון בקרייה (רחוב קפלן, תל אביב) בשעה שש אחה"צ בקריאה להפסקת פעילויות הנקם והפסקת הסלמת המצב ובעד חזרה לשולחנות הדיונים. (נוער מרצ לא מצטרפים כאירגון, אבל אתם מוזמנות להצטרף כבודדים) סהר

Fleddermaus

New member
../images/Emo31.gif אני לא אגיע לזה.

אני מצטער, אבל יש גבול לכל תעלול. ארגון חיזבאללה הרג שמונה חיילים וחטף שניים ללא כל סיבה אמיתית, ולישראל יש כל זכות שבעולם להגן על עצמה ולהבטיח שמקרים כאלו לא יישנו, כל עוד זה נעשה בחכמה. חייבים להרחיק את חיזבאללה מהגבול, כדי שטילים לא יפלו על חדרה. אני לא מבין על מה יש להתדיין מול חיזבאללה. פעולה צבאית כנגד ארגוני הטרור בצפון היא בלתי נמנעת הפעם, לצערי, ואני לא בדיוק חובב מלחמות גדול.

that girl

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם עמרי.

(כמו שכבר אמרתי לסהר בטלפון)

doofe

New member
ההפגנה הזאת,

היא חד משמעית לא מטעם מרצ. ואף אני לא מתכוונת לקחת בה שום חלק.

וכאשר יהרגו עוד 8, ועוד 16 ויפצעו..

וכאשר יהרגו עוד 8 חיילי צה"ל, עם 'התגלגל ה"מבצע" (עוד לא הוצמד לו שם קוד ממחשבי צה"ל - משהו כמו 'ענני נוצה', או 'גלגלי שיניים', או 'שלום הגנראלים'), או שיהרגו 16, או 24, ויפצעו 20 או 30 או 55 (קל, בינוני, קשה ואנוש)- - - אז כן תבוא מר עטלף ('פלדרמאוז') להפגנה בסיסמה: "הוציאו את צה"ל ממלכודת לבנון !" ? מדוע לא תחשוב על זה בעוד מועד, בטרם נהרגו ונפצעו חבריך, או הבנים שלי (אחד מהם משרת כיום בגיזרת שתולה-זרעית, ואחד מן החללים הוא חברו) ? כן ! צריך להפגין מול מחנה מטכ"ל שבלב תל-אביב ! ובראש הקריאות:"יתפטר או יפוטר רמטכ"ל הפאשלות !". זה שמלבד "רעידה קלה לשבריר שניה בגוף המטוס" לא הרגיש מרום טיסתו ותפקידיו מה בדיוק זאת מלחמה. נצא להפגין שוב ושוב עד ש - 1. תכנס הממשלה למו"מ לשחרור 3 החטופים שלנו תמורת כל מחיר. הם שווים את זה , לפחות למשפחותיהם ! 2. תפסק מייד האיוולת המחודשת של 'התגלגלות' צה"ל לתוך הביצה הלבנונית. 3. יכיר הרמטכ"ל באחריותו לקריסת תחושת הבטחון בצה"ל (3 חטופים בשבועיים !), ויתפטר ! אבא של חיילים (3 מילואימניקים, 1 בסדיר, ועוד אחד בדרכו להתגייס),ובעצמו צנחן-לוחם רב נסיון ופעילות מבצעית (17 שנים !) נ.ב. כיתבו על זה (הדרישה להתפטרות הרמטכ"ל) לח"כים של מר"צ, ובראשם לרן כהן, צנחן ומח"ט (אלוף מישנה במילואים) בעצמו. כתובתו: [email protected]

ערב רב

New member
הבעיה לדעתי היא המניע להפגנה

כלומר סיבת ההפגנה היא אותה הסיבה שבגללה ערביי ישראל ויש"ע תומכים בחטיפה, הם תומכים בשחרורם המיידי של רוצחי-ההמונים שבכלא הישראלי ותומכים באלימות - רציחות וחטיפות, בכדי לממש מטרה זו. יכול להיות שאני טועה ומדובר בהפגנת 'ימין' שמתנגדת לפעולות חסרות תועלת וקוראת לפעולות יעילות יותר כמו חיסולו המיידי של רב-המרצחים נס'ראללה, אבל אני בספק גדול. אלכס קון תאר לדעתי היטב את הלך הרוח של ההפגנות האלה - "בסכסוך הישראלי-פלסטיני אנחנו לא נייטרלים, אנחנו לוקחים צד - הפלסטיני" (לא במלים אלה בדיוק). בכל אופן, ההפגנה מיותרת, כל מי שיודע דבר או שניים על אולמרט יודע שהוא אפילו לא מעלה בדעתו לפלוש ללבנון, ממש כשם שלא העלה בדעתו לפלוש לעזה לאחר חטיפת שליט (וזה לא קרה, מלבד כמה גיחות מגוחכות ספוראדיות והרבה מאוד פרופגנדה). להבדיל משרון, הוא גם לא מחוייב לערך השבת הלוחמים, ולכן לדעתי אם לא יופעלו עליו לחצים גורל כל החטופים יהיה כגורל רון ארד - הוא פשוט לא יעשה כלום בנושא, לא צבאית וגם לא במו"מ עם ארגוני הטרור. למעשה כבר ראינו ניצנים לכך כבר היום כשהוא המשיך בסדר היום הטקסי המגוחך עם ראש-ממשלת יפן, ואין ספק שהוא הנחה את יו"ר הכנסת דליה איציק לכפות על הח"כים את המשך סדר-היום המגוחך על בתי-הזיקוק והקמת תחנות שידור לטלוויזיה.

gershon17

New member
ומה עם אזרחי מדינת ישראל?

אלה שמאתמול מופגזים (יש כבר הרוגים היום)? אלה שהופגזו אתמול הופגזו לפני שצה"ל עשה משהו. לצה"ל ולמדינת ישראל אין מחוייבות להגן עליהם? שימותו, מבחינתך?

gershon17

New member
הרוגה. יש גם פצוע קשה

ועכשיו רק 11:30 בבוקר. אני רוצה להבין אם לדעתך למדינת ישראל אסור להגן על עצמה מפני פעולות מלחמתיות של שכנותיה (ואתמול, אל תטעה אפילו לרגע, מדובר היה בפעולה מלחמתית של לבנון, שהיא עילה למלחמה כוללת בין שתי המדינות).

Fackazot Hunter

New member
במקרה הזה:

אני חושב שישראל צריכה להפעיל את צה"ל ולהגן על עצמה, כמובן במתינות אבל לפעול. רואה אנחנו לא כאלה עוורים... והפעולה היא לא של לבנון, היא של חיזבאללה. כרגע יש שמה חיזבאללה שלא ממש שולט כמו שאנחנו רואים בראשות, אבל אני מודה שהממשל שם חלש, ובשביל זה צריך לפעול במתינות כדי לא להביא לקריסת הממשל, שהוא נבנה על ידי שיתוף פעולה צרפתי-אמריקאי.

כולכם צריכים להבין משהו.

אתם יכולים לנסות להיות פרגמטיים ומתונים עם החיזבאללה, אבל החיזבאללה והחמאס לא יהיו פרגמטיים ומתונים אתכם. יש לכם, יחד עם שמאלנים רבים חוסר הבנה מוחלט של מה שנקרא טרור איסלאמי. המטרה של חיזבאללה היא לא לסלק את האויב הציוני מאדמת לבנון. היא גם לא לסלק את האויב הציוני מאדמת ישראל. זו רק מטרה משנית. הארגונים האלה מאמינים בג'יהאד איסלאמי נגד המערב ובכלל זה, היהודים, הנוצרים, הקפיטליסטים, הקומוניסטים והסוציאל-דמוקרטים. בשבילם כל אלה הם ברברים מערביים, וצריך להשליט עליהם את האיסלאם. החיזבאללה הוא רק זרוע של איראן, והיא זו שקוראת למלחמה במערב ולחיסול ישראל שהיא "עץ רקוב". בהחלט, אין צורך להתלהם ויש צורך לשקול צעדים. אבל אני מפציר בכם, תפתחו רק את אמנת החמאס ותראו מה כתוב שם. אני לא אוהב מלחמה, אבל כדאי שתבינו, ששום דבר לא יפסיק ברגע שישראל תניח את נשקה. הדבר היחיד שיפסיק זה הגנת תושביה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חיזבאללה היא זרוע של איראן. מדינה שקוראת למחוק את ישראל מהמפה. אני ועוד הרבה מהפורום כאן לא אוהבים מלחמה, אנחנו נגד מלחמה. אבל לפעמים אין ברירה וארגוני טרור איאפשר לעצור בדיבורים.

למעלה