הפגנה מחר מול הקרקס

Neta558

New member
הפגנה מחר מול הקרקס

הפגנה נגד ניצול בעלי-חיים בקרקסים תתקיים ביום ג', 24.8.2004 בשעה 17:00 בפתח אוהל קרקס מונטה קרלו (מול רחבת העירייה). הקרקס כולל מופעי חיות שעוברות אילוף שעשוי לכלול ענישה פיזית, מוחזקות בכלובים קטנים רוב שעות היום (כולל בשעות הנסיעה הרבות מעיר לעיר וממדינה למדינה) ומנוצלות לצרכי המופע. מוזמנים להגיע מחר ולמחות מול הקרקס. יתכן שיתקיימו משמרות מחאה בימים נוספים.

Ice Age

New member
הפגנה מול העבודה שלי

הפגנה נגד ניצולם של בני אדם מחר ב-8:00 מול משרדי החברה שלי. העבודה כוללת שימוש באנשים שמוחזקים בישיבה כל היום, בחדר קטן (כולל נסיעות קופסת פח קטנה המכונה גם פורד פיאסטה 82 במשך שעתיים כל יום), עם אנשים שדורשים מהם לשמור על שקט. אל תשארו אדישים!

Neta558

New member
יחי ההבדל הקטן

תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שאתה אינך מוחזק בכלוב ואינך מטולטל בכלוב ממדינה למדינה, רשאי להסתובב בחופשיות מחוץ לשעות העבודה, מעולם לא קיבלת שוק חשמלי או עונש פיזי אחר מהמעביד שלך, מקבל משכורת, רשאי לעזוב, בעל יכולת לבחור בעבודה אחרת וכו'. ועזוב את ההשוואה המגוחכת שלך, אני תוהה כמה אנשים היו פשוט מסכימים לשלוח את הכלב שלהם לתנאי קרקס שכזה.

Ice Age

New member
אל תקחי אותי כל כך קשה.

זה לא היה ברצינות. אני מאוד בעד פילים, כלבים, אריות ודולפינים, למרות שהם כל כך טעימים.

Dragon Roar

New member
רק תזכור..

שגם אנחנו היינו באותו מצב. (מכות חשמל, שרפו אותנו, ומה שלא בא לך) רק תחשוב את מי אתה משרת בגישה הזו שלך. ודרך אגב גם אתה יכול להיות מאוד טעים במקומות כלשהם בעולם.

למעלה