הפגנה "כן להסכם"

just stav

New member
הפגנה "כן להסכם"

ביום שבת הקרוב נערכת הפגנה בעד השלום ולהסדר שלום (ניתן ורצוי ביותר לבדוק מה ההסכם, חפשו באינטרנט-"כן להסכם") אשר מתקיימת בירושלים(יש הסעות האורגנות לצורך העיניין) אני קורא לכם לבדוק את העניין ואם חוב לכם אז לעשות את הדבר הנכון ולהגיע להפגין בברכת עלה ובשל פוייקה דניאל X גרעינר

just stav

New member
אהמ.. לא ברור למה זה נכתב מהמשתמש

שלי.. ~מכחישה כל קשר להודעה~

סתוש סתוש

זה בסדר אומנם נטשת אותנו פה ברמה אבל אנחנו עדיין אוהבים אותך .. את יכולה להודות שאת שלחת ופשוט לא נעים לך זה בסדר... ביי דה ווי החולצות מגניבות לגמרי ונורא מתגעגעים לכולם !!!!

just stav

New member
כ../images/Emo80.gif שלי../images/Emo70.gif

מה קורה איתך? שומרת על הרמה, כן?
עוד מעט באים לבקר..

אופיר ס

New member
קושקוש!!!

אני מתגעגעת... אליך ואל כולם... אתם כל כך חסרים לי... אני הולכת לגרעין החדש וכבר הכרתי שם את כולם (כמו שאתמכירה אותי... מתנחלת אצלם....) אבל אני מרגישה משהו חסר כל הזמן... אני בגרעין כל שבוע לפחות פעם אחת אבל אני מרגישה שכבר שנה לא הייתי בגרעין (כי מה לעשות, למרות הצפיפות והג'יפה... הבית שלכם תמיד יהיה "הגרעין" הוילה שלהם לא!) ונגיב מתי שאני בדברים של התנועה אני מרגישה כיאילו אני סתם בפעילות, אני בכלל שוכחת שהגרעין שם... כיאלו הם לא הגרעין... אני עדיין לא מעקלת שכבר הלכתם ולאני כבר לא יכולה לבוא לבית ההוא ולפגוש את כולכם, לאכול איתכם צהריים, לדבר איתכם או לפעמים גם להינעל בחדר ולהוריד דלתות....חחחח אוהבת!!! אופיר

למעלה