הפגנה הפגנה הפגנה

הפגנה הפגנה הפגנה

למה אף אחד מכם לא מדבר ומתחייב שיגיע להפגנה. הרי זה מה שחשוב עכשיו. להמשיך וללחוץ ולשמור את הנושא במודעות. מה אף אחד מכם לא מוכן להזיז תתחת (סליחה על הביטוי) מהמחשב ומהסלון. אני אגיע בטוח ואני מצפה מכל אחד להגיע, לפרסם את ההפגנה ולא למצוא תרוצים

raffi5

New member
הקריאה להשתמטות פוגעת בהצלחת המאבק

כל עוד ההפגנה תהיה במה לקריאה לשתמטות מפקדים, לא אהיה בה, לא אטול בה חלק, לא אצטער אפילו אם ניתן יהיה לספור את הנוכחים על יד אחת. כמוני ישנם רבים רבים שלא מוכנים לסכן את החיילים תמורת המאבק, גם אם הוא נכון וצודק. כפי שאמרתי בהודעות קודמות, השתמטות המפקדים לא תמנע או תעכב הגיוס של אף אחד מחייליהם. החיילים יגיעו למשימות פחות מאורגנים ופחות מוכנים. כתוצאה מכך, החיילים יהיו בסיכון גבוה יותר. בתקופת מלחמה זו, המוכנות לסכן שלום החיילים אינה לגיטימית, אינה מוסרית ואינה צודקת. אם הקריאה לסרבנות תרד מהאג´נדה, תהיה היענות גדולה בהרבה, תגדל האפקטיביות של ההפגנה אצל הפוליטיקאים והארגון הזה לא יאבד את הצידוק המוסרי לקיומו.

yoavtzur

New member
נו באמת,אתה מסכן את החיילים

שלך בכך שאתה מוכן למצב הקיים אתה לא קולט את זה,כי הראש שלך ממוסד,אל תטיף לנו מוסר, לא רוצה,אל תבוא,אתה מתנהג כמו ילד קטן!!! דרך אגב,יתכן שהקריאה להשתמט תספיק לנער את המערכת,ולא נצטרך להשתמט אל תרתום את העגלה לפני הסוסים.

raffi5

New member
למרות שאינך רלוונטי לפורום

אינך זוכר מה זה להיות חייל. אני בספק אם ידעת פעם מה זה להיות מפקד. נוכחותך בפורום רק מעצבנת ומעיקה על הדוברים, כמו זבוב טורדני. ומכאן ולהבא, אשתדל להמשיך ולהתעלם מגיבובי הברברת שאתה מעמיס את הרשת עימם. אני מציע לשאר הדוברים כאן לנהוג כמוני. חברים, אולי אם יתעלמו ממנו הוא פשוט יעביר את ההטרדות שלו למקום אחר.

yoavtzur

New member
אתה לא רלוונטי למציאות.

האמת מטרידה רק את השקרנים.

חפש1

New member
"לא נצטרך להשתמט"?!?! פרזיט!

הרי אתה משתמט כבר הרבה זמן, וכל פעם אתה מוצא תרוץ אחר שישאיר אותך, פחדן, מתחת למקלדת. ולמי שעדין לא מכיר את התופעה: יואב צור, המכנה עצמו דקרט, "השמאל הציוני", הוא מטרד ותיק בפורומים. כמה ממאפייניו: יש לו מה לומר בכל נושא. הוא חכם מכל אדם, ומכיוון שלקח את כל החוכמה לעצמו, לדעתו לאחרים לא נשאר שום דבר, ולדעתו כולם מלבדו מטומטמים גמורים. נפגעים עיקריים משלשול המקלדת הבלתי פוסק שלו: נשים. לבחור יש כנראה בעיה להתמודד עם נשים, ולכן כל אשה שמעיזה לכתוב משהו בפורום מקבלת מייד את ההתייחסות "טפשה","מטומטמת","את לא מבינה שום דבר" וכד´. מג"דים ומח"טים. לא ברור מה הסיבה, כנראה שוב בעיה בעברו, אבל המג"דים והמח"טים הם אם כל חטאת. כך למשל הוא כותב שהמג"דים והמח"טים "מושחתים", וש"רוב המג"דים והמח"טים הם מניאקים". מה, הוא מכיר את כולם או את רובם שהוא יכול לאפיין אותם כך? טייסים: רגשי הנחיתות שלו כלפיהם פורצים לפרקים. אני חושב שאלו לא רגשי נחיתות, הוא נחות באמת. ובעיה אחרונה: הבחור פעם היה מפקד טנק. בתרוצים מתרוצים שונים, המשתנים לפרקים הוא משתמט ממילואים (כן כן, סתם פרזיט קטן) אבל מה: מטיף ונוזף בכולם. האמת שניסינו להפטר ממנו בטוב וברע מהפורומים העוסקים באנשי מילואים, מכיוון שזה באמת לא עיסקו, מכיוון שהוא משתמט מביצוע מילואים כל פעם בהמצאה אחרת: פעם זה היה "רק סירוב יביא שינוי", לאחרונה זה "אני עושה תפקיד רוחב בחטיבה" (מכבסת מילים ל: "אני לא עושה מילואים") וכו´. אבל שום דבר לא עוזר. הוא מחובר מהמקלדת ישר לוריד. מכל מקום - לא לקחת אותו ברצינות: הוא טפיל אינטרנט וזו אחת ממגבלות המדיום. בקיצור: פרזיט מילואים ומטרד פורומים. לא לקחת ברצינות.

חנה201

New member
כל הכבוד על דבריך. צודק בכל מילה

אני מסכימה איתך בכל מילה הקשורה ל"מעלותיו" של יואב צור. כל הכבוד שלקחת יוזמה, וסיפרת לאנשים עם מי יש להם "עסק". חסכת לאנשים כאן כאב ראש.

כדאי שתקרא בעיון

רפי, לפני שאתה פוסק כדאי שתקרא בעיון את מה שאומרים חברי בלת"מ. כאשר תסיים תבין שאי ההתנדבות אמורה לחזק את מערך המילואים, משום שבלי הפעלת לחץ על הממשלה לעשות מעשה שיחזק את מערך המילואים, המערך ימשיך להתפורר לכולנו מול העיניים. אנשים כמוך שבוחרים לשבת על הגדר ולהתעלם מהמציאות המסוכנת של קריסת המערך רק שותפים להידרדרות.

raffi5

New member
לא מספיק לקרוא צריך גם לחשוב

אם תחשוב על ההשלכות של השתמטות המפקדים תבין שמי שיפגע זו לא המדינה, לא הצבא, לא הפוליטיקאים - רק החיילים. אף אחד לא יושב על הגדר. יש רק קבוצה שמוליכה את המאבק (הנכון, הדחוף והצודק) בכיוון שלא ישיג שום דבר, חוץ מסיכון חיי חיילים. ושוב, בתקופת מלחמה כזו, אין לאף אחד את הזכות להשתמש בטקטיקה כזו. אם אתם רוצים "לחזק את מערך המילואים" בטקטיקה של סרבנות, תקראו לסרבנות כללית לגיוס - כולל חיילים, כולל צווים חוקיים. פשוט לא הולכים לצבא !! ככה חיילים לא יסתכנו, המחבלים לא יתקפו, כולם יהיו שמחים וכולנו ניסע לקנדה....

איום שאין מתכוונים לממש אותו הוא לא

איום. יואב, זה נכון מה שכותבים עליך פה? אתה משתמט ממילואים? אתה דווקא נראה לי דמות מנהיגה פה בפורום. קצת קשה להאמין שאתה לא תורם. בברכה מילואימניק מבוגר

yoavtzur

New member
כתיבה בפורום זו לא תרומה? אני אכן

משתמט משירות קרבי,עברתי לתפקיד חפש נפקדים(כמה אירוני) בחטיבה. נמאס לי להיות פראייר ואני לא מוכן להתנצל,עם כל הצניעות אם צה"ל גרם לאנשים כמוני להשתמט אז המצב קשה מאוד. אני בן להתיישבות העובדת,ציוני. בזכותי התקיים דיון בועדה לביקורת המדינה בנושא מחסור באפודים קרמיים אני יכול להביא לך ציטוט של עוזר חבר הכנסת ממרצ(שכחתי את שמו) אם אתה לא מאמין(זו פשוט הכנה להשמצות שיבואו....) בכל מקרה בצבא התנדבתי לשריון לאחר ששירתתי שנה ביחידת מודיעין חזותי ,עשיתי קורס מטקים ושירתתי בלבנון. אני לא מאמין שאחזור לשרת שירות קרבי,אבל יותר גרוע מכך גם הילדים שלי, שיהיו, לא ישרתו בצבא,והכי מצחיק,אם רק היו אומרים פעם בשנה תודה...אז הייתי ממשיך לשרת! אין לי דרישות גבוהות מהמדינה אני מוקיר לה תודה על כל מה שעשתה עבורי. אה....הכי מעצבן..שהמדינה יודעת שבמלחמה אנשים כמוני לא ישארו בבית, את זה הבנתי במלחמת חומת מגן עת טילפנתי ליחידה ושאלתי "נו מה קורה איתנו" ממש חיכיתי לטלפון,אני לא רוצה להשמע ילדותי,אבל כנראה שאני אעדיף לצאת למלחמה ולסכן את עצמי מלשבת בבית ולחיות עם הבושה, בכל זאת החינוך שקיבלתי,חזק ממני,וחבל שזה כך. יואב צור-שמאל ציוני!

שמעתי שהיה דיון. אבל אני לא יודע

מה נאמר שם. אתה בטח היית שם (כמי שהביא זאת לדיון) אולי תספר לנו מה היה שם אני חושב שזאת חובתו של כל מילואימניק לדעת זאת. נ.ב. אני מקווה שאתם לא רואים את השתתפותי בפורום חוצפה. בעוד כמה חודשים אני מגיע לגיל שאפשר להפסיק. גיל הפרישה ממילואים.

yoavtzur

New member
במשך מספר חודשים פרסמתי נתונים

על מספר החיילים שנהרגו כתוצאה מחוסר באפודים קרמיים ומדיניות מיגון שגויה,המספר המעודכן הוא כ 50 מתחילת המלחמה האחרונה!!! בדיון עצמו לא הייתי,בצו קריאה פורסם תוכן הדיון כמדומני. גם היום חיילים פועלים בשטחים ללא אפודים קרמיים!!!! רק לפני מספר ימים חיילי תותחנים התלוננו על מחסור באפודים. בפיגוע בחברון בו נהרגו כ 12 חיילים,מפקד מג"ב חברון(כמדומני) חטף 3 כדורים,2 באפוד הקרמי ו אחד בקסדה,ולמרות זאת הוא חיסל את המחבל שירה עליו!!! המח"ט דרור מאידך,היה ידוע בהתנגדותו העקרונית למיגון!!! הוא הטיף לחיילים לתקוף במקום להתגונן,כאילו שמיגון מונע מהחייל לתקוף!!!! מחיר אפוד קרמי,כ 2000 דולר. דרך אגב,אותו חפש1 וחבריו טענו גם אז שאני מדבר שטויות,ואי אפשר להלחם עם אפוד קרמי. יואב צור-שמאל ציוני!

חפש1

New member
יואבצור, בנוסף לכל אתה גם שקרן

בשעת הצורך. מעולם לא הבעתי דעתי לגבי האפשרות או חסר האפשרות להילחם עם אפוד קרמי. נכון שפעמים רבות אמרתי ואני עדין אומר שאתה מדבר שטויות ללא הרף.

קונג

New member
אם שאלת על יואבי, "דקרט"

או בשמו החדש, "תומיקס", אז שתדע שמיד לאחר לקיחת הקרדיט על התחקיר בכנסת הוא רץ מיד לפורום בynet, ושאל את "עלה" מה המסקנות שנתקבלו בישיבה בכנסת...... כמובן תחת מסווה של שם אחר........ והקשר היחיד של הפרזיט הנ"ל לעוזרו הפרלמנטרי של ח"כ שהוא שכח את שמו (אבו ווילן, דרך אגב) הוא הניגוח שלו בכל הופעה שלו בפורום.......... אכן, יואב צור מוביל במילים ובשחיקת המקלדת, וגם בשקרים..... כפי שחפ"ש1 יכול להעיד, הוא לא שקרן כ"כ טוב, והוא נתפס מספר פעמים רב מאד....... אני מציע לך לא לקחת אותו ברצינות רבה יותר מאשר אתה לוקח כל משתמט אחר..... שיהיה לך שבוע נהדר...

yoavtzur

New member
לא ממש מדויק,הסבר:

הסבר: 1.ביקשתי ממכר שלי שמשתמש בכינוי תומיקס לברר עבורי איפה ניתן להשיג את סיכום הדיון,כי חששתי שעלה לא יתן לי את זה 2.הבאתי את סיכום הדיון כי אחד המשתתפים פה,נדמה לי "מילואמניק מבוגר" שאל מה היה שם,כתבתי שלא הייתי נוכח בדיון(תבדוק!) 3.לא לקחתי קרדיט על התחקיר,אבל העוזר הפרלמנטרי בעצמו אמר שהדיון התקיים כתוצאה מהמידע שעלה בפורום "צו קריאה" עכשיו תחפש ותראה שרק אני התרעתי על האפודים הקרמיים במשך חודשים!! תודה על ההקשבה. יואב צור

קונג

New member
מוזר.

אבל הדיון עלה בגלל בחור צעיר, ששמו מופיע באותו מסמך שפרסמת, שירה על אפוד קרמי, וראה כי הכדורים חודרים אותו. רק אז, עם הצגת ההוכחות הנ"ל בוצע הדיון, שכן טוב מראה עיניים. אתה לא הזזת שום דבר בנושא, שכן תלונות הגיעו כבר שנים, ושום דבר לא זז. זאת גם הסיבה שאותו אדם הופיע בדיון ואתה לא. ואותו "תומיקס" מדבר בצורה זהה לשלך מה שמעורר את החשד שאתם ממש תאומים סיאמיים..... ואגב, מה מנע ממך להכנס לפורום ולשאול?...

למעלה