הפגנה בעניין הגדר

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
הפגנה בעניין הגדר

הודעה של ארגות תעאיוש: : החומה מגיעה לסוואחרה! בשבת הקרובה, 16 ביולי, {תעאיוש} תצטרף להפגנה המאורגנת ע"י הוועדה העממית של סוואחרה (בירושלים) נגד הגדר, כדי למחות על עוולות הגדר באזור. שכונת סוואחרה מונה כ-30,000 תושבים. 20,000 מהם יהיו "בתוך" הגדר, וכ-10,000 מהם במובלעת מזרחית. 11 חמולות יופרדו באופן שרירותי. גישה לבתי חולים, בתי ספר, בתי קברות ומקומות פתפילה תישלל מעשרות אלפים. בית המשפט עדיין לא אישר את התוואי. אנו נהיה שם עם שותפינו כדי להראות לבית המשפט ולעולם כולו עד כמה לא "חוקית" היא המהות של החומה! " לעוד פרטים אפשר להיכנס לאתר תעאיוש

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo124.gifהפגנות תמיכה בסרבנים../images/Emo70.gif

משמרת סולידריות עם הסרבנים הכלואים תתקיים בשבת, בשעה 18:00 בכלא 6. הסעות - ירושלים - בניני האומה - 16:00 תל אביב - נמיר פינת ארלוזורוב - 17:00 בחברה הכולאת את המצפון, כולנו אסירים! יום רביעי, 21/7/04, מול הקריה בת"א, בשעה 18.00 חמשת סרבני המצפון, היושבים מזה שנה וחצי בכלא, עומדים בימים אלו לוועדה לקיצור העונש. קיים סיכוי ממשי שלמרות התנהגותם המופתית של החמישה בכלא, לא יקוצר להם העונש הנגזר עליהם. ביום ד', 21.7, בשעה 18:00, מול משרד הביטחון בקיריה, תתקיים הפגנה לשחרור סרבני המצפון, תחת הסיסמא: בחברה הכולאת את המצפון, כולנו אסירים! בבקשה להגיע בחולצות לבנות חלקות, בלי כיתוב מפלגתי עליהם. לפרטים פנו אלי, למייל: [email protected]

shay or eli

New member
למה בלי חולצות מפלגתיות?

מה הבעיה בכיתוב מפלגתי על החולצות? למה כל הפוביה הזאת תמיד ממפלגות ופוליטיקה? איזו סיבה יש לחברי מפלגה לא לבוא להפגנות ככח פוליטי מפלגתי? סתם כדי לומר שאין גב מאחורינו?

ד ר ו ר 1

New member
תשובה:

גם בעיניי הדבר תמוהה. פשוט ההודעה הועברה אלי, ועשיתי הדבקה לתוך ההודעה בפורום זה...

ד ר ו ר 1

New member
כנ"ל

אבל אני מתאר לעצמי שאלו אירגוני סירוב כמו פרופיל חדש, פורום ההורים, יש גבול וכו'...

shay or eli

New member
דובר על יח"ד או על כלל המפלגות?

כי יש מפלגות (*אהמ* חד"ש *אהמ*) שתומכות בסרבנים. זה תופס גם לגביהן?

eviv

New member
אני מצטרף לדרור

ואומר כל הכבוד לחד"ש שאומרת בחוזקה כי זה לא תקין שיש אנשים ששירות בצה"ל הוא עבירה על מצפונם והם אינם מורשים לעשות שרות אלטרנטיבי אחר. כל הכבוד
ואומר לשיאואלי שההפגנה לא מאורגנת על ידי מפלגת יחד ואני לא יודע את הסביה המוזרה שאי אפשר לבוא עם חולצה מפלגתית אני יכול לנחש שזה לא בגלל התקופה הפוסטפוליטית אלא אולי בגלל שמנסים שזה ירראה כמשהו שהוא לא משהו של חבר אנשים מצוצמים אלא משהוא שהוא לאו דווקא מפלג אחד...

למעלה