הפגנה בעיר..

הפגנה בעיר..

תושבי לוד יוצאים למחאה על מצב הביטחון בעיר. מוצ"ש הקרוב ה30.10.2010 כב' חשון בשדרות הציונות, בכניסה הראשית ללוד מרכז בשעה 19:30 המטה לביטחון לוד. להצטרפות: [email protected]

הפגנה...נייס../images/Emo45.gif

אני מניח שנהיה שם... זה קרוב אלינו... יש אישור מהמשטרה להפגנה?? תהיה אבטחה??? יהיו עיתונאים?? שי

Jen74

New member
אם אני יורדת מהאוטובוס בלוד סנטר וממשיכה ישר

לכיוון היציאה מהעיר בשד' הציונות, אני אגיע למקום ההפגנה? כדאי ללכת ברגל מהלוד סנטר או שיש אוטובוס שמגיע קרוב?

טוב...

אני כאן, עם עוד כ50(!) אנשים רובם דתיים, חסרים לי כאן בני הנוער, הורים, בעלי עסקים,זוגות צעירים וקשישים עצוב שנראה כאילו רק לך-50(!!!) איש באמת אכפת. ע צ ו ב !!! שי

הנסיך.

New member
להרבה יותר אנשים אכפת, נסה לתקשר את המאבק

בפורמט קצת יותר רציני. לא ראיתי שום שלט לגבי ההפגנה (לעומת שלטי כנס-רבנים כזה או אחר שמפארים כל פינה נידחת בעיר) לא ראיתי שום קבוצה שקמה בפייסבוק בשביל זה (ופנתה לשכבת הגיל הצעירה יותר) לא ראיתי שום עלונים שחולקו לתיבות הדואר של האנשים (אפשר לבקש מ - ויקטורי שיפיצו את העלונים יחד עם עלוני הפרסומת שלהם) ואני לא יודע אם היה איזה נסיון כזה -אבל לו אני הייתי מנסה לארגן הפגנה כזו הייתי מדבר עם תנועות רציניות כמו הצופים או בתי ספר באיזור כדי לנסות ולהביא מסה קריטית של אנשים בסופו של דבר - לא אני ולא אף אחד מסביבתי הקרובה ידע על ההפגנה הזו

ההודעה הזו נפתחה יומיים לפני ההפגנה

הדרך שלנו לפרסם ולתקשר את הדברים הוא לכתוב כאן הודעות. אתה מוזמן לעדכן ולהתעדכן כאן לא רק בהפגנות,אלא בכל דבר שעולה על רוחך שעשוי לעניין את תושבי העיר לוד ורמלה. הממממממממ...בשביל זה אנחנו כאן... שי

למעלה