הפגנה במוצ'ש

חביף

New member
לא באתי כי ישנתי
ההסבר שלך קצת מקומם, אבל כיוון שאני נגד המצעד בתל אביב מאותם שיקולים ממש, אני מבין אותך ומקבל את דברייך.

ItsikH

Member
לא באתי כי נורא נחמד שעורכים הפגנה
בצאת השבת במרכז ת'א, ואני מגיע ממעלות. באמת השתדלתי, לא עזר.
אבל בלי קשר לתכנון שמראש פנה לאוכלוסיה מצומצמת, מיעוט המפגינים הוא ניגוד מנקר עינים למצעד, בעיני מוכיח שוב שהמצעד הוא אויר חם, עלה תאנה, ממש לא 'סלע קיומנו' וממש לא הדרך להשגת שינוי

חביף

New member
חו"ח - לא נפגעתי
אפשר גם להעיר לגבי טיעון כלשהו מבלי להיפגע, אלא כחלק מדיון שכלתני המשאיר את הרגשות בחוץ.
קצת מקומם, כי הציפייה שהפגנה תהיה כמו כיבוש הבסטיליה מוגזמת בכל לשון של הגזמה.
ההיסטוריה של ההפגנות הישראליות מצביע על כך, שגם הפגנות סוערות לא משנות את המציאות בבת אחת, אלא רק עבודה שיטתית, בלתי פוסקת בשטח, כולל הפגנות תעשה את שלה.

מולינר

New member
הגעתי
הגעתי כי לא היה לי משהו אחר לעשות, הטרחתי את עצמי מדירתי הממוזגת אל הצפיפות החמה למרות שאני אל-הורי, הלכתי להפגנה כי עדיין חשובים לי אלו שיכולים להביא ילדים נהדרים לעולם, מיהרתי לשם מתוך פחד על הדמוקרטיה המעורערת בה אני חי, נכחתי למרות חוסר עניין הציבור והממשל...
הייתי שם מתוך אמונה שיום אחד מישהו ילחם בשבילי מסיבה זו או אחרת,
הגעתי כדי שלא אתחרט על שלא הגעתי, הגעתי ולו רק כדי להשקיט את מצפוני ואז לנסות לישון בשקט.

מולינר

New member
בהחלט נכון
גם לא נראה לי שמישהו ממשתתפי או מארגני ההפגנה פינטז על שינוי מגמה או אולי מהפכה ... אפרופו כיבוש הבסטיליה, את התמורות קוצרים אחרי יותר מדור או שניים שתוך כדי ליקוק הפצעים וכריית הקברים ניסה להשאר בחיים מול אי אלו משוגעים שניסו לנצל את המצב השברירי הקיים.
עבודה שיטתית בשטח כולל הפגנות הן עוד אבן דרך. בהפגנה דברו על פנייה לבג"ץ לקראת סוף החודש בעניין החוק המדובר. גם זה משהו, עוד שורה בקורות הקהילה.
מקובלת עלי ההבנה שאולי לא אזכה לראות את השינוי המיוחל. אני מעדיף אותה על פני האדישות.

ItsikH

Member
מלך
הסולידריות היא החשובה
אישית איני חסיד של הפונדקאות כלל, אבל עדיין היא קיימת, ומשעה שהיא קיימת אני תובע שתהיה שוויונית, אפילו אם אני איני מוכן אפילו לשקול אפשרות כזו לעצמי, למי שכן רוצה - הוא זכאי.

חביף

New member
הפונדקאות קיימת מאז ומעולם
זה לא המאה העשרים ואחת שהמציאה אותה, אגב.
בטבע כולנו מכירים את הקוקיה המניאקית שכופה פונדקאות על ציפורי שיר.
יש'ך תיעוד מפורט בתנ"ך, או במיתוס היהודי.. ואני בטוח שלא שרה המציאה את הענין עם הגר.

חביף

New member
וישנת היטב אחר כך?
אהבתי מאוד את העיטור התלביבי שנתת להחלטה שלך לצאת מ"דירתך הממוזגת"

ItsikH

Member
למאותגרי פייסבוק
19:30-23:00, רח' קפלן ת'א מול קריית הממשלה

למעלה