הפגית שלי

adam33

New member
הפגית שלי

הפגית שלי היא הנסיכה שלי נולדה 900גרם כשהיא נולדה זה היה לא צפוי צלצלו אליי ואמרו שאישתי בבית חולים כשהגעתי עוד הספקתי לראות אותה מובלת לפגיה מן כף יד מצומקת אבל דומה שמחייכת איני יכול לתאר את הטראומה שעברה עלינו במיוחד על אישתי להגיע מבית חולים כשהשכנים אומרים היכן הילדה אויי מסכנה שלי ורק ידידה מהעבודה היתה מאושרת ואמרה מה כן? מזל טוב ..הפגייה באסף הרופא ממש טובה כשהגיעה למשקל 2000גרם חגגנו לה יום הולדת בפגייה הרגשנו כבר גדולים וותיקים..תמכנו בהורים אחרים וההתקדמות שלה בחיים צעד אחר צעד כשאנו שומרים עליה מכל משמר לדבר היא דברה רק בגיל שלוש במכון להתפתחות הילד של מכבי ליוו אותה עד גיל שלוש וחצי צעד אחר צעד כיום שירז בת חמש..פעסוסית חמודה מחייכת ואוהבת חכמה לגילה ומחייכת לרוב מי האמין שהיא תגיע לגיל הזה חובה על כולם לתמוך אחד בשני ותמיד להראות לאחרים שנולד להם פג או פגית לראות את האור זה לא קל אבל אחר כך החיוך לא יורד מהפרצוף...

כיף לשמוע

תמיכה להורי פגים שזה עתה נולדו היא אכן אחת ממטרות פורום זה. נשמח אם תשאר איתנו. האם יודעים מה גרם ללידה המוקדמת של שירז?

adam33

New member
לידה מוקדמת

תוצאה של רחם דו קרני ובעיה בשליה הבן הגדול נולד בקסרי ומאחר וידעו על הבעיה היתה היא בשמירת הריון וכשנתגלתה בעיה גם בשליה אזיי היו חייבים לילד במהירות

ברוכה הבאה שירז ../images/Emo13.gif

איזה יופי לשמוע שהיא ילדה כל-כך מאושרת. מסכימה לחלוטין לגבי המכון להתפתחות הילד של מכבי, הם באמת נפלאים. ושוב ברוכים הבאים לפורום

adam33

New member
תודה רבה

אני יודע שיש הורים שהנושא פגים ידוע להם אבל כשזה קורה להם הם לא יודעים איך להתנהג ומה לעשות במיוחד הקטע בבתי חולים הרבה אמהות אינן יודעות שאת חופשת הלידה ניתן לפצל וללכת לעבוד לאחר הלידה בעוד שאת החופשה לקחת רק אחרי שהפגית משתחררת מהבית חולים אבל בגלל זה יש אתכם ושירז שלנו כיום ילדה יפהפיה בת חמש שדה לא קטנה ולא ניתן להאמין שהיתה פגית באסף הרופא יש מסדרון בפגיה ויש שם תמונות של פגים שגדלו התמונות הללו אמנם אינן מדברות אך עוזרות המון להורים שילדהם שם זו התקוה מעבר לכל המילים...

גלי לוי

New member
../images/Emo65.gifאם כבר הזכרת את התמונות

שתלויות בפגיה , זה מזכיר לי שכשמאור היה מאושפז ( לפני 3.5 שנים ) אמא שלי , בעלי , אני וכל מי שהיה סביבנו, רצנו מתמונה לתמונה כדי לחפש ילדים במשקל דומה לזה של מאור, לראות אחרי כמה זמן הם היו בפגיה, צמאים לקבל כל טיפת אינפורמציה. כל הורה של פג שהיה בא לבקר בפגיה היינו עושים עליו תחקיר בטחוני, כמה זמן, מה היה לו, נאחזים בכל פיסת מידע. כיום בפגיה של וופסון, תלויות 3 תמונות של מאור גיל שנה , שניתיים, ושלוש. לי באופן אישי היה קל יותר להתמודד ע"י כתיבה. בכל יום , כמעט מהיום הראשון,הייתי מנהלת יומן ובו כתבתי את מה שעבר על מאור באותו היום, ומה מצבו, אני חושבת שזה עזר לי להתחזר ולחזק את מאור, הכתיבה נתנה לי המון כוח, והיום יש לי מין " ספר" , פרטי שלנו, שאולי פעם אהפוך אותו לספר , במטרה לעזור להורי פגים אחרים. בכל אופן, אני גאה בשירז על הכוחות שבה, ובכל פג קטן שעובר כ"כ הרבה , ולכולם אני רוצה לומר משפט שמלווה אותי כבר 3.5 שנים:- "כל שנבקש לו יהי......"

איזה סיפור מרגש...

טוב שאתם פה איתנו. ממש כיף לשמוע סיפורים מעודדים כאלו.

איזה כיף לשמוע...

ברוכים הבאים לפורום. מסכימה עם כל מילה שכתבת. בכל יום כשאני מסתכלת על הפגים שלי שהיום בני 7 (1240גר´)ו- 3.5(480 גר´) עיני מתמלאות בדמעות מהתרגשות. כל דבר חדש שהם עושים הוא פלא, ושום דבר אינו מובן מאליו.

למעלה