הפגישה

הפגישה

שלום הפגישה התקיימה אתמול, נכחו כ-12 איש כולל שני בעלים. היו 3 משתתפות חדשות. היה מאוד מרגש, לא קל ומרתק. אני חושבת ומקווה שגם יצא מזה משהו פרודוקטיבי כי דיברנו על נקודות חשובות בהתייחסות הצוותים הרפואיים ואנשים מסביב.שרון חן לקחה על עצמה לנסח את מה שכתבנו ואני מאמינה שהיא תשתף אותנו במה שיצא. אניחושבת שדיברנו על הרבה נושאים והקפנו נקודות רבות (אולי רבות מדי...) אך אם למישהו יש מה להוסיף הוא יכול להוסיף כאן או להעביר אלי או ישירות לשרון חן. נקבעה הפגישה הבאה ובעצם הפגישות הבאות, יום שני הראשון לכל חודש. הפגישה הבאה, ב- 7.10. להתראות, יעל

הלוואי שיכולנו גם...

אני שמחה מאד ומברכת על הפגישה השנייה שנשמע שהיה פרודוקטיבי ויעיל ביותר. חבל שאנו רחוקים. שמחתי לשמוע שעוד בני זוג הצטרפו...אני בטוחה ויודעת שזה עושה פלאים - ההתמודדות בשניים. אני מאחלת לכולם המשך מוצלח של הפגישות והלוואי שנצליח לשנות משהו בעולם האכזרי של אובדן הריון. חיזקו ואימצו שנה טובה לכל העוסקים במלאכה יעל של אודי

מירבא

New member
כל כך חבל לי

שלא הצלחתי להגיע בדיוק ביום הפגישה חליתי אני חושבת שהמסמך לבי"ח חשוב אבל אני לא יודעת מה הועלה בפגישה.יעל אני אודה מאוד אם יתאפשר לך לשלוח לי בפקס או אימייל את מה שיכתב ובמידה וישנם דברים שיש לי להוסיף לתת לכן.

למעלה