הפגישה שלא התקיימה

רוני 123

New member
הפגישה שלא התקיימה

ביום ששי האחרון הגעתי ישר מהאוניברסיטה לביתו של חברי. הוא היה אמור להגיע לחופשה מהמילואים וקבענו להפגש בדירתו. את הדלת פתח לי שותפו לדירה, שהציע לי לשתות ואחר כך נכנס לחדרו שם חיכתה לו מיכל חברתו. אני התקלחתי והחלטתי להכנס למיטה ולנוח עד שטל חברי יגיע חשבתי להפתיעאותו לכן פשטתי את כל בגדי ונשכבתי במיטה, מתכסה חלקית בסדין, שמראה טפח ומגלה טפחיים. המוזיקה המרגיעה ששמתי ברקע כנראה הרדימה אותי. כשהתעוררתי ראיתי את מיכל יושבת לידי ובידה טלפון טל רוצה לדבר איתך היא אמרה לקחתי את השפורפרת של הטלפון, והתישבתי במיטה תוך כדי משיכת הסדין למעלה שיכסה אותי. טל סיפר לי בעצב רב שהוא לא יוכל להגיע לסוף השבוע בגלל הכוננות, ואני הרגשתי כיצד דמעה מתחילה לרדת במורד לחיי. הייתי כל כך מאוכזבת. טל ניסה לנחם אותי בטלפון, והרגשתי שגם הוא עצוב מאד. מיכל שלחה יד וניגבה את הדמעות מלחיי. הבטתי בה מופתעת ואז שמעתי את טל מבקש לדבר שוב עם מיכל העברתי לה את השפורפרת, וראיתי אותה מקשיבה לטל, ולפתע נהייתה אדומה כולה. השפורפרת הועברה אלי שנית ואני שמעתי את של מבקש ממני לתת למיכל לנשק אותי למטה בשמו. אני השמעתי אנחה קלה, הייתי מופתעת ונרגשת ועכשיו הבנתי מדוע חמיכל הסמיקה קודם. מיכל הסתכלה עלי ואני בניד קל אישרתי לה היא משכה את הסדין מעלי כך ששני שדי התגלו לפניה, ובעודה ממשיכה להסתכל עלי המשיכה להוריד את הסדין. כשהגיע למפגש שבין רגלי היא השמיע הפעם אנחת הפתעה. אני הייתי מגולחת לחלוטין והיא לא היתה מוכנה לזה ואז היא אמרה בקול, וואו טל מה שאתה מפסיד וירדה לנשק לי את הדגגדן. באותו רגע נפלה השפורפרת מידי וכל מה שענין אותי היתה מיכל הנמצאת בין רגלי ומענגת אותי. לאחר כמה דקות נשמעה דפיקה קלב בדלת, והחבר של מיכל שאל אם הכל בסדר? שתינו ענינו במהומהם שכן אבל כנראה שזה לא הניח את דעתו המשך בקרוב

נראה לי שגם אני רוצה לנשק אותך

בכל מיני מקומות....
מחכה להמשך בקוצר רוח!!!

רוני 123

New member
הפגישה שלא התקיימה - המשך

מיכל המשיכה ללקק בין רגלי, ואני לאחר שהתגברתי על ההלם והמבוכה הראשונים התחלתי להנות מהענין. שלחתי יד וליטפתי את ראשה של מיכל, את צוארה וכתפיה. מבחוץ נשמעה שוב שאלתו של החבר של מיכל האם הכל בסדר מיכל עצרה לרגע, קמה ממקומה ונגשה אל הדלת פתחה חריץ דק וספרה לו שטל צלצל להודיע שלא יגיע והיא מעודדת אותי כי אני מאוכזבת. הוא קיבל את דבריה וחזר לדרכו ומיכל חזרה אלי תוך כדי התקדמותה למיטה היא הורידה את חולצת הטריקו שלבשה וכן את מכנסיה ונשארה בתחתונים וחזיה. אני הושטתי לה את ידי שתתקרב וכשהיא התישבה לידי התחלתי ללטף אותה פתחתי את סגר החזיה שלה ושחררתי את שדיה התישבתי מול מיכל מלטפת את כתפיה וצוארה ויורדת לכיון מותניה תוך כדי כך נוגעת עם פטמותי הנוקשות במפטמותיה, ומרגישה ברעד הקל שעובר בגופה של מיכל. היא נשכבה על המיטה ואני התישבתי מעליה מלטפת ומחבקת, ומגיעה עד לתחתניה ומורידה אותם לאט. שער ערוותה מתחכך בערוות החשופה, וידינו עוברות מגירוי הגרגרן כל אחת של עצמה לליטוף השניה שתינו היינו חמות ומגורות, החלטתי לעזור למיכל לגמור ואז להמשיך ולגמור בעצמי, ירדתי אל בין רגליה והתחלתי למצוץ אותה תוך כדי שהיא מלטפת את הדגדגן שלה התחלתי להחדיר אצבע לתוכה והרגשתי עד כמה היא רטובה. מיכל נאנחה קלות, ופשקה את רגליה, תוך שהיא מעודדת אותי לחדור עמוק יותר לתוכה ואז באנחה חזקה הרגשתי איך צמרמורת והתכווצויות עוברים בכל גופה והיא גמרה. חיבקתי אותה חזק ונשכבתי לידה כשאני נרגשת ושמחה. לאחר כמה דקות של מנוחה כשאנחנו מכורבלות יחד, מיכל התרוממה והתחילה ללטף אותי ולעזור לי להגיע לאורגזמה שלי, בדיוק ברגע זה נשמע דפיקה קלה על הדלת והחבר של מיכל שאל אם הכל בסדר הסתכלנו אחת על השניה וחיוך עלה על שפתינו , ובלי מילים כאילו תאמנו מראש, מיכל אמרה לו שהוא יכול להכנס לחדר המשך בקרוב

ממממ מממ דחוף המשך......

בחיי נכנסתי לזה, כאילו אני שם
טוב הזכרונות , הזכרונות,,,,
מלאכית כחולה

רוני 123

New member
הפגישה שלא התקימה - המשך

אורי - החבר של מיכל פתח את הדלת, ונשאר עומד, כולו מופתע והמום מהמראה של שצינו עירומות כשאני שוכבת על המיטה ומיכל יושבת בין רגלי המפושקות ומעשה א הדגדגן שלי. אני הרגשתי כיצד אני נהיית אדומה וחמה יותר מרגע לרגע. מיכל הסתובבה אל אורי ואמרה לו: "בו תצטרף אלינו". הוא לא היה זקוק לדבר נוסף וכבר בדרכו אל המיטה החל פושט תחילה את החולצה, ואז את הנעלים, המכנסים ולבסוף את התחתונים שלא יכלו להסתיר את הבליטה הגדולה. מיכל המשיכה ביד אחת לעסות את הדגדגן שלי, ונשכבה לצידי כשהיא מנשקת את צאוורי ואוזני. אורי התלבט לרגע אם להצטרף, וראיתי שיד אחת שלא מתחילהלשפשף את הזיין שלו. הוא התישב למרגלות המיטה והחל ללטף ביד השניה את הפטמות הזקורות שלי. זה היה הרגע שהרגשתי שאני גומרת, התכווצות גדולה ואחריה כמה התכווצויות נוספות, ותוך כדי כך שמעתי כאילו מרחוק כיצד אני נאנחת עמוקות. לרגע נשכבתי דמומה ללא יכולת לזוז. מיכל התקרבה אלי, החזיקה את פני בשתי ידיה ונישקה קלות את שפתי. לא היה צורך במילים ביננו, היא הבינה שזו היתה אורגזמה שמיימית. בקושי רב הרמתי יד אחת והעברתי אותה על גבה של מיכל מהכתפיים ועד לישבן המוצק. מיכל התישבה לצידי, ליטפי את שערי ואמרה, תרגעי ותתאוששי ובינתים הזמינה את אורי לשכב על המיטה לצידי היא התישבה מעליו והתחילה ללטף אותו. זה היה מדליק לראות אותם מתחבקים ומתלטפים, והחלטתי שאני אצפה בהם מהצד, כשידי מלטפת בעדינות את הדגדגן. באותו רגע קיוויתי שטל החבר שלי לא יצלצל הערב, כי יהיה קשה לי להשמע עצובה ומאוכזבת שהוא לא הגיע לשבת אבל בשבת הבאה כשהוא יגיע נחשוב איך להפתיע אותו כולנו אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

PALUMA PICASO

New member
רעיון: תצרפו גם אותי

שתי בנות חמות ושני בנים מחורמנים ואני באמצע בין כולם. למי שייך כל איבר ואיבר, אח, מה זה חשוב.......

טום76

New member
יש לי רעיון....

רוני את צריכה להפתיע את החבר שלך כשהוא מגיע... הוא יגיע ואת בדיוק תיהיה כמיטה שלו ערומה לגמרי ואז כשיראה אותך תבקשי ממנו להביא לך את השמן עיסוי ששכחת במקלחת. הוא בטוח יסכים, מי יסרב למסאז אירוטי מהחברה שלו אחרי הצבא? ואז במקלחת הוא יראה את מיכל שתחכה לו שם כאילו במקרה ערומה לגמרי מורחת על עצמה שמן אירוטי... כך שהוא יתגרה מיד מהמראה המטריף של מיכל משומנת היטב ללא בגדים חושפת את שדיה ואת הכוס החלק שלה. כשהוא יחזור לחדר תחלפי על פניו, תני לו נשיקה ותאמרי לו שאת תיכף באה. תבקשי ממנו להוריד את הבגדים ולשכב על המיטה בשבילך. אז תחזרי עם מיכל מהמקלחת ושתיכן תתחילו ללטף אחת את השניה מולו. תתקרבו אליו ותצרפו אותו. הוא בטוח לא יתנגד ויהנה מזה. אפילו יהנה מאוד.......

רוני 123

New member

ביום שישי, הגעתי לדירה של טל, כפי שנדברנו מראש את הדרך פתחה לי מיכל ששמחה מאד לראות אותי סגרנו ת הדלת מאחורינו, והתנשקנו קלות לשלום. אמרתי לה שאני אחכה לטל בחדר ובהמשך אזמין אותם להצטרף, ונראה איך העניינים יתקדמו. טל הגיע עייף ומאובק, ושמח מאד לראות אותי. החלטתי לתת לעניינים לזרום לאט ולא כפי שהשתוקקתי מהשבוע שעבר, ישר להכנס לפעולה. לאחר חיבוק הדדי ונשיקה ארוכה ועמוקה, הצעתי לטל שיכנס להתקלח, ואני אחכה לו. הוא הוריד את החולצה והנעלים הצבאיות, ונשאר במכנסים בלבד, לקח מגבת והלך להתקלח. לאחר מספר דקות, הקשתי על דלת המקלחת ושאלתי אם אני יכולה להכנס טל היה מופתע, אבל כמובן שהסכים. בהתחלה חשב ששכחתי משהו או שאני רוצה לצחצח שינים, אבל מהר מאד הוא הבין שאני מתכוונת להצטרף אליו במקלחת. בזריזות הורדתי את בגדי ופתחתי את דלת המקלחון, והצטרפתי אליו. הוא היה שמח ונלהב, ללא שמץ של ספק. לאחר חיבוק חזק, לקחתי מידין את הספוג, שמתי סבון נוזלי והתחלתי לסבן את טל, סובבתי אותו כך שאוכל להתחיל בגב ובכץפיים ולאט לאט ירדתי לישבנו ואז בתנועה פתאומית ובלתי צפויה שלחתי יד מאחור וחפנתי את הביצים שלו. שמעתי את אנחת ההפתעה מקולו. הוא הסתובב אלי ונישק אותי עמוקות, וכשניסיתי להתרחק בכדי להמשיך ולסבן אותו, הוא אמר, אם תתרחקי ישמעו את הגניחות שלי בכל הדירה, וכולם ידעו מה אנחנו עושים. ואני חשבתי לעצמי, אתה עוד לא יודע מה מצפה לך היום ומה השכנים יודעים שהולך להיות.

רוני 123

New member

לאחר מספר דקות התנגבנו, לבשנו בגדים ויצאנו מהמקלחת. טל ניגש למטבח לאכול ולשתות, וכשפגש שם את מיכל, הוא אמר לי, אני מבין שאתן כבר מכירות. כן ענתה מיכל, ואתה חייב לי נשיקה על זו שנתתי לרוני בשמך בשבוע שעבר, ובכלל על העידוד שעודדתי אותה לאחר שלא יכולתי להגיע. טל היה נבוך, לא ידע בדיוק איך להגיב, ולבסוף ענה: ואיך החבר שלך יגיב אם אתן לך נשיקה? אני החלטתי שזהו, לא רוצה להמשיך את המשחק מכאן, קודם רוצה את טל לטצמי, ואחר כך נוכל להוסיף את השכנים לחגיגה. אמרתי למיכל שתגבה את החוב מאוחר יותר והזמנתי את טל לחזור לחדרו. מיד כשניכנסנו לחדר נישקתי את טל עמוקות וחיבקתי אותו, היה ל ברור שאני הולכת לפנק אותו על שבועיים קשים מחוץ לבית ואולי היה זה המצפון שייסר אותי שבשבוע שעבר כל כך נהנייתי בעוד הוא נשאר מסכן בצבא. טל היה קצת מופתע כי הוא לא היה רגיל שאני כל כך יוזמת ואקטיבית, אבל הסברתי לו שאני מבינה שהוא עייף אחרי המילואים, ואשמח לעזור לו להגיע לסיפוקו מהר, ואת המשחקים וההנאות נשאיר ללילה, לאחר שנישן ונאגור כוחות.

רוני 123

New member
הפגישה שלא התקימה - המשך

כשהתעוררנו כמה שעות מאוחר יותר, נישקתי את טל קלות, והתישבתי כדי לקום מהמיטה הוא ניסה למשוך אותי אליו, אבל אני התרוממתי, ואמרתי לו שאני הולכת להביא לנו קפה, ואחרי זה נוכל לבלות את שאר הערב במיטה. זה כמובן שיכנע אותו, והוא הסתכל עלי צועדת לכיון הכסא, לקחת חולתה ארוכה וללבוש.וידאתי שהחולצה מספיק ארוכה והתחלתי לצעוד לכיוון הדלת. טל היה מופתע, ואם יהיה במטבח מישהו? הוא שאל אז יראו את הרגלים החשופות שלי , עניתי, וסביל להניח שכבר ראו רגלים של בחורה. מיכל ישבה בסלון לבושה מכנסים קצרים וחולצת בטן, היא שלחה אלי יד ארוכה ואני התקרבתי ואמרתי לה שבאתי להכין קפה. היא שלחה יד ונגעה בכתפי, ואז המשיכה והכניסה את היד אל מתחת לחולצה שלי, נוגעת בפטמות שלי שהזדקרו למגעה. תמורת נשיקה אני אביא לכם את הקפה לחדר היא הוסיפה. ואני שמחתי לתת לה נשיקה קלה על שפתיה, אבל היא משכה אותי קרוב, והחדירה את לשונה לתוך פי. מתנשמת בכבדות התרחקתי ממנה, ואמרתי שאנחנו נחכה לה ולקפה בחדר של טל.

dr

New member
כבר אמרתי לך שאת מדהימה???

ואני חוזר ומציע להפוך פנטזיה למציאות שוב...

רוני 123

New member
הפגישה שלא התקימה - המשך

נכנסתי לחדר, ללא הקפה וטל הסתכל במבט שואל. מיכל מכינה להם קפה והיא תביא גם לנו עוד מעט אמרתי. חרתי למיט ליד טל, כשהחוצה הארוכה עדין עלי, והתחלתי לנשק אותו ידי עברה מראשו לכיוון כתפו, ולפטמותיו, סיבוב על כל פטמה הבהיר לי, שטל מוכן כבר לסיבוב השני שלנו. באותו רגע נשמעה דפיקה קלה בדלת את יכולה להכנס, אמרתי למיכל מיכל הגיע עם מגש ועליו שלוש כוסות קפה וצלחת עוגיות היא התקרבה לעבר המיטה, והניחה את המגש על רגליו של טל שהתיישב לקחנו כל אחד כוס קפה ושתינו, וכשסיימנו והנחנו את הכוסות על המגש, מיכל העבירה את המגש לרצפה, והמשיכה לשבת על המיטה היא שאלה את טל : "עכשיו אתה יכול להחזיר לי על העידוד של רוני בשבוע שעבר?" טל הסתכל עליה ואחר כך העביר את מבטו אלי וכשהבין שאין לי התנגדות, הוא התקרב אל מיכל, ונישק אותה קלות על שפתיה. מיכל התרחק ואמרה לו, זה לא מה שביקשתה ממני לעשות לרוני בשבוע שעבר טל הסמיק כולו ואז מיכל שאלה אתה רוצה להחזיר את החוב עכשיו או שתרצה שאדגים לך מה עשיתי לרוני בכדי שתדע? טל לא ידע מאיפה זה מגיע אליו, הוא העביר את מבטו ממיכל אלי ובחזרה למיכל, ואז אמר תראי לי בבקשה מיכל הסתכלה עלי, ואני בשמחה פתחתי את כפתורי החולצה, הורדתי אותה ונשכבתי עירומה על המיטה, מחכה למיכל שתבוא לענג אותי, ועצם המחשה לעל מה שעומד לקרות כבר גרמה לגופי גלי חום והנאה. מיכל התישבה מעלי, מעבירה את שתי ידיה מראשי לכיוון כתפי, מעבירה את שתי ידיה על פטמותי ויורדת לכיוון מפשעתי. היית צריך לראות איך זה נראה בשבוע שעבר כשרוני היתה חלקה לגמרי כאן, היא אמרה לטל, ואני ראיתי שטל שולח יד לכיוון הזין שלו ומתחיל ללטף ולשפשף אותו.

רוני 123

New member

מיכל גם ראתה את ידו של טל ההולכת לכיוון הזין שלו, והיא אמרה לו, שלא תגמור, כי אני רק מראה לך עכשיו ומצפה שתעשה את זה לי עוד מעט. היא ירדה קצת אחורנית, פישקה את רגלי, והתישבה ביניהן, כשהיא מתכופפת לכיוון הדגדגן שלי ומתחילה ללטף אותו בשפתיה. ידיה המשיכו ללטף את שדי, ואת פטמותי הזקורות, ואני הרגשתי שהיום אגמור מהר. המראה של טל צופה בנו, עורר אותי הרבה יותר מכפי שחשבתי שיעורר. אני עצמתי את עיני ונתתי לחום לעטוף אותי הרגשתיאיך זה מגיע מהר, רגלי החלו לנוע מהר יותר, ונשימותי גברו, ואז שמעתי את עצמי נאנחת בחזקה, וגל של הנאה גדולה שטף אותי. באותו רגע הרגשתי גם שפתים מנשקות אותי, ולא ידעתי אם ו מיכל או טל, אבל למי זה איכפת בכלל. נשארתי לשכב מתנשפת על המיטה, וכשפקחתי את עיני ראיתי את מיכל שוכבת לצידי, וטל מעביר את ידיו על בטנה. הוא כרע על ברכיו בין רגליה, ואפשר היה לראות שהזין שלו עומד כמו תורן. טל התחיל לעסות את דגדגנה של מיכל, ואני התקרבתי אל ראשה, החזקתי אותה בשתי ידי, ונשקתי קלות את שפתיה, במגע מרפרף. תודה רבה לך, זה היה כייף אמיתי אמרתי לה. ואז שלחתי ידים לכיוון כתיפיה, שדיה ופטמותיה, וליטפתי אותם , בתחילה בדינות במגע מרפרף, וככל שתנועותיה של מיכל גברו ואפשר היה לחוש שהיא מתחממת יותר ויותר, תנועותי נעשו פחות רכות. טל כרע בין רגליה, ונשך את הדגדגן בעוד אצבע מידו השניה חודרת לתוכה, ואז מיכל אמרה לו, לא רוצה אצבע, אני רוצה אותך בתוכי. טל הסתכל עלי, ואילו אני נפניתי למגירה שליד המיטה, הוצאתי קנדום, והלבשתי לטל.

רוני 123

New member

זה היה מדליק לשכב מהצד ולראות את טל החבר שלי מענג את מיכל ושניהם מתנשמים ומתנשפים ולבסוף, מיכל הגיעה לאורגזמה, תוך שהיא מושיטה לי יד, ואני מרגישה את ההתכווצויות שעוברות בגופה. טל, היה גם הוא בדרכו לגמור, אבל אני ביקשתי שיתאפק עוד קצת הוא נשכב מתנשף על גבו ואני התלתי ללקק ולנשק אותו בבטנו, ובמורד רגליו, כשבכוונה תחילה לא נוגעת באיברו הנוקשה. מיכל שהתאוששה התישבה לצידי, ושתינו ליקקנו ועינגנו את טל, כשאני מתחילה ללקק גם את הזין שלו, לוקחת אותו לתוף פי, ומרגיש איך מיכל מלטפת את הביצים שלו וגם את הפטמות שלי שהיו קרובות וכך כששתינו כורעות בין רגליו, טל גמר באנחה גדולה. ואנחנו נשכבנו לידו עיפות אך מרוצות. כל מה שחלמתי עליו היה להרדם ולאגור כוח, אבל אז נשמעה דפיקה בדלת והיה לנו די ברור מי זה הדופק

רוני 123

New member
סוף

אז בוודאי חשבתם שעכשיו תהיה אורגיה של 4 אבל אנחנו הופתענו כשהחבר של מיכל נכנס לחדר ובידו מצלמה וביקש רק לצלם את שלושתינו לא תמונות פונוגרפיות אלא תמונות אירוטיות תחילה נשכבנו שלושתינו על הבטן - טל שוכב בין שתינו כשפלכ גטפינו העליון קצת מורם, וידינו לצידי הגוף וכך צולמה תמונה אחת של 3 ישבנים, שונים בגודל צורה וצבע, עם חלק מהגב אחר כף שילבנו ידים מאחורי הגב כך שיד אחת שלי ויד של מיכל היו על ישבנו של טל והדגישו את צבעו הכהה על רקע ידינו הבהירות יותר התמונה השלישית היתה של מיכל ושלי עומדות אחת מול השניה, הוא צילם את קו חזה שלנו ואת ידינו שהחזיקו כל אחת את ישבנה של השניה היות והוא לא צילם את הכתפים והראש, אנחנ וניצלנו את ההזדמנות לנשיקה נעימה ורכה ולסיום תמונה של טל ושלי עומדים חבוקים כשהתמונה מראה מהצד רק את קו המתאר שלנו מהצד האחורי של הראש, כתף אחת, וצד הגוף עד הרגלים. עכשיו תהיה לנו מזכרת נעימה של שני סופי שבוע מענגים

למעלה