הפגישה, פרטים אחרונים.
יום חמישי בשעה 19 או 20. הפגישה תתקיים ברמת גן או ת"א, טרם הוחלט סופית, ואני מבטיח לפרסם את הפרטים מחר. הפעם, בניגוד לפגישות קודמות, ולבקשת יותר מאדם אחד, תהיה לפגישה הנחיה. עד היום היו הפגישות בגדר פגישה חברתית. אפשר להגדיר זמן לפגישה חברתית אם תרצו (לשרשר...) אבל חייבים להקדיש גם זמן לעניינים ארגוניים, לפעילות, לתיאום בינינו וכו´... אם אף אחד לא יתנגד, אקח אני על עצמי את תפקיד המנחה. טוב? זהו חבריה!!! שאלות? טענות? מענות? הודיעו לכל מי שאתם בקשר איתו מהפורום הקודם. הפעם, בגלל אופיה הארגוני של הפגישה, אבקש מכם
לא
לפתוח אותה לאנשים מחוץ לפורום!!! אני מבקש את זה כי מדובר על ארגון שלנו, אנשי הפורום, בינינו לבין עצמינו. אני מאמין שעוד שבועות מספר נוכל להתחיל להתארגן על מפעל קצת יותר גדול. הקו החם יחזור לפעילות רציפה ונופיע שוב ברדיו, אבל כרגע, אני מבקש לא להזמין אנשים שלא מכירים את הנפשות הפועלות... שלא יהיו אי הבנות!!! כל ה"חדשים" כביכול בפורום, יותר ממוזמנים! למעשה, הכי חשוב לי שאתם תגיעו! משתתפים וותיקים יותר מכירים חלק מהנושאים שאנחנו אמורים לדון עליהם, ולכן אני חושב שאתם, כמשתתפים חדשים יחסית, חשובים יותר מהשאר בנוכחותכם! (לא שהשאר פטורים...
) זהו! קורווין.
יום חמישי בשעה 19 או 20. הפגישה תתקיים ברמת גן או ת"א, טרם הוחלט סופית, ואני מבטיח לפרסם את הפרטים מחר. הפעם, בניגוד לפגישות קודמות, ולבקשת יותר מאדם אחד, תהיה לפגישה הנחיה. עד היום היו הפגישות בגדר פגישה חברתית. אפשר להגדיר זמן לפגישה חברתית אם תרצו (לשרשר...) אבל חייבים להקדיש גם זמן לעניינים ארגוניים, לפעילות, לתיאום בינינו וכו´... אם אף אחד לא יתנגד, אקח אני על עצמי את תפקיד המנחה. טוב? זהו חבריה!!! שאלות? טענות? מענות? הודיעו לכל מי שאתם בקשר איתו מהפורום הקודם. הפעם, בגלל אופיה הארגוני של הפגישה, אבקש מכם