הפגישה סיכום

Hell is beige

New member
הפגישה סיכום

הגיעו הרבה אנשים, גילינו מה שמו האמיתי של N0 (אך נדרנו לא לגלות). נפגשנו במקדונלד ופשוט ישבנו שם, אני הגעתי עם אשכולית אדומה (לא היה לי תפוז) ועלית למקדונלדס, שם ראיתי 2 אנשים שנעצו עינים באשכוליתי האהובה. הלכתי אליהם ופתאוםהעריפו אותי מכל הכיוונים אנשים שאמרו (יש לך תפוז, אז אנחנו מחפשים אתכם). עמדנו שם קצת ופתאום באו כמה בנות ``ראסטות, N0, שם`` ובאותה הזדמנות אחת מהם פלטה את שמו האמיתי (חבל). ישבנו במקדונלדס, וישבנו, וישבנו, והגיעו עוד אנשים, והמשכנו לשבת. אחרי זה הלכנו לביתה של מיכל גרוסברג, אחרי שישבנו שמה, דיברנו מוסיקה, ראינו את אוסף התקליטים המדובר של שאול גרוסברג וניגננו על אורגנית מעלה אבק וגיטרה בגודל פול שעועית. אחרי זה כולנו חוץ ממיכל הלכנו לאכול משהו, וכשחזרנו מי היה שם אם לא רונה!!! (הנה ההוחכה שלך שמיכל ורונה הן לא אותה אחת, קורט). המשכנו לשבת עד שההורים של מיכל חזרו וברחנו משם. המשכנו להסתובב קצת ואז הלכו הרוב הביתה, לא לפני שגמרנו את הפילים של נעל. אלה שנשארו הסתובבנו בדיזנגוף והתפצלנו: נעל, Mmmmmmmmmmmm ואנוכי לכלי זמר ומיכל ורונה למקדונלדס... חזרנו לשם והלכנו איש איש לדרכו... למה יש לצפות? לתמונה ספונטנית של N0, לתמונה שלי עם הגיטרה בגודל פול שעועית, תמונה של נעל, N0, Mmmmmmmmmmmm ואנוכי ביחד וכו וכו...

mmm

New member
m נהנה מאוד....

הוא פגש הרבה אנשים מעניינים/m הצטלם עם כולם, ובסך הכל נהנה במאה אחוזים!!!. BY mE

וכמובן, מיכל שנדחפה לכל תמונה :)

הפגישה, סיכום אני ממש ממש ממש נהניתי, באו אנשים, והיה מגניב, ולא, אני לא מכירה הרבה אנשים (אז מה אם חברים שלי שאלו אם ארגנתי קבוצת תמיכה של ``מכורים לתפוזים``, או משהו כזה). והצלחתי לנקות את כל הבלאגן שעשו אצלי בבית. ואף אחד לא גילה שהיו אצלי בבית 12 איש (ציטוט של אבאלה: ``אם מישהו מהאינטרנט נכנס לבית הזה, את יכולה לישון בפורום הזה שלך.``) וזהו, נחכה לחופש הגדול ונפגש שוב, אני מקווה. יום טוב, והמשך צפייה מהנה think floyd מיכל שנדחפה לכל תמונה, כמעט.

luka

New member
מיכל. אני הגעתי למסקנה.

את לא מושכת תשומת לב... את דורשת אותה... יש הבדל ואיזה מן תפוז זה? או מסריח בטרוף!!

כמה זמן הוא שכב לך בתיק?!?!?

חוצמזה חומצות של לורדים עם חומצות תפוז, אני מניחה שהם לא הולכים יחד...

היה נחמד ...

כולם ראו עד כמה אני יפה .. (מיכל מאשרת) וזהו .. בסוף ברחנו אז לא הספקנו להצטלם .. אבל מה שווה תמונה ללא ראשלצים ?!

kit k@t

New member
אני שמחה בשבילכם

אני באמת שמחה שנהנתם ואני מצטערת(קצת)שלא באתי אבל פשוט הייתי מבאסת את כולכם כי כזה טיפוס אני אז שמחה שנהנתם ובין כה וכה לא הייתי באה כי הייתי צריכה ללמוד למבחן קאט

orchid

New member
כמה מגניב

שנהניתם : ) אני אכן מצטערת שלא יצא לי להגיע...אבל אלוהים, כמה לימודים היו לי אז בפעם הבאה....אולי בחופש הגדול, אני אגיע :)

flowr..

New member
המממ...

אני חשה בהתעלמות מקיומי?... ציטוט: ``נעל, mmmmmmmmm ואנוכי לכלי זמר ומיכל ורונה למקדונלדס``. ...שכחת מישהי?... טוב, לא נורא, אין טעם להיות קטנוניים על כאלו דברים קטנים... לא נורא. flowr..

Hell is beige

New member
היה מספיק קשה להבחין בקיומך...

פעם הבאה את יכולה גם לומר משהו...

kirk hammet

New member
אז בגלל זה...

אף אחד לא מוכן לגלות לי את השם של NO .... נדרתם נדר !? קצת קיצוני , דונט יו פינק !? טוב גם אני נהנתי במקומות שבהם הייתי.... הפסדתי בשמחט נהייתי כזה אפס בשחמט שזה מדהים ..... אוקיי מספיק לדבר עליי איך היה לכם בבית ספר בחזרה הרשמית !?

flowr..

New member
תשובה

בבי``ס?.. לי אישית היה יום די מסריח... אני שונאת את הבי``ס שלי, הוא ממש מדכא, אני מרגישה כמו בתוך כלא שם. חוץ מזה שהמורה השנוא שלי לפיזיקה נתן לי היום 17 במבחן...:-( זה לגמרי ידפוק לי את הממוצע. אני צריכה לעשות איזו עבודה בגלל זה בשביל לקבל ציון טוב, אבל אני שונאת פיזיקה והמורה הזה לא יודע להסביר.. אני צריכה לחרוש. flowr.. ואיך היה יומכם?

היה ענק !

קמתי ב10 .. הלכתי ב11 .. וגיליתי שיש לי יום חופש ואני לא אמור להיות בבי``ס ... המורה שלי לציור גם טרחה להגיד לי ``גלעד .. אתה לא ניגש לבגרות בציור`` אז עניתי לה ``למה לא ? אני עבדתי כל החופש על ציורים .. בטח שאני ניגש ..`` ``אוקיי .. אז תראה לי אותם..`` עכשיו חזרתי מידידה שלי שעשתה לי את הבגרות בציור :) ויש לי בגרות מוכנה ! חה חה חה !

נעל

New member
התמונות עכשיו בפיתוח

18 תמונות שבימים הקרובים (אם ירצה הסורק הגדול ונעל תמצא אחד פנוי באיזו פינת רחוב) תסרקנה. אולי נעל תלך לבדוק אם אפשר כבר לאסוף אותן עוד שעתיים או משהו כזה. לנעל היה ממש כיף בפגישה, והיא מקווה שבפגישה הבאה שתתקיים (קרוב לוודאי בקיץ, כך שכל תירוץ לאי-הופעה יראה חשוד מאוד בעיני נעל, אלא אם כן מלחמות מוצדקות יגברו על פגישות מוצדקות עוד יותר, אבל נחזור להיות אופטימיים: עוד מעט בגרויות...) הנוכחות תהיה אפילו יותר גדולה, למרות שהרבה הגיעו - 13, אם נעל זוכרת נכון. נעל, שהיה לה קצת מוזר לתת למישהו אחר לנהל ``קבוצת דיון`` (כמו שהחברים של מיכל אמרו) ;-)

kirk hammet

New member
אבל בקיץ יש דברים אחרים

נניח , לברוח מהארץ לאיזה חודש חודשיים, לקחת חופשה מהכל , לרדת לאילת בלי שאף אחד ידע ויציק לך .... אה והילדים פה שכבר לא יהיו ילדים כי הם ילכו לצבא ...............

לא תרגישו בחסרוני ?

בזמן שאתם תפגשו לכם ... אני אזרוק רימונים .. אקפוץ ממסוקים ... ואהיה בטירונות .. אני בעצם אשמור עליכם מפני הערבים אז תחשבו עליי ... !

תזכור שזו עם הסורק,

גרה רק כמה רחובות ממך :) תבוא אלי בהזדמנות אחרי הפיתוח או משהו.

mmm

New member
מתכוונים לפרסם תמונה?

m ממש מופתע, הוא מקווה שהוא נראה טוב שם, בכל אופן תוכלי(נעל) לשלוח לm את התמונות כדי שיוכל לראות, ולקבל מזכרת קטנה מיום נהדר. BY mE

למעלה