הפגישה חלק 1

הפגישה חלק 1

הציפייה הזאת לראות אותו התגברה מיום ליום.
המחשבות על העיניים הירוקות שלו, על השפתיים הבשרניות מהתמונה שהוא שלח .. אצבעות הידיים הארוכות שלו.

נסעתי לתל אביב.

בסה"כ פגישה לקפה הוא אמר, אבל אני התקלחתי והתבשמתי ולבשתי סט חדש של חזייה ותחתונים שחורים עם סיומת אדומה של מלמלה.

התרגשתי.

הנסיעה לתל אביב ברכבת ערכה בקושי 25 דקות. כל הדרך עצמתי את העיניים ודמיינתי את המבט הראשון, את המבוכה.

ואכן כמו שציפיתי. נפגשנו ליד קפה ג'ו. הכרנו אחד את השני מהתמונות וזיהיתי אותו כבר מרחוק. הורדתי מבט. התקרבתי, לחצתי את ידו וזרמים נעימים עברו לי לאורך היד היישר לצוואר. לא הבטתי בפניו, השתדלתי ללבוש ארשת פנים רצינית כדי להסתיר את המבוכה.

"בואי נשב" אמרת והצביע לעבר שולחן פינתי בחלק הפנימי של בית הקפה.
הלכתי אחריו.

הנחתי את התיק על הכסא הצמוד והרמתי את משקפי השמש, המבט שלנו הצטלב. חייכתי, הוא חייך. רעדתי בתוכי.
הוא היה נראה הרבה יותר טוב מאשר בתמונה ששלח לי, חשבתי לעצמי. הייתי מוכנה לשלם הרבה כסף כדי לדעת מה המחשבות שרצות לו בראש והוא הפר את השתיקה "במציאות את נראית שונה".

"שונה לטובה או לרעה" שאלתי מתחכמת.

"את נראית הרבה יותר צעירה מגילך קודם כל" אמר ואני הסמקתי והורדתי את המבט.

מלצרית צנומה בבגדים שחורים התקרבה אלינו והניחה תפריטים על השולחן ולפני שהיא הסתובבה ללכת הוא פנה אליה ואמר "סליחה, אני מבקש קפה הפוך" והביט אליי "מה את שותה ?" "גם אני אקח קפה הפוך" לחשתי והמלצרית התרחקה אל עבר הדלפק.

הבטתי סביבי כדי לא להיתקל במבט שלו, בדקתי את השולחנות הריקים מסביב. היה זה בוקר רגיל של יום עבודה ובית הקפה היה כמעט ריק בשעה זו של הבוקר.

"את לא איתי" הוא אמר מחייך.

"אני איתך, הגעתי עד לפה אז אני איתך .. פשוט בודקת שאני לא מכירה אף אחד מסביב"

"אוקי" הוא ענה והוסיף "סבבה, תבדקי את האזור".

הקפה הגיע.

הושטנו ביחד יד אל עבר הסוכר שהיה דחוס בתוך כלי חרסינה לבן. היד שלי נגעה ביד שלו ואני לקחתי את היד בחזרה בבהלה.

"כמה סוכר לשים לך ?" שאל ולא אמר מילה על המבוכה הקטנה שהייתה.

"סוכר אחד יספיק לי לכוס הזאת" אמרתי. והוא קרע את שקית הסוכר ושפך אותו אל תוך הכוס, הרים את הכפית וערבב ואז התפנה לטפל בכוס הקפה שלו.
הוא שפך אליה שניים וחצי שקיות סוכר ואני צחקתי.

"מה את צוחקת ?" שאל.
"כל כך מר לך פה שאתה צריך להמתיק את הקפה כל כך ?"
והוא חייך "אני אוהב את הקפה שלי מתוק, אני איש של מתוק, מה לעשות".

הבטתי בו. בידו החסונה הארוכה כשהוא מערבב בעדינות את הסוכר בתוך הקפה.

"יש לך ידיים יפות .." אמרתי בביטחון והוא הושיט לי את שתי כפות ידיו ושאל "את אוהבת את המראה שלהן, זה מה שציפית ?" ונזכרתי איך הוא צחק עליי כשסיפרתי לו שיש לו חולשה לכפות ידיים.

"הן מקסימות" עניתי והעזתי גם לומר "אני מקווה שהן גם יודעות לגעת כמו שהן יודעות לערבב את הקפה" הוא צחק בקול ואני הובכתי מהמשפט שיצא לי.

"תשתי את הקפה שלך, את אוהבת אותו חם אמרת" חייכתי.

"אחרי שתשתי את הקפה אשמח לקחת אותך לסיבוב ולהראות לך איך הן יודעות לגעת" אמר בקול בטוח "כמובן אם זה מה שתרצי, את יודעת שאני לא לוחץ ולא לחוץ".

אדם מבוגר נכנס לבית הקפה והתיישב ליד הדלפק. המלצרית חייכה אליו וסימנה לו שהיא כבר ניגשת אליו וכשהיא התקרבה כבר הייתה בידה כוס קפה קטנה וצלחת עם קרואסון.

"הוא בטח לקוח קבוע" אמרתי.
הוא הסתובב לאחור להביט בלקוח וחזר אליי "את מרוכזת יותר במה שקורה בחוץ מאשר בי" והרים את הגבות שלו במבט חצוף.

לגמתי מהקפה. חיוך ממזרי בצבץ מאחורי הכוס שלי. המחשבות שלי נדדו אל חדרי חדרים ואל המחשבות על המגע שלו, על התיאורים שבנינו על המפגש כבר למעלה מחודשיים ימים.

"למה אתה לא שותה ?" שאלתי.

"אני מעדיף להסתכל עליך" אמר בתשובה.

אני לגמתי מהקפה עד תומו וחום פנימי מילא אותי. טיפת זעה בצבצה על המצח שלי והושטתי יד ולקחתי מפית נייר והעברתי אותה בעדינות על המצח.

"את מתרגשת ?" שאל
"לא, יורד פה גשם ונרטבתי קצת" עניתי בציניות האופיינית לי.

"אההההה" אמר "אני מבין" וחייך.
שוב שתיקה

הפגישה חלק 2

"אז תרצי לעבור למקום אחר יותר יבש ? משהו עם קורת גג ובלי טפטופים ?"

"אוקי" סיכמתי במילה אחת את ההסכמה שלי.
הוא הוציא את הארנק שלו והוציא שטר של 20 שקלים ועוד 2 מטבעות של חמישה שקלים, הניח אותם על השולחן ודחף את הכסא לאחור ונעמד.

קמתי ונעמדתי לידו. פתאום קלטתי כמה שהוא גבוהה יותר ממני. הבטתי בבגדיו, ניסיתי לתאר את גופו הבהיר מתחת לבגדים.

"בואי" אמר "את חולמת"

הלכתי אחריו שותקת. פסיעה ועוד פסיעה ואנחנו כבר בכביש הראשי. הוא עצר מונית ופתח לי את הדלת. נתן לנהג כתובת והניח יד חסונה על רגליי.
קפאתי לגמרי.

הנסיעה ערכה בקושי חמש דקות, עצרנו ליד בית משותף עם שלוש קומות ומרפסות סגורות בתריסים בצבע קרם. בניין מיושן עם חצר מטופחת.

הוא שילם לנהג והושיט את ידו לתפוס את ידי, ניסיתי להשתחרר מהאחיזה אבל הוא לא הרפה. "בואי כבר" אמר ואני אחריו.

עלינו במדרגות, שתי קומות בלי מעלית. הוא הוציא צרור מפתחות מהכיס האחורי שלו ופתח את הדלת.

דירה ישנה אבל רחבת ידיים וריח של צבע טרי היה בה.

"זוהי דירתי הצנועה" אמר ופרש את ידו בהזמנה. "מים קרים ?" שאל ואני הנהנתי בראשי לכן ולחשתי "תודה".

זרקתי את התיק על הכסא היחיד בפינה והתיישבתי על הספה. היא הייתה נוחה ומזמינה. חלצתי את סנדליי והרמתי את הרגליים למעלה לישיבה מזרחית. משכתי מעט את הג'ינס למעלה כדי לשבת בנוחות וסידרתי את החולצה שנדבקה לגופי.

הוא קרב עם כוס המים והושיט לי אותה. לגמתי בעדינות.
הוא התיישב לידי. ישב עם גופו פונה אליי ויד אחת נשענת על משענת הספה קרוב אליי ... הוא החל מלטף לי את השער, נוגע בעורף ואני התחמקתי לשניה כדי לשים את הכוס על השולחן הקטן שבצד. חזרתי לאותה תנוחה והגשתי לו את ראשי. הוא ליטף, צמרמורת קלה עברה בי ושנינו חייכנו במבוכה.
הוא התקרב.
שם את כף ידו השניה על הלחי שלי וכיוון את פניי שאסתכל עליו. אבל במקום המבט הירוק שלו, הוא קרב את שפתיו אליי ונשק לי בעדינות מטריפה.
הגוף שלי החל לנוע לעברו עד שהנשיקה הפכה לוהטת וטורפת. אי אפשר היה להתאפק יותר.

הוא שלח את כף ידו אל מותניי והכניס את היד אל מתחת לחולצה. ליטף את עורי, טייל על גבי ומשך אותי אליו.

הוא נשכב לאחור ואני מעליו. צמודה אליו, מבולבלת.

הוא ליפף את רגליו על רגליי והרים את אגנו לעברי. ידיו אחזו בפניי והוא לא הפסיק לנשק גם כשלחשתי לו שאני לא נושמת. הוא היה רציני והמשיך במעשיו.

הוא הוריד יד אחת ולפת את ישבני, הצמיד את גופי אליו ואני שאלתי "אני לא כבדה לך" הוא לא ענה.

שתי ידיו היו על מותניי.. מרימות את החולצה למעלה. הבנתי את כוונותיו ועזרתי לו להוריד את החולצה מעליי. הוא הרים את ראשו ומשך את החזה שלי שהיה מוסתר בחזיה על פניו והחל מלקק את השקע שבין השדיים..
הידיים חזרו לאזור האגן שלי ובתנועות קטנות הוא הצמיד אותי אליו והתחכך באגני.

אנחות קטנות מבויישות יצאו מפי והלהיטו יותר ויותר את גופו וידיו.

הפגישה חלק 3 ואחרון ....

"אני רוצה אותך" אמר "אני כל כך רציתי להרגיש את גופך" ואני רציתי לומר לו את אותם מילים אבל נאלמתי, לא יכולתי לומר מילה.

התרוממתי על ברכיי ורכנתי אליו, הרמתי בעדינות את חולצתו ושפתיי נחתו על בטנו החשופה. העברתי את השפתיים וליטפתי איתם כשאני עולה מעלה מעלה אל עבר החזה שלו .. והוא התרומם מעט והוריד מעצמו את החולצה וחשף מולי זוג כתפיים מסותתות להפליא, בדיוק כמו שהוא הבטיח.

"אמממ..." אמרתי לו והוא חייך.

התרומם מהספה ואני נאלצתי לזוז לאחור. הוא נעמד ושלח לי יד "בואי, נעבור למקום נוח יותר" ומשך אותי אחריו לחדר השינה.
עמדתי מולו. במכנס ג'ינס משופשף וחזייה שחורה מעוטרת והוא התקרב, עטף את גופי ופתח את החזייה וזרק אותה על הארונית בצד.
חפן בידיו את השדיים שלי והגיש לעצמו אותם לפה. ליטפתי את גופו. היו לו המון נקודות חן בגב, עוד דבר שהיא הבטיח כי ידע שאני אוהבת.

העונג היה מדהים, המגע הישיר הזה, עמדתי ונאנחתי. הנשימות שלי התגברו מהריגוש והוא הוליך אותי לאחור אל עבר המיטה והושיב אותי.

התיישב על בירכיו ופתח את כפתור מכנסיי .. סימן לי לשכב לאחור והוריד את המכנס ממני.. נעמד ובהה בי שוכבת לאחור, רגליי על הרצפה ואמר "וואו, אני רואה שהשקעת וחשבת על כל הדברים הקטנים" צחקתי "זה דברים קטנים ? אתה יודע כמה עלה לי הסט הזה ?" "תשתקי" הוא אמר והתיישב שוב, בין רגליי, מלטף את ירכיי ומושך את תחתוני למטה. חושף את ערוותי בטבעיות, מקרב את פיו ומלקק לי את צידי המפשעה. אני רועדת.

לשונו קרבה אל תוככי גופי. מלטפת בעדינות את השפתיים הפנימיות וחודרת מעט לגופי. מעלה את הרטיבות אל עבר הדגדגן וממלאת אותו במיצי החשק שלי. לשונו מעסה את ערוותי וגופי בוער בתשוקה. אני נאנחת.
מושיטה יד אל ראשו אבל הוא רחוק ולא נותן לי להתיישב. אני אוחזת בשני צידי גופי את הסדין בחוזקה. האגן שלי משתוקק למגע, גופי מנסה לרדת עוד ועוד למטה .. אל תוך פניו. ואז הוא עולה בליקוק ארוך מהמפשעה אל הבטן .. ידיו נכנסות אל מתחת לגופי והוא מרים אותי לישיבה. אני מביטה בו בשתיקה מחכה לצעד נוסף ממנו.

הוא פותח את מכנסיו ומוריד אותם, מניח אותם בצד ומוריד מעצמו את התחתונים. אברו הזקור נגלה לעיניי, חטוב ומזמין. הוא נצמד אליי, מגיש לי את אברו לטיפולי המסור. כל כך הרבה פעמים דנו בקטע הזה, בהנאה שלי בעינוג אוראלי .. והנה הוא פה מולי במלוא הדרו.

כף ידי אוחזת בו, מגישה אותו אל פי. הלשון מרטיבה את העטרה בעדינות ועוטפת אותה בשפתיי. משחררת את האבר מפי ומלקקת אותו בתאווה. אני מרגישה את מבטו החודר מעליי, מביט בשפתיי ולשוני שמענגים אותו .. וידו מלטפת לי את הכתף. אני מחדירה את אברו כולו לתוך פי ומשחררת אותו באיטיות החוצה ואז מגבירה את הקצב עד שהוא מפסיק את ליטוף הכתף שלי ועוצר אותי ממעשיי...

"את רוצה שאני כבר אגמור ? את משגעת אותי" ומשכיב אותי לאחור .. מסמן לי לעלות למרכז המיטה והוא נשכב לצידי. זקוק כנראה לאתנחתא קצרה.

הוא מעביר יד על שפתיי, על סנטרי ומחייך "חיכיתי כל כך" עצמתי את עיניי וכשפקחתי אותם הבטתי היישר לתוך עיניו "אני חיכיתי לזה לא פחות ממך, המילים שלך, הכתיבה שלך, הקול שלך בטלפון ... כל כך רציתי .. חלמתי אותך" ושתקתי.

הוא רכן מעליי והרים את גופי כשהוא נשכב מאחור ואני מעליו. הזדקפתי.
הבלטתי את שדיי והוא הושיט את ידיו ונגע בהן. רכנתי אליו, נישקתי את כתפיו ואת צווארו. ידיו ריכזו את פניי ומשכו אותם אל פיו לנשיקה לוהטת.
התחככתי בו. הוא הניח את ידיו הארוכות על ישבני והצמיד אותי אליו לחיכוך צמוד. אברו הזקור נגע בפתח הנרתיק שלי פעם אחר פעם עד שהוא כיוון את אגני לעברו וקצה העטרה עטף אותו. "אוווחחחח" שחררתי אנחה והוא מצידו נאנח בשתיקה רועמת. שפתיו נפתחו ועיניו נעצמו כשידיו הרחיקו אותי מהאבר ושוב החזירו אותי לעברו .. הוא החל להחליק פנימה ..
שנינו היינו בשקט מופתי, מתענגים על התחושה הראשונית הזאת, הרגשתי איך אברו מעסה את דפנות הנרתיק שלי, דוחפות את השפתיים פנימה בעונג.
הוא היה כולו בתוכי.

הזזתי מעט את האגן בתנועות סיבוביות והתיישבתי זקופה. הבטתי בו וחייכתי. "בואי אליי" ביקש ואני נשכבתי עליו והוא סגר את ידיו על אגני ודחף את גופי למעלה ולמטה, אברו החליק בתוכי, טובע במיצי החשק שלי, נבלע ומתגלה כל פעם מחדש... המחשבה על המראה הנפלא הזה מהצד גירה אותי יותר ויותר... החיכוך שלי בגופו, הלהט, התשוקה, האווירה .. והתזוזות הקטנות והעמוקות .. הרטיטו אותי.. עוד תנועה ועוד תנועה והתגובות לא אחרו לבוא, התכווצויות קטנות של הנרתיק עטפו את אברו ודיגדוגים נעימים עלו לי במורד עמוד השדרה אל עבר ראשי וצחוק מתגלגל השתחרר ממני.. הוא משך אותי אליו לנשיקה לוהטת ובקושי יכולתי לסדר את נשימותיי.. אגנו נדחק לעברי בתנועות מהירות והחדירה עינגה אותי יותר ויותר עד שהוא הצמיד את אגני על אברו והתפוצץ בתוכי כשהוא משחרר מפיו אנחה מלאת הנאה .. נפלתי על חזהו והוא חיבק אותי חזק ולא שחרר.

ככה שכבנו מחוברים עוד דקות ארוכות ומעורפלות ... עד שאברו הרפוי השתחרר מגופי לאיטו ..

נשכבתי לצידו, צחקנו צחוק משחרר.

"אני שמח שהכרתי אותך ושהסכמת להיפגש איתי"

"אני בעננים .." אמרתי והמשכתי לשכב על הגב.

אם כך ...

אני חייבת לך סיפור שכתבתי מנקודת מבט גברית ... (איזה אומץ יש לי !)

giligil55

Member
זה לא הוגן

לקרוא את זה בתחילת יום העבודה ...

עכשיו ...אני גם רוצה לצאת לפגישה שכזו ...ולא ללכת לעבודה ...

giligil55

Member
הלוואי

לצערי זה לא ממש אפשרי היום

אבל מחר - זה כבר אופרה אחרת

אוח מארי

מארי ככה על הבוקר
הצלחת לסחוף אותי חזק
למפגש הלוהט שלך
עוד עם שם צרפתי שכזה
נשארתי עם רצון לעוד

אממ ...

תמיד יש מקום לעוד :)

וכן, השם והניחוח צרפתי. אבל הלוק והעשייה מאוד ישראלי ... חחח

סיפור בהמשכים

הסקרנות של מה קרה אחרי זה ,
האם יהיה לזה המשך , מה קורה לזוג בהמשך
יצר אצלי בכתיבה המון פעמים סיפורי המשך
כי רציתי להמשיך לחלום את הפנטזיה הסקסית
ורק בסיפור אחד נתקעתי כי שלחתי אותם ליון ואני לא נסעתי לחו"ל
אז תקועה עם הסיפור במוח אבל חסרים לי פרטים על הטיסה הנחיתה באתונה
ואיך הם מגיעים לכפר הנודסטים , אחרת מזמן הייתי מסיימת את כתיבת ההמשך
ומתפנה לכתיבה נוספת

כייף לך

קודם כל מאוד קשה לי לכתוב.
אני מוצאת את עצמי מספרת את המסביב לאורך זמן ואחר כך כשאני מתמקדת בעיקר זה נגמר מהר.
וסיפור המשך, ניסיתי אבל ... בוא נגיד שלכתוב ספר לא אוכל.
אני עם ADHD ואם אני מתנתקת מהסיפור ולא מסיימת אותו, קרוב לוודאי שהוא לא ייגמר.

אני אפרסם פה בקרוב סיפור בהמשכים שכן הצלחתי לסיים בשם "אדריכלות". חכי, זה שווה קריאה.

למעלה