הפגישה היומית!

הפגישה היומית!

היום היה פרק די יפה!!! הקטע הכי יפה בו היה שמריצה ופבלו רבו בלהקה חוץ מזה לא היה דבר מי יודע מה חוץ מזה הקטע של חואקין עם הסמים (מה הוא דפוק?!?!) מה הוא מנסה לחקות את אח שלו?? ומה הוא דוחף לזה את פילאר אהה ואיזה יפה הייתה היום מיה!!! אהה וסליחה שאני פתחתי את הפגישה פשוט ראיתי שאף אחד לא פתח אז אני פתחתי

noy love shane

New member
היה פרק ממש יפה!!

איזה מרגש היה הקטע עם ויקו...כשהיא דיברה עם אבא שלה (
)..מסכנה...איזה אבא..! אממ...מה עוד היה... אא..חחחחחח איך שמריצה שרה..ונמרחה על פלי.. זה היה קורע!!

חואקין חתיך?!?!?!?!

את מדברת על חואקין זה שיצא עם מיה ומריצה באותו זמן ח-ו-א-ק-י-ן חתיך בלעעע איכס גועל נפש יפה לו רק עם הכובע שהוא שם על המצח שזה מסתיר לו את כל החצקונים!!!!

חואקין באמת נראה היום טוב...

היה פרק נחמד אבל איזה מגעיל חואקין מה הוא מכניס את פילאר לעסק הזה????
פילאר לא תיקח את הסמים (כדורים)

הפרק היה נחמד לא יותר מזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו לא היה משהו ממש ממש מעניין
...בואו נגיד שלא היה היום א-ק-ש-ן

jusmin88

New member
פרק יפה ...

היו הרבה רמזים על אנשי המסדר :) מישהו מהם חייב להיות מכיטה ט´ :) וואו מעניין מי "המורד" ?! ולדעתכם המשגיח החדש חתיך ????? איכס .... מכוער ומיה נמרחה עליו מהרגע הראשון ( ולא רק היא
) וגם אילו מסקנות מבריקות יש למריצה !!!! בקשר למשגיח

Friendsfan

New member
היה פרק נחמד...

אהבתי שסנטיאגו אמר לפבלו שגם הוא מוצא חן בעיניו והתחיל להתנהג כמו פסיכולוג ואני שונאת את הרמזים שסנטיאגו תמיד נותן למנואל, זה מעצבן... ואיזה מסכנה ויקו...איזה אבא מגעיל, איך אני מרחמת עליה ואני דוקא אהבתי את הקטע שמריצה ופבלו רבו, זה בדיוק כמו שמיה ומנואל רבים, זה מצחיק. הקטע ריקוד של פלי היה יפה, רק שהשמלה קצת השמינה אותה... איזה שיר התנגן ברקע...של מרלין מונרו? זה נשמע מוכר... בקיצור היה פרק נחמד ולא כזה גרוע!

כי ראיתי בפרקים של ארגנטינה

אני בטוחה בזה ואני לא משקרת אבל נראה לי שגם בלאס בלוחיה אבל עדיין לא תפסו אותו!

s h a r o n 04

New member
כל הקטע הזה של "המסדר" ממש דבילי

לדעתי וזה גם די משעמם, אני רוצה כבר שיגלו אותם וזה יגמר. חוץ מזה היה פרק נחמד..

flowers girl

New member
../images/Emo58.gifזה שבמסדר מכתה ט´ הוא...

גידו!!! כן כןןןן רבותייי גידו בכבודו ובעצמו!!! בטח כבר ידעתם את זה...:) לא נורא!

גם אני חושבת שהמסדר זה הדבר

הכי דפוק שכריס המציאה אבל עדיין ... זה מוסיף קצת אקשן ומתח ..

גם אני שונאת את המסדר

למה דחפו אותם בכלל הם סתם הורסים מזל שבפרקים של ארגנטינה כבר תפסו אותם ועד שיתפסו אותם כאן יקח עוד אממ... הרבה זמן אז אנחנו נצטרך לסבול אותם!!!!!

למעלה