הפגישה היומית

charmed one1

New member
ברגע זה ממש...

כיביתי את הטלוויזיה והחלטתי שאני לא רואה יותר המורדים!

charmed one1

New member
ולמה אתם שואלים?!

בגלל הבדיחה ה"מצחיקה" על יהודים!! מה זה השטויות האלה?! כריס מורנה הייתה צריכה לחשוב פעמיים לפני שהיא שידרה את הזבל המצולם הזה!!!!!! ביי ביי המורדים! חבל.. היה יכול להיות יותר טוב. אני מאוד מקווה שלא ימשיכו עם הסטיגמה הזאת לאורך כל העונה. זה בדיוק מה שחסר לנו!! ספרדים מסריחים....

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo12.gif

ואוו, אני חושבת שקצת הגזמת
. בסכ"ה, אני לא ראיתי אבל אני יודעת שניקו התבייש לכתוב את הדת שלו - יהדות
. אולי אבל הוא פחד מגזענות או משהו כזה... ורגע, זה אומר שאת עוזבת ת´פורום
?! חבל, היה יכול להיות נחמד
. לדעתי צריכים לשלוח פקס לכריס מורנה ולהגיד שתתנצל. הגיוני שזה לא בא להם מכוונה רעה, אלא מרק ´להראות´ שיש בעיה כזאת אצל בני-נוער, או בכלל.. לוידעת
. אני לא מבינה את הראש שלהם. חבל, ככה לוותר
...

ShaDowS GirL

New member
האמת?

הבדיחה הזו היתה גזענית ומסריחה! אבל העובדות הן, שרומינה יאן (בתה הזונה של כריס מורנה), יהודיה. כך שמן הסתם כריס מורנה (שדתה לא ידועה לי), איננה גזענית, אלא מעלה את נקודות האנטישמיות בסדרה. אבל מן הסתם זו היתה סצינה מצחינה, שגרמה לי לרצות לדפוק לפבלו ותומאס העילגים שאמם הנה חובבת צמתים ארורה, נבוט בראש!

La Chiquitita

New member
יאאאאאאאאאאא

איזה פיגור!!!!! מפגרת...... תחשבי קצת אולי.. יאיר דורי מפיק גם את הסדרה.. רגע רגע.. יאיר דורי יהודי?? כן הבת של כריס יהודיה?? כן זה ברור שמשו הולך לפתור את הקטע של גזענות! וזה ברור שהעולם שונא אותנו אז בגלל קטע אחד קטן תפסיקי לראות מורדים????? פ-י-ג-ו-ר

Ez sLeeP

New member
מן הסתם..

מי שלא הבין שזוהי עוד אחת מהסוגיות שנועדו לחנך את כל העולם הלטיני ואחותו - עילג במקצת, לא חושבים?

Benja GiRl

New member
המממ זה היה מזה מביך!!

כי אבא שלי ראה איתי את הקטע הזה, והוא כזה אומר לי, איזה גזענים!! ואת עוד אוהבת את זה? וזה היה משפפפיללל כל ככככךךך

charmed one1

New member
זה באמת ככה...

עוד מעט אני אחסום את ערוץ פוקס קידס בכל הבית שלא יוכלו להיכנס אליו!@!

MISHchiquitita

New member
למה נראה לכם שכריס גזענית?!?!?!?!

אם....... היא עובדת עם יאיר דורי שהוא בעצמו יהודי! והיא נפגשת איתו מדברת איתו וכול זה הם שמו את הקטע הגזעני הזה די להראות שיש בחברה עדיין המון גזענים! וגם אחרת אם מישהו היה גזעני מהמורדים אז הוא לא היה מסכים לבוא לארץ ועובדה שכול השחקנים באים! אז אל תסיקו מסקנות מהר מידיי.....!

הפרק של היום!!!

איזה פרק מדליק מריצה הייתה מצחיקה וחמודה מיה הייתה כוסית ופרחה זה היה מפחיד שהם הוציאו סכינים לפאבלו ואיזה מצחיקה סוניה אימא של מריצה איזה התלהבות והצחיק אותי שמריצה אמרה חבל שלא טבעתי חחח ופלי למרות שהיא פרחה היא חמודה וגם לונה ממי אבל זה לא יפה שהיא אמרה בגד ים אוהל והבת של המנהל די יפה היא גם משחקת בקטנטנות לא? בקיצור עכשיו אני אוהבת את כולם ואני בסוף נשארת בפורום כי אני מתה על הסדרה ואני אשתדל לא לפגוע באף אחד אה ואיזה חמוד מרקוס הוא חתיך למרות שהוא חנון וזה לא יפה שגידו ותומאס הפילו אותו איזה רעים הם וזה לא יפה מה שהם אמרו על היהודים שהם מתרבים הרי בנחמין בעצמו יהודי בכל אופן אני אמשיך לראות את הסדרה כי זו סדרה פצצה ואני חולה עליה ואיזה רעה ויקו שהיא לא סיפרה למיה את האמת אבל אני חושבת שבסוף מיה כבר לא תהיה כזו פרחה היא תהיה יותר נורמלי אבל ממש מתאים לה לשחק פרחה בגלל השיער והגוף מיה+מנואל+מריצה+פאבלו+לונה+פלי+ניקו+מרקוס+הבת של המנהל=שולטים!!! בכלל המורדים שולטים... מה דעתכם על הפרק של היום? נ.ב-איזה מצחיקים וחמודים כולם עם החולצות של פוקס קידס

ובכן, כמו כול יום../images/Emo9.gif

סוף סוף הם יצאו למחנה המזופת הזה
כלומר - הפרקים מתחילים להתקדם.. אבל [URL='http://'] בחיים לא נשיג את ארגנטינה![/URL]

אוי איזה תירוץ עלוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

עשה כרצונך
לדעתי אנשים זה סתם תירוץ עלוב... לימדו לצחוק אנשושים!

charmed one1

New member
זה לא צחוק.

זה באמת אנטישמיות! במיוחד במה שקורה כאן ובעולם! אתם לא אנושיים אם אתם צוחקים מזה ומתעלמים מזה!!!! זה פשוט מגעיל ... ותירוץ- זה לא!

Ez sLeeP

New member
זה לא תירוץ. זו בורות.

אגב, זו גם לא בדיחה - זו אנקדוטה פוליטית.. נו שיהיה FART AWAY! נדבו´ש.

charmed one1

New member
למי אתה קורא בור? אני שומר

על כבוד שלי. בניגוד לכמה עשרות אנשים.

למעלה