הפגישה במלון.......

אוהד 30

New member
הפגישה במלון.......

היא מאוד סקסית ענה לי חבר הפורום......אין לך מושג מה אתה הולך לראות ולהתנסות.... אההה,עזוב אותך אני עונה לו ,,,,כולן אומרות שהן סקסיות ,,,,לא מאמין שהיא באמת כזו..... כמה הייתי טיפש....פשוט לא יאומן...סקסית שמלה שחורה,,,,אחת שפוגשים במשרדי היי טייק ולא יודעים איך לאכול אותה.... פשוט משגעת.....מטמטמם את הראש ,העיניים, וכמובן מזכירה את הזין..... בואי לפה כלבה שלי ,,,אני קורא לה.... והיא עם חיוך מאולץ ניגשת,,,, כנסי לאוטו..... מה את צוחקת.....מיד אני אסביר לך מה העניין ,,,,את באמת סבורה שזה מצחיק מה......? מגיעים לדירה אני עולה היא אחרי ....אנחנו נכנסים ,,,אני מיד זורק אותה למיטה , אני אסביר לך איזה דבר או שניים לגבי ההתנהגות....ברור לך ,,,זונה!!!!!!!!!! כן את אומרת ברעד,,,,לא יודעת למה לצפות ,,,אני מביא את החבל , קושר את גופך ,,,ידייך משולבות בקשירה חזקה,החבל עבה ועובר בין הרגליים בחריץ של הכוס שלך ,,,,לאט לאט, אני מותח את החבל וקושר את רגלייך את נענקת מכאב,,,,לא נורא מתוקה,,,את תלמדי לציית אני אומר,,, את מוצצת לי לאט לאט,,,,ותעשי בדיוק מה שאני אומר ....אם תתנהגי יפה אשחרר אותך ,,,,אני גומר בפה שלך,,,את מתנהגת יפה ושותה הכל,,,,אני משחרר אותך לאט לאט, את עולה עליי ומיד מתחילה לדהור,,,, כן מתוקה גם לך מותר להנות....כל מה שתירצי ....קדימה הזין לרשותך....מלכתי.....

התמנה משקפת מציאות?

איך זה במשרדי היי טק, כולן חתיכות? התיאור שלך מגרה מאד, מעניין, היא אהבה גם להיות כנועה וגם לציית וגם לרכב עליך?

אוהד 30

New member
זה העניין בדיוק ....

שליטה אבל לא מוחלטת ,,,משולבת שליטה עם כניעה .....זאת החוויה העילאית לא כך?

למעלה