מלש®ב בחיל האוויר
New member
הפגישה בהפוכה../images/Emo60.gif
אני מצטער, אבל כול הודעת הפגישה נמחקה לי
אני מת
אז את התגובות תשרשרו לכאן, והתמונות יגיעו מייד. תהנו מהתקציר. חייב לציין שבעקבות המדייה פלייר 9 זה הרבה פחות נתקע!!! מריצה מספרת ללונה ולוחאן שהלך רע מאוד עם פקו, ושהעיף אותה מהלהקה. מריצה שואלת בצעקות את פקו למה העיף אותה מהלהקה ופקו אומר לה שפאבלו אמר לו שהוא מת עליה. מר קולוצ´י מספר למיה שהוא הולך לנסיעת עסקים, ושהוא יישאר עם חברה שלו. מיה מסרבת להכיר בחברתו. פילאר אומרת לחואקין שהיא לא מוכנה עדיין לשכב איתו, והוא אומר לה שהוא רוצה לחתוך איתה.(מנייאק!!!) סרחיו שואל את פאבלו על היחסים עם מריצה ובעיקר על היחסים האינטימיים, ובידיוק מגיעה מריצה. היא אומרת לסרחיו שהם נפרדו. (טלי!!!) סוניה מוצאת את הדרכון של מריצה בנעל שלה. מריצה מגיעה ורבה איתה על הדרכון. מריצה בוכה שהיא לא רוצה ללכת עם אביה לנסיעה. סרחיו כועס על פאבלו בגלל "שנפרד" ממריצה, ופאבלו מבטיח לו להחזיר אותה אליו. חואקין ופילאר שמחים שסוף סוף הם יכולים להיות ביחד. הבנים מנסים לגרום למשהו שיסגור את בית הספר. הילדים מהלהקה רוצים להחזיר את מריצה. פליסיטאס חושדת ששניהם אוהבים. מיה עושה שיעורים לבנות איך להיות אישה. ויקו רבה עם מיה כי מיה אמרה לבלס שהיא שולחת לו את ההודעות האנונימיות. הן רבות. מר קולוצ´י מתקשר למנהל ומבקש ממנו לעשות משהו עם מיה, לא אמרו מה. פאבלו חודר לחדר של הבנות כדי לדבר עם מריצה. פאבלו יעזור למריצה, ללא תמורה, רק בשבילה. בלס מגלה שמריצה גירשה את לונה ולוחאן כדי לדבר עם מישהו לבד בחדר. הם מנסות למנוע ממנו להיכנס לחדר. לונה מגלה שמריצה לא נמצאת בחדר. היא מבקשת ממיה לעזור לה. מיה מעסיקה את בלס כעזרה. פאבלו ומריצה מגיעים למועדון. הם רוקדים בכאילו מסיבה. הוא אומר למריצה לעצום את העיניים ולתת למוזיקה להוביל אותה. הם ממשיכים לרקוד סלואו. מיה מזבלת לבלס את השכל. המנהל זימן את מיה בעיקבות בקשת אביה. הוא מספר לה שבחרו בה לצילום תמונות לחו"ל משהו כזה. מריצה מספרת באהבה רבה על הריקוד שלה ושל פאבלו ללונה וללוחאן. פאבלו מדבר עם סנטיאגו שידבר עם מריצה, שתסכים להיפגש עם אביו ואיתו לארוחה. הוא מתחמק שסנטיאגו שואל אותו אם הוא אוהב את מריצה. שיעור מדעים ממשיך להיות אסון. מיה מוצאת המון נושאי שיחה משותפים עם הצלמת שלה. מנואל לא רוצה לראות את מיה קרובה לבלס. הוא דורש את זה ממנה, אבל היא מנפנפת אותו. סנטיאגו מדבר עם מריצה על פאבלו, כמו שביקש ממנו פאבלו. מריצה מסכימה שמיה תחליף אותה בלהקה בזמן שהיא הולכת עם פאבלו לאביו. המנהל מוצא את פילאר (ביתו) בוכה, והיא מספרת לו שחואקין גמר איתה. סוניה מספרת למריצה שבעקבות שינויים בתוכניות היא חייבת ללכת עם אביה עוד היום בלילה.
אני מצטער, אבל כול הודעת הפגישה נמחקה לי