הפגישה בהפוכה

הפגישה בהפוכה../images/Emo60.gif

אני מצטער, אבל כול הודעת הפגישה נמחקה לי
אני מת
אז את התגובות תשרשרו לכאן, והתמונות יגיעו מייד. תהנו מהתקציר. חייב לציין שבעקבות המדייה פלייר 9 זה הרבה פחות נתקע!!! מריצה מספרת ללונה ולוחאן שהלך רע מאוד עם פקו, ושהעיף אותה מהלהקה. מריצה שואלת בצעקות את פקו למה העיף אותה מהלהקה ופקו אומר לה שפאבלו אמר לו שהוא מת עליה. מר קולוצ´י מספר למיה שהוא הולך לנסיעת עסקים, ושהוא יישאר עם חברה שלו. מיה מסרבת להכיר בחברתו. פילאר אומרת לחואקין שהיא לא מוכנה עדיין לשכב איתו, והוא אומר לה שהוא רוצה לחתוך איתה.(מנייאק!!!) סרחיו שואל את פאבלו על היחסים עם מריצה ובעיקר על היחסים האינטימיים, ובידיוק מגיעה מריצה. היא אומרת לסרחיו שהם נפרדו. (טלי!!!) סוניה מוצאת את הדרכון של מריצה בנעל שלה. מריצה מגיעה ורבה איתה על הדרכון. מריצה בוכה שהיא לא רוצה ללכת עם אביה לנסיעה. סרחיו כועס על פאבלו בגלל "שנפרד" ממריצה, ופאבלו מבטיח לו להחזיר אותה אליו. חואקין ופילאר שמחים שסוף סוף הם יכולים להיות ביחד. הבנים מנסים לגרום למשהו שיסגור את בית הספר. הילדים מהלהקה רוצים להחזיר את מריצה. פליסיטאס חושדת ששניהם אוהבים. מיה עושה שיעורים לבנות איך להיות אישה. ויקו רבה עם מיה כי מיה אמרה לבלס שהיא שולחת לו את ההודעות האנונימיות. הן רבות. מר קולוצ´י מתקשר למנהל ומבקש ממנו לעשות משהו עם מיה, לא אמרו מה. פאבלו חודר לחדר של הבנות כדי לדבר עם מריצה. פאבלו יעזור למריצה, ללא תמורה, רק בשבילה. בלס מגלה שמריצה גירשה את לונה ולוחאן כדי לדבר עם מישהו לבד בחדר. הם מנסות למנוע ממנו להיכנס לחדר. לונה מגלה שמריצה לא נמצאת בחדר. היא מבקשת ממיה לעזור לה. מיה מעסיקה את בלס כעזרה. פאבלו ומריצה מגיעים למועדון. הם רוקדים בכאילו מסיבה. הוא אומר למריצה לעצום את העיניים ולתת למוזיקה להוביל אותה. הם ממשיכים לרקוד סלואו. מיה מזבלת לבלס את השכל. המנהל זימן את מיה בעיקבות בקשת אביה. הוא מספר לה שבחרו בה לצילום תמונות לחו"ל משהו כזה. מריצה מספרת באהבה רבה על הריקוד שלה ושל פאבלו ללונה וללוחאן. פאבלו מדבר עם סנטיאגו שידבר עם מריצה, שתסכים להיפגש עם אביו ואיתו לארוחה. הוא מתחמק שסנטיאגו שואל אותו אם הוא אוהב את מריצה. שיעור מדעים ממשיך להיות אסון. מיה מוצאת המון נושאי שיחה משותפים עם הצלמת שלה. מנואל לא רוצה לראות את מיה קרובה לבלס. הוא דורש את זה ממנה, אבל היא מנפנפת אותו. סנטיאגו מדבר עם מריצה על פאבלו, כמו שביקש ממנו פאבלו. מריצה מסכימה שמיה תחליף אותה בלהקה בזמן שהיא הולכת עם פאבלו לאביו. המנהל מוצא את פילאר (ביתו) בוכה, והיא מספרת לו שחואקין גמר איתה. סוניה מספרת למריצה שבעקבות שינויים בתוכניות היא חייבת ללכת עם אביה עוד היום בלילה.

איזה פרק מהמם!!!!

לשם שינוי המחשב שלי עבד נורמאלי וראיתי את כל הקטעים עם מריסה ופבלו איזה חמודים כמעט בכיתי שסוניה ומריסה בכו למה היא חייבת לעזוב מחר?? איך היא תלך לארוחה של פבלו ואבא שלו

רז אני ארביץ לך!

מה הבאת לי?? איך אני מחזירה תמדיה פלאיר הישן? זה גרוע מתנתק לא עובד כלום! ראיתי עם המדיה פלאיר הישן, והופתעתי כי... ראיתי מצויין! המדיה פלייר הכי הכי ישן! ורואים טוב מאוד! וגם יותר קל לצלם כי זה חותך אוטומטית משם תרקע! אבללל איך מחזירים את הישן?????

Harmania

New member
או! תקראי לי כשתעשי את זה...

אשמח להצטרף ולהטיח את שרירי בפניו, ואת רגלי בישבנו!

Harmania

New member
אמממ...

הפרק של היום היה ראוי לשבח, מאחר ומחשבי שלרוב מסרב בתוקפנות לעבוד, הפתיעני לטובה, ועבד מצויין! למרות, שלא הקדשתי לו את מלוא תשומת הלב, מאחר ואם אני אצניח ישבני למושב במשך שעה, ואצפה במסך המחשב הקטן והמטושטש במקצת, שגורם לי לתהות האם עלי לפעול לפי עצתי לרז, לשאול זוג משקפיים מסבא, ובניגוד לרז, להרכיבן על פני ולא על ישבני. סתם... רז אל תפגע, אין בכוחי למחות את הדמעות... סתם, שוב אל תפגע... בכל מקרה, לאחר שהשתהיתי מול מחשבי הפועל (!), וסיימתי 3 כוסות דיאט-קולה בזמן הפרק, לא יכולתי שלא לחוש הקלה כשנגמר, מאחר וישבני חייב היה מנוחה קצרצרה מהכסא, ועיני תעתעו בי, לאחר בהיה במסך המחשב הקטן (ביחס לטלויזיה המזדרגגת). So Long!

Harmania

New member
שאני אבין,

מאחר וחברי היקר (...) לא מצליח להיכנס, זו הודעת ניסיון. מישהו רואה את זה??

אני לא מאמינה!

דוקא בימים שאין המורדים אני מצליחה לראות ולשמוע חלק בלי שום עצירה! ובימים שיש המורדים אני בכלל לא מצליחה לראות ואם אני שומעת זה ל10 שניות ואז אני שוב צריכה ללחוץ על play אני ממש עצבנית אני היום שמעתי דיי טוב עד בערך עשרה לשלוש משהו כזה ומאז זה ממש נתקע לי כל שנייה!!!!!!!
זה ממש לא פייר מישהו יודע מה אני צריכה לעשות חוץ מלהתחבר לאינטרנט מהיר כי זה כבר יהי לי עוד שבוע משהו כזה אבל יש ילדים שרואים ושומעים ואין להם אינטרנט מהיר! לכן נימאס לי! אבל תמיד שהפרק נגמר וקרה משהו שלא הצלחתי להבין כי המחשב נתקע אני תמיד יודעת שאני ניכנסת לפורום ואז אני רגועה!!!!!!!!1

קארין14

New member
את לא היחידה שלא שומעת כלום

גם לי זה קורה וזה מעלה לי את העצבים אתמול האינטרנט שלי בכלל לא עבד רק ראיתי את הפרסומת שפקו אומר למריצה שהפבלו מת עליה ושהם רוקדים

ארמ תיקון משפט

"בנחה אומר לטלי לעצום את העיניים ולתת למוזיקה להוביל אותה. הם ממשיכים לרקוד סלואו." חיחיחי
לא ראיתי את הפרק היום! אני גאה בעצמי!!! שלא כמו גת שלא מסוגלת אפילו לא לראות פרק אחד!

לנצח nir

New member
גם אני לא ראיתי את הפרק בכלל

הסיבה היא כמובן שזה פשוט לא מעניין אותי עד שיגיע לארץ

G@T

New member
איזה פרק יפהההההההההההההההההההההההה

כדברי טלי, המשכתי לראות היום! אבל רק היום! ואני לא מצתערת! היה פרק מהמם ומרגש!!!!!!! גם אני כמעט בכיתי בקטע של מריצה ואמא שלה!!! אוח אני שונאת את אבא שלה!!!!!!!!!!!
!!!!! ואיזה חמודים היא ופאבלווווווו אני כבר אמשיך להגיב!!!!! אה כן ואיך שנגמר
!!!!!!!

למעלה