*הפגזת מוזה*

Apikachu L

New member
*הפגזת מוזה*

קודם כל נתחיל במה רציתי לשלוח ביום שבת אבל לא יצא...-פרק יח' בפיק שלי שאיש לא קורא:תהנו! פרק יח' - בת האור אפיקצ'ו תת פרק 1 – שדה המתחילים אפיקצ'ו ישבה מתחת לעץ והייתה שקועה במחשבות. משהו רץ לא רחוק ממנה. היא הרימה את ראשה וראתה כלבה גדולה ומכונפת מביטה בה. ואז הכלבה קרצה אליה ורצה לדרכה. אפיקצ'ו התבלבלה לחלוטין. היא קמה וירדה במידרון מאחורי העץ היו שם כמה שיחים שעמדו כאלו שהם לא צריכים לעמוד שם . אפיקצ'ו עברה דרכם והמראה הפתיע אותה לחלוטין. היה שם כר דשא גדול ויפה ועליו היו מפוזרות דיג'יביצים. ביניהן רצו דיג'ימוני תינוק ודיג'ימונים בדרגת אימונים וגם כמה קאגאאפים. על מקום מוגבה מעט שכבה הכלבה המכונפת ושיחקה אם הקטנים. הכלבה קמה דיג'ימון קטן עדיין תלוי מאוזנה והתחילה ללקק אותה . לאחר מיכן היא נשכבה במקומה הקודם והניחה לדיג'ימונים הקטנים לשחק. לרגע אפיקצ'ו חשבה שנקלעה לכפר הראשונים אבל בהשוואה לכפר ההוא היו כאן מעט ביצים. אפיקצ'ו נכנסה אל תוך כר הדשא ומיד קפץ עליה קאגאאפ. אבל הוא היה שונה מהאחרים. האחרים שאפיקצ'ו ראתה היו לבנים או שחורים לגמרי אבל זה היה לבן עם אזניים שחורות. באופן כללי הקאגאאפים היו דומים לדיג'מוני התינוק רק שסביב מצחם הייתה שרשרת שעליה היה תלוי סמל היאן והיאנג. אפיקצ'ו הורידה בזהירות את הקאגאאפ אבל הוא עשה קול נעלב ולכן היא הרימה אותו והושיבה על כתפה. הכלבה המכונפת התרוממה וניגשה אל אפיקצ'ו. "ברוכה הבאה, בת אור. חיכיתי לך" אמרה הכלבה "אני אירימון, השומרת של שדה המתחילים" אמרה אירימון בלבביות רבה "אה…תודה לך, אני שמחה לפגוש מישהו נחמד במקום הזה . למה חיכית לי?" שאלה אפיקצ'ו "יש לי משהו ששיך לך, אני רוצה להחזיר לך אותו. התינוקות מנסים להיכנס לשם אבל אני לא נותנת להם." אמרה אירימון "בואי" אירימון הובילה את אפיקצ'ו אל עץ גדול ויפה. דיג'ימונים קטנים של הזמן תפסו את הזנב שלה ונגררו בקריאות שמחה. "זה שלך . מצאתי את זה ליד הטירה." אירימון הצביעה בכפתה לעבר אחד הענפים ושם אפיקצ'ו ראתה את התיק שלה. "אני מאוד מודה לך אירימון, תודה ששמרת לי על התיק" "העונג כולו שלי!" ואז דיג'ימון קטן נפל לאפיקצ'ו על הראש . היא לקחה אותו ידה וליטפה אותו. ואז הוא קפץ על אירימון וצחק. הקאגאאפ ירד אל ידה ואפיקצ'ו ליטפה אותו מאחורי אוזנו. הוא עשה קול של שביעות רצון. אירימון צחקה "ניראה שהוא מחבב אותך. עכשיו הוא לא יעזוב אותך למשך זמן רב" "לא נורא הוא חומד" אמרה אפיקצ'ו "את אולי צריכה עזרה?" "הקאגאאפים עוזרים לי בדרך כלל אבל היום חצי מהם ברחו אל העץ שמתחתיו ישבת" "אה?" "קאגאאפים ניזונים מאור או אפלה שמוקרנים מישות זו או אחרת. קאגאאפי האופל שהם השחורים ניזונים מאפלה והלבנים ניזונים מהאור. יש לפעמים מעורבים שניזונים גם מזה וגם מזה. המעורבים בדרך כלל הם הראשונים שלומדים לדבר אבל זה עדיין לא למד. אבל אין דבר אולי הוא ילמד איתך. בכל מיקרה קצת עזרה לא תזיק לי" אמרה אירימון אפיקצ'ו התחילה לעזור לאירימון בטיפול בביצים ובקטנטנים. היא חשבה לעצמה שכמעט שכחה כמה מהנה לעבוד עם קטנטנים. ואז נישמע פיצוץ וכל הדיג'ימונים הקטנים מיהרו להתחבא תחת העץ והקאגאאפים מיהרו לאסוף את הביצים ולהניח אותן שם. "שוב מפריעים, הקטנים רגילים לזה אבל אני מקווה שגם הפעם זה יסתיים בטוב" מילמלה אירימון ואז מבין השיחים הופיע דיג'ימון שאפיקצ'ו כבר שמעה עליו בעבר. זה היה דווימון.

Apikachu L

New member
ממשיכים

תת פרק 2 - קרבות דווימון צעד מבין בשיחים וצחק צחוק מרושע. "עכשיו המקום הזה יושמד, סוף כל סוף" אירימון נהמה לעברו והתקיפה ~נביחת רעם~ אבל זה לא עזר, דווימון המשיך להתקדם ~פיצוץ בדולח~ אבל דווימון לא הגיב . הוא רץ אליה ובעט בה. אירימון הועפה לאחור והתרסקה על עץ. "כפי שאת רואה אין טעם להתנגד לי, דיג'ימונית חלשה. עכשיו תושמדי!" "לא!" קראה אפיקצ'ו "לא כל עוד זה תלוי בי!" דווימון צחק צחוק מרושע "את? מה כבר חלשה כמוך יכולה לעשות?" "אפיקצ'ו, לא! אני אלחם בו, תנסי להרגיע את התינוקות" "אבל אירימון!"קראה אפיקצ'ו "לא, אני אלחם בו לבד!" ~אירימון דיג'יגדל ל…אירימון מלחמתית~ אירימון מלחמתית נהמה לעברו באיום . ~טילי כלב~ שני טילים שהיו על גבה הועפו לעבר דווימון, דווימון ניסה להתחמק אבל הטילים עקבו אחריו ופגעו בו . הוא נפל קדימה. הדיג'ימונים הקטנים והקאגאאפים קפצו בשימחה ועודדו את אירימון מלחמתית. אבל דווימון קם וצחק "זה כל מה שיש לך? הנה לך קצת עוצמה!" ~מגע אפל~ ווראירימון (יענו אירימון מלחמתית) הועפה לאחור ונפלה. אפיקצ'ו התרוממה במטרה לעזור לה אבל ווראירימון קטעה אותה "לא!אני אלחם בו!" אבל איך?"קראה אפיקצ'ו "אני אמצע את הדרך! " היא התרוממה ונעמדה מול דווימון "אני לא אתן לך להרוס את המקום הזה!" ~ליזר אוניקו!~ שני הכדורים האדומים שעל כנפיה התחילו לזהור באור אדום וקרן ליזר נורתה מכל אחד. דווימון צחק "אין לך סיכוי לנצח אותי" ~ציפורן אפלה!~ ווראירימון התחמקה מהמתקפה ותקפה שוב ~לייזר אוניקו!~ דווימון התחמק והמקום שבו הוא עמד התפוצץ הקאגאאפים שידעו לדבר והדיג'ימונים קראו "אירימון מלחמתית \ לוחמת אמיתית" או "ווראירימון תחלוק המון \ נשיכות לרשע דווימון!" ועוד קראיות וחרוזים בסיגנון הזה. ואז קרא דבר לא ממש טוב, דווימון קפץ לאוויר וווראירימון עפה אחריו אבל הוא הצליח לבעוט אותה לאדמה . אירימון מלחמתית התחילה. "ללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" צעקה אפיקצ'ו אפילו בלי לדעת איך היא הופיעה לפני דווימון , היא גוננה על ווראירימון "אתה לא תפגע בחברה שלי! שיהיה לך ברור! אני לא אתן לאף אחד לפגוע בחברים שלי! במיוחד לא לשחצן מתנשא ומרושע כמוך!" צעקה אליו אפיקצ'ו אבל דווימון צחק צחוק מרושע ואמר "ומה חלשה כמוך תעשה כדי לעזור ליצור החסר ערך ההוא?" אפיקצ'ו הביטה לאחור, אפילו אם היא לא תצליח לעשות כלום היא תוכל להרוויח מספיק זמן "אני אעשה את כל מה שיידרש כדי להגן על החברים שלי ואיש לא יפריע לי בזה!" צעקה אפיקצ'ו "לא." אמר דווימון בלעג "אני לא אפריע לך, אני אהרוג אותה וזהו…" ~מגע … ~ אפיקצ'ו חשבה באופן המהיר ביותר של חייה ויש לה רק סיכוי אחד היא קפצה ובעטה בדווימון . הוא הפסיק את המיתקפה מיד אבל העיף אותה מדרכו. -אני לא אתן לו להרוג את החברים שלי- חשבה אפיקצ'ו – לא כל עוד קיים אור בליבי , לא כל עוד…" הצעקה של אפיקצ'ו פילחה את האוויר אבל זו לא הייתה צעקת כאב. ~שינוי דיגיטלי~ קראה אפיקצ'ו (את הקטע הבא לא חייב לקרא רק אם אתם רוצים לדעת איך נראתה הדיג'יגדילה) אפיקצ'ו ריחפה בחלל האוויר ואז התמלאה באור, הצליבה את ידיה על חזה (מראים מין סיבוב סביבה) ואז פרשה אותן מהידיים יצאו כמו סילונות אור ועטפו אותה והיא הופיעה (בתור דיג'ימון,מה חשבתם?) דווימון ניראה המום. "אז הפכת לדיג'ימון? טוב, זה לא יעזור לך הרבה!" דיג'אפיקצ'ומון לא ענתה לו והוא התקיף ~ציפורן אפלה~ והיא התקיפה בחזרה ~חרב שמשות~ חרב שעליה מצויירות שמשות הופיעה בידה והיא הכתה בחרב ודווימון כל הזמן ניסה להשתמש בציפורן שלו . היא התחמקה ממנו אבל גם לא ממש הצליחה לפגוע בו. היא החליטה לשנות טאקטיקה. היא התקיפה במיתקפה שהייתה עשויה לעזור ~סיבוב זוהר~ היא עשתה סיבובים עם חרבה מעל ראשה ומעיין רוח אור מסתובבת הופיעה שם ואז היא כוונה את חרבה לעבר דווימון והרוח המוארת שאגה עברו בסיבובים ולא יראה כלום. ואחרי פגיעת המיתקפה ראתה שהוא לא שם. ואז מכה חזקה בגבה הפילה אותה לארץ . היא הסתובבה במהירות וניסתה להתחמק מהציפורן האפלה. ואז היא חיכתה שדווימון יהיה קרוב מספיק ובעטה בו. זה סיפק לה מספיק זמן להתחמק ממנו והיא התרוממה אבל דווימון התקרב לעברה במהירות והיא עשתה דבר שנותר לה לעשות . היא יצרה בידה סכין – חרב ארוכה מאור ודווימון לא הספיק לעצור, הסכין נתקעה בבטנו ויצאה מהצד השני (נא לא להקיא), נוזל שחור טיפטף לארץ. "עכשיו ניתן לכוחו של האור להחזיר אותך למצב שבו לא תוכל להזיק יותר לאיש."אמרה . ~טורנדו אור~ היא פרשה את ידה ורוח מוארת וזהובה יצאה ממנה ויצרה טורנדו שעטף את דווימון. כאשר הטורנדו נעלם נשארה שם ביצה. והיא חזרה למצבה הקודם. אפיקצ'ו נעה במהירות לעבר המקום שבו שכבה ווראירימון וראתה שם דיג'ימונית קטנה וארוכת אוזניים דומה לכלבלבה. "עכשיו אני לינומון" היא אמרה "תודה לך שהצלת אותי ואת שדה המתחילים. כולנו מודים לך מאוד" אמרה לינומון. הקאגאאפים החזירו את הביצים למקומן והדיג'ימונים התפזרו בינן . אפיקצ'ו קמה לקחת את התיק שלה אבל כאשר היא הגיעה אליו הרגישה שעוד רגע היא תיפול. –זה לוקח הרבה אנרגיה- חשבה בינה לבין עצמה אבל לחשוב עוד לא ממש יכלה כי היא נפלה. הדבר האחרון שהיא ראתה היו מגפיים שחורות עם ציורים של גולגלות עליהן וקצה גלימה שחורה-אדומה. האפלה עטפה אותה. סוף פרק יח' אז אייך זה היה?

OFIRB9

New member
אפשר תמונות לדיג'ימונים האלה?!

בבקשה בבקשה עם קרמבו מחבת וחומוס? יפה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
והנה ציור של הדרגה הקודמת של

דרקוויצ'מון,ואופיר,סבלנות דרקמונזקוימון

niena

New member
יפה!!../images/Emo6.gif

את יכולה לתאר לי את ההתקפות של דרקמונזקוימון? אני רוצה להכניס אותה לפרק ה2... ואני אשמח אם תוכלי לצייר עוד רשעים (לא משנה איזו דרגה)

Apikachu L

New member
או קיי...

אור ירחים אפל:ירחים על האוזניים זוהרים באש שחורה והיא זורקת אותם עם האוזניים... ציפורני ירח:זה כשהיא מתקיפה עם הציפורניים שלה - ואז יוצאיות קשתות שחורות שפוגעות בקורבן להבתו של הדס:(ידע כללי הדס-אל השאול במיתולוגיה היוונית\רומית) להבה שחורה מופיעה בין הידיים שלה והיא הורקת אותה

Apikachu L

New member
אוקיי,ציורים לפרק.

זו התמונה שהייתה אמורה להיות מצורפת ושכתי. זו אפיקצ'ו בתור דיג'ימון

Apikachu L

New member
ואירימון מלחמתית

היתכוונתי להכניס גם את דרגת המגה לפרק אבל לא רציתי בסוף...

OFIRB9

New member
זה לא עוזר לי

כי את כל אלה מצאתי בגלריות ואני צריכה חדשות...בקרוב אספר לך כי את היוצרת הגדולה, אבל אחר כך כי זה מוקדם מדי הציור האחרון מעולה!!!! בדיוק מה שהייתי צריכה! תודה אחותי

Apikachu L

New member
מה התכוונת?

ואיזה ציור אחורון?הקאגאאפים? תודה בכל מיקרה....*מסמיקה* שמה פחית תות בננה על גבריאלה

OFIRB9

New member
*זורקת אבן ופוגעת בפחית*

זכיתי בדובי!!!!! התכוונתי שבטח יש לך עוד דיג'ימונים שהמצאת חוץ מאלה שכבר יש בגלריות...ועם לא תמציאי לי כמה!!! אני צריכה!!!

למעלה