הפגונותיים!!

shahar blabla

New member
הפגונותיים!!

שתי הפגנות חשובות וסופר-כייפיות, ראו, סימני קריאה: !!! ובכן. כוכבית. ביומשלישי הקרוב, 16:30 בצומת עזריאלי, הפגנה בנושא "שרון, סע לשלום, חזור עם תקווה !!" לקראת הפסגה בשארם. יאהא! כוכבית שנייה. יומחמישי הקרוב, 17:15, מול בית הדין הצבאי ביפו, רחוב שבטי ישראל "הבית הירוק" בעקבות גזר הדין שניתן לרב סרן שהטריד מינית וביצע מעשים מגונים בחיילות רבות, וקיבל חודשיים עבודות שירות. [כן, גמאני חושבת שזה מזעזע !] ובכן, שתי הפגנות!! בואו. וגם, הודיעו לסניפכם, וחבריכם, ומשפחותיכם, ו, חורף חם ונעים לכם, באמת.
[<חורף, כאילו] יאללה ביי.

C a M e L

New member
יו דונט סיי!!! ../images/Emo39.gif

יא, זה כ"כ מגניב!! בטח כולם יבואו!!!

shahar blabla

New member
כולם!!

ואת לא יודעת, אם נגיד, מישו מגיע מאיזור רעננה כפ"ס והוא לא רוצה לנסוע לבד,או שאינו יודע את הדרך, הוא מוזמן להתקשר איתי בכל דרך אפשרית ואבוא איתו!! וגם! אם למישו לא ברורים פרטים, או משו. הוא מוזמן לעשות אותו דבר! הו כמה סימני קריאה הבה ונמות וזהו.

C a M e L

New member
לא! את לא יודעת!

אם נגיד, מישו מגיע מאיזור המרכז, ולא רוצה לנסוע לבדו, או שאינו יודע את הדרך, הוא מוזמן להתקשר איתי בכל דרך אפשרית ואבוא וגם אבוא איתו!! הו, החיים יפים, בואו לא נמות!!

shahar blabla

New member
נעה, די.

אנשים עוד יחשבו שכל מה שאנו עושות במרכז זה להתכתב אחת עם השנייה על גבי הפורום. ומה אז יהיה על שמנו הטוב? בואי נצא לקפה.

shahar blabla

New member
אההם.

רק אציין, ששירשור זה נעשה לפי בקשתה של נעה, שרצתה להקפיץ, את ההודעה הנעוצה ממילא. נעה: "הו הרגשתי כה איטלגנטית". לא נותר לנו אלא להסכים.

doresh shalom

New member
בנוסף להפגנה ביום שלישי,

ישלח מתכב לרה"מ שרון מצורף עותק ממנו. הערה: מכתב זה אושר ע"י הנהגת נוער יח"ד.

ערב רב

New member
"ביצע מעשים מגונים"??

קראי קודם את כתב האישום. הוא בסה"כ הואשם בליטופי ונשיקות (בלי כל התנגדות אגב). אני תוהה כמה גברים בעולם ליטפו או נישקו נשים כאמצעי חיזור, ונידחו. האם כולם מטרידים מינית? גם כך הוא פוטר מעבודתו ובשביל רס"ן בן-מיעוטים המשמעות היא אחת - חיי-עוני מרודים. ההשפלה של "חודשיים עבודות צבאיות" מיותרת לחלוטין ונובעת מהנסיון המלאכותי השמאלני באחרונה להחמיר עם עברייני מין ולהקל עם רוצחי-ילדים.

that girl

New member
כן. הם כולם מטרידים מינית.

לגיטימיות של אמצעי חיזור נגמרת ברגע שאדם נוגע באישה שמביעה התנגדות וחוסר עניין. ישנם אי אלו אמצעי חיזור הגיוניים, כל עוד הצד האקטיבי שומר את הידיים שלו לעצמו. גופה של אישה הוא שלה ורק שלה ואין לאף אחד זכות לגעת בו בניגוד לרצונה, גם אם זה רק "אמצעי חיזור". כועסת, לי

ערב רב

New member
גם גופו של גבר הוא שלו

אין קשר לדברי. מעבר לכך, אני תוהה כמה גברים שפעלו כפי שתארתי קודם, לא נידחו, אלא חיזוריהם זכו למענה וגררו קשר רומנטי, נישואין, הולדת ילדים וכו'.. אי אפשר לשפוט את פעולות החיזור של הגבר (או של האשה, לצורך העניין ועל אף הגיחוך) רק עפ"י התגובה לה זכו בדיעבד. ואם נחזור לרגע למקרה הרלוונטי, בשום מקום לא נכתב אפילו שה-"מוטרדות" התנגדו כלל. נראה שרק בשל העובדה שהקצין היה מפקדן הוא הורשע, וכאן דווקא נחשף טפח ממדיניות ההתנזרות המגוחכת שהצבא מנסה להשליט על חייליו. אני תוהה אם גם טפיחה על השכם נחשבת להטרדה מינית, אם הנטפח מביע התנגדות בדיעבד.

Alexco

New member
בוא לדירה שלי בתל אביב

אני אלטף ואנשק אותך קצת, ונראה אם תגיד שזה כמו טפיחה על השכם.

ערב רב

New member
מבחינה טכנית זה הרבה פחות משום

שאין ספק שליטוף מזיק הרבה פחות מטפיחה. ושאלת המפתח היא כמובן ההסכמה. בכל מסכת אירועים המתוארת ככזו אינני מבין מדוע אין מובעת התנגדות מסוג כלשהו, וכאמור, בכך המעשה הופך לאקט חיזור לגיטימי לפי אמות מידה מקובלות.

למקרה שלא ידעת

החוק החדש אוסר כל חיזור מצד מפקד/ת כלפי פקוד/ה, או מצד מעביד/ה כלפי עובד/ת. למה? כי יש כאן חשש סביר לניצול הכוח של בעל הסמכות, כאשר אפשרותו של המוטרד להתנגד מוגבלת מאוד (וכבר היו מספיק סיפורים על נשים שהעזו להתלונן ושילמו על כך במשרתן, אתה לא חושב?). כך שהטיעון שלך לא רלוונטי. הוא מפקד, היא פקודה. למפקד אסור להטריד פקודה, גם לא לחזר אחריה. סה טו.

ערב רב

New member
נו ו? החוק גם אסור לחצות את הכביש

באור אדום. כמה זוגות נשואים אתה מכיר שנישאו עקב יחסים שהתפתחו שעה שהגבר היה "בעל סמכות" ביחס לאשה? אני מציע שתשאל את האישה אם היא רואה עצמה קורבן של הטרדה מינית. אי אפשר לכפות על החברה כללי מוסר שהיא אינה מאמינה בהם, גם אם אני ואתה כן, וחוששני שאכן זהו בדיוק המצב כאן.

אז אתה מציע לבטל את האיסור

על חצייה באור אדום? מדובר בפעולה שהנזק ממנה, לרוב, הוא לא גדול, ובד"כ אין בה נזק לחברה, ולכן הסנקציה השלילית היא נמוכה. יחסים רומנטיים במקום העבודה, מעבר לאפשרות של חיזור אלים או מטריד, נכפים על המועסק מעצם היותו מועסק, ולכן חסר כוח, בין אם המועסק מעוניין בכך (ואז אכן יכול להתפתח קשר כזה), אבל גם אם לא. העובדה שיש מי שעובר על החוק הזה לא צריכה למנוע את קיומו, ואת זכותם של המועסקים להיות מוגנים מפני הטרדות. נכון, רבים מהפרטים בחברה אולי לא יפעלו בהכרח עפ"י הכללים הללו, משיקולים אישיים כאלה ואחרים, אבל החברה כחברה בהחלט מקבלת את העקרון הקובע כי אנסים, מטרידים מינית וכו' יוענשו בחומרה. ואם אתה מחפש הוכחה לכך, בדוק את הטוקבקים בנושא.

ערב רב

New member
יש הבדל עצום

החוק החדש נגד הטרדות מיניות הוא נסיון פמיניסטי להשליט נורמות חדשות בחברה הישראלית, ולא חוק פלילי וותיק שנועד להציל חיים כתקנות התעבורה. כאמור, החוק הוא גזרה שאין הציבור יכול לעמוד בה ויעידו על כך כל קשרי הנישואין שהתפתחו בין מעסיד ומועסקת ושאת פעולות החיזור בהן יזם הגבר בלי הסכמה למפרע אלא רק בדיעבד. ודאי שאני מתנגד למגע פיזי בלתי-מורשה אבל יש להודות שכל עוד אינו אלים הוא נורמה מוחלטת בחברה שלנו. כל נסיון למנעו מגוחך ומופרך.

למעלה