הפארט של DARRELL STANTO

P Rod

New member
עשה את הסרט???

חוץ מהסוויץ' בקסייד 360 זה הפארט הכי מאכזב שראיתי מכל הסרט טוני טייב ונייג'ה עשו את הסרט אם כבר דייייממממממ הסוויץ' פליפ של טוני טייב מעל הרייל זה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי

itairom

New member
פאקין שיט יוווווו

איזה סוויץ היל לפנים אני מת, וגם הנולי אינוורד אחד היפים שראיתי

Sk8Alchemist

New member
איזה Forward Flip סטייל!

לפי דעתי הקטע עם העריכה הכי טובה, בלי הרבה סלו מושנים ותרגילים סבבה. אבל עדיין טוני טייב וניג'ה מפציצים יותר

BeneAtarot4Life

New member
עללללק לא שוחט

בונא הוא אחד המוכשרים הוא פשוט יכול לעשות כל מה שהוא רוצה...כולל שחיטות..רק שהוא קצת יותר מקורי... זה הקטע שהכי נהנתי ממנו, זה ולוי בראון גם סטיייל נייג'ה גיי

dor jjj

New member
צודק

אבל בגלל שהפעם הוא חידש ולא עשה ריילים אז הוא לא שוחט מבין? שיגידו טריק אחד שהוא עשה שזה לא שחיטה

msn1

New member
תאכלס

מאכזב אנשים רק בגלל שציפו לעוד איזה קטע כמו פרי יור מיינד שנוסע על דברים ענקיים והכל

2vYa fajha

New member
טוני טייב הכי שוחט שיש...מהפארט שלו הכי נהנית

י וגם לוי בראון נייג'ה שוחט אבל קצת מאכזב הסיוםםםם...אבל ההיל פס פיבללללל פאקקקק ודארל סאנטון תותחחחחח

Javner

New member
דארל פשוט סטייל

פעם ראשונה אני רואה מישהו עושה סוויץ' בקסייד ביגספין ממדרגות כל הטריקים שלו סטייל

The candle

New member
מה מאכזב??

נולי היל מ14 ופליפ מדאבל סט שאתה לא יורד ברגל מה מאכזב?

2vYa fajha

New member
מנייג'ה ציפית למשו יותר גדול מאשר איזה פליפ

עקום מדאבל סט... כל הקטע סבבה חוץ מהסיום..שהוא גם מטורף אבל לא איזה משו מרהיב........

EhudsK8

New member
הדאבל סט הזה צפוף רצח בגל הריילים בצדדים

וזה גם משהו כמו 6 רווח 6 אז ככה שזה כן שחיטה לפאנים וזה מתאים לסוף פארט הפארט כולו היה בן זונה ושאר הפארטים גם כמו שאמרתם היו סטיילללל רצח והיו כאלה שיעממו ת'תחת

לא לא נכון צ'אד מאסקה הכי שוחט

וגם נייג'ה ואחרי זה לוי בראון וגם טוני טייב הכי שוחט וגם עומר ברי הכי שוחט וגם פרננדז

למעלה