הפאסט לייף!

HuGo Hell

New member
הפאסט לייף! ../images/Emo5.gif

הכול בילבול אותי !! עזרו לי!! ושאלה : נכון הגילגול הקודם, נגיד הינו פרפר, כלב או משהו.. אין זה הגיוני שהגילגול היה באמת הרי פאסט פיבי שברה את הבובה. ובעתיד{הלא פאסט} הילדה כבר זקנה וזה קרה לה והיא זוכרת.. הרי זה היה גילגול קודם.. אף אחד לא יודע או זוכר מה קרה בגילגול הקודם שלו.. {אולי הייתי מכשף?
} ואנטון גם הרי זה גילגול קודם, לא עבר.. הם בילבלו בפרק 4X06 ו2X14 את כול העסק! אז מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?! אני ממש מבולבול בכול העסק הזה!

Charmed Gal

New member
הסבר...

הילדה ההיא כריסטינה זה היה אותו גילגול שלה!!! היא היתה ממש זקנה באותו גילגול!!! הבנת? ואנתון היה מכשף! זה אותו גילגול שלו!

HuGo Hell

New member
לא .. ואתה טועה..

אנתון אמר בפירוש שהוא חיכה הרבה זמן כאילו הוא היה בעבר לחיכה עד שזה יקרה.. ואפילו היה את הקמע!! שהוא קיים ביגילגול הקודם ועכשיו גם במציאות ממש מבלבל >< *הולך לראות באפי*

HuGo Hell

New member
מנצל את העיניין...

עכשיו קיבלתי ראש 1 ויש שם שאלות על מכושפות.. ~"1. איך קוראים למקום המפגש של פיבי ובלתזור?"~ 1.זה קול, ולא בלתזור!!! {וכמובן שהתשובה מוזיליאום} ~"2. מי מבין האחיות כמעט מתה בעונה השלישי?"~ מין הסתם פייפר >< ~"3. מה קרה לפייפר בפגישת המחזור?"~ אוו קיי אלה התשובות המפגרות!! א. היא השתכרה ועשתה שטויות. ב. היא רקדה סטפס. ג. שרה "הבה נרגילה". ד. היא לא הלכה לפגישה. הם מפגרים!! בואו ננסה את "ניכנס בה רוח שקוראים לה טארה והיא היא עשה המון בעויות ושטויות."!! והתשובה שלהם היא "א." מפגרים!! ~4. איך התגלה סודן של האחיות הליוואל?~ {ככה הם כותבים
} א.הם סיפרו לשכנה. ב. פיבי גילתה את הסוד לראש העיר. ג. הצלמת העיתונות צילמה אותן באמצע כישוף. ד. ליאו הלשין עליהן. שוב הם מפגרים, וLOL ליאו הלשין! חחח.. בואו ננסה את "כתבת חדשות היית שם במיקרה והצלם שלה צילם אותן משתמשות הכוחות." שאלה 6 {אין לי כוח לכתוב} איך קוראים למלאך השומר של הבנות? מין הסתם ליאו! >< או רגע לא זה אוגי, לא, זה נילס הולגרסון. לא זה בינו!.. והכי מטומטם!!! ~11. למה חזרו פרו ו*פייפר*{?} לגיל 9?~ א. הן רק חלמו, זה לא קרה באמת. ב. כי ילדה פיזרה עליהן אבק פיות {זה לא אבק*ת* פיות?} ג. כי הן עשו הצגה לפייפר. {פייפר עשתה הצגה לפייפר ^^} {מפגרים!!} ד. כי הן כושפו על ידי ליאו. וזה פרו ופיבי והתשובה היא ב!! ~12. מי מבין שחקני הסדרה בעונות הקודמות יצא במציאות?~ מפגרים מה הם כותבים "פרו ובלתזור" במקום שאנן וג´וליאן!.. טוב את היתר תיקנו ותיראו רק הם מפגרים!! וזאת הוכחה!

SaberTooth

New member
פרו ובאלתזור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פרו ובאלתזור לא יצאו, כי באלתזור הוא בכלל שחקן בשם מייקל סמית´. שאנון וג´וליאן יצאו, כלומר פרו וקול.

SaberTooth

New member
אני לא מבין....

אני לא מבין למה ראש 1 מתעקשים לכתוב על מכושפות כשהם לא מבינים כלום בנושא, שיביאו כתב שמבין בנושא, אפילו קצת, או שיפסיקו לכתוב על הנושא

Ophel McNeil

New member
אם להיות קטנוניים אז גם

ליאו ופיבי (יענו בריאן ואליסה) יצאו, ולהרבה יותר זמן מקול ופרו... מה שכן, אני קראתי את כתבת הפרידה שלהם ממכושפות, ונקרעתי מצחוק. רואים שמישהו שם אוהב את הסדרה - אבל לא יודע עליה כלום!
אין, שינטשו בשיא, נמוך מזה אי אפשר לרדת.

Ophel McNeil

New member
מה עובר עליך?

אנטון הוא בן אלמוות. המכשף שהופיע מהפאסט לייף, הופיע גם בהווה. הוא היה אותו אחד. כנ"ל קריסטנה. היא הייתה בפאסט לייף בערך בת 7, מאז עברו בערך 80 שנה, והיא עדיין חיה, רק זקנה. ולכן גם זיהתה את פיבי (כל היאדה יאדה יאדה של נשמות שמזהות אחת את השניה). עכשיו ברור?

P3H2O

New member
אממ הוגו, אם שאלת למה בגלל הבא

הבנות לא יצאו חרק או תולעת אז זה מכיוון שהם מכשפות, לא נדמה לי שקיימים מכשפות שהם חרקים, אולי הדרך כדי למנוע ממכשפה לקבל כוחות בגלגול הבא זה להפוך אותה לחרק וככה לא יהיו לה כוחות אבל זה רק רעיון שלי.

Ophel McNeil

New member
*מתאפקת שלא לצחוק*

מה הקשר?! תראה, נשמות בדרך כלל מתגלגלות לאותה סביבה, ועם אותו חוג מכרים, אבל אני בטוחה שהיו פעמים רבות שהגלגולים של הבנות היו בנות תמותה רגילות ונטולות כוחות. זה שהבנות מכשפות, לא מונע מהן להיות אנושיות. והקטע עם החרקים - פליז. מה שכן, איתמר - סימני פיסוק!!!!!!!

charmedmen

New member
איך זה יוכול להיות

שהגילגול הקודם של הבנות עדין לא חיי? כמו הילדה הקטנה

Ophel McNeil

New member
כי הוא מת?

בהתחלה כתבתי גם הסבר, אבל במחשבה שניה, זה לא שווה את ההתאמצות שלי.

למעלה