הפאנק לא מת

MichalXD

New member
הפאנק לא מת

למי שיש את העיתון ראש1 בטח קרא כבר .. ולמי שלא יקרא עכשיו ^^ גדרין דיי מי כמיקל רומנאס גוד שארלוט וסאם 41 הן חלק מהלהקות המככבות בסרט בתעודה האמריקאי החדש "הפאנק לא מת" סרט מוקרן בבתי הקולנוע ברחבי ארה"ב ועוסק בהיתפתחות הפאנקים בעשורים האחרונים. הצצה לסרט ועוד כל מיני צ'ופרים תוכלו למצוא באתר הזה- www.punksnotdeadthemovie.com אני גם יכנס אחרי שאני ישלח את ההודעה הזאת ^^ אני חדשה אבל גם שימושית לא? -_-

גיא בכר1

New member
עדין לא הבנתי מה זה כזה חשוב כל השרשורים האלה

וכן ממש שימושית תודה רבה..והפאנק באמת לא מת!!!

xoLiaty

New member
וואו אוקי . לא באתי לצאת עלייך .

השרשורים חשובים כדי לשמור על הסדר בפורום ושלא יהיה מצב שיש מיליון הודעות ותגובה אחת לכל הודעה . ובסוף כל ההודעות הם באותו נושא :\ ואת צודקת. הפאנק לא מת אני בחיים לא הייתי מערערת על זה .

MichalXD

New member
חחחח

אין לי מושג איך בכלל משתמשים בפורום הזה אני חדשה כבר אמרתי ..

kidvicious

New member
חחחחחחח עכשיו נקרעתי

גרין די הם סוג של פאנק, סבבה, אפשר להגיד אולי גם על סאם 41 ועל האלבום הראשון והשני של גוד שארלוט.. סבבה.. פופ פאנק זה גם סוג של פאנק, ואני מכבדת.. וחלק גם אוהבת לשמוע, אבל להגיד שמיי כימיקל רומאנס הם פאנק.. דיי זה פשוט כל כך מטומטם.. אני לא מוצאת בהם טיפה של פאנק, זה נוגד בכלל את כל העקרונות בליריקס שלהם וכל זה ואפילו המנגינה לא מתקרבת לפאנק.. אז מה החרא הזה?

kidvicious

New member
ולידיעתך..

ברשימה שם של הלהקות פאנק היו עוד הרבה להקות חוץ מאלה. ודווקא את הטובות ביותר לא ציינת..

i heart mcr

New member
למרות שגם לדעתי הם לא פאנק,

אני לא חושבת שהם רחוקים שנות אור מפאנק רוק.

MichalXD

New member
...

ככה קוראים לסרט .. אני לא אשמה אחרי הכל לא? אלא היוצרים של הסרט ^^

MichalXD

New member
../images/Emo13.gif

אני לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית כמו שרשמתי בהודעה , זה מהעיתון ראש1 אני רק העתקתי משם ^^

למעלה