הפאנפיק הראשון שלי.... נראה לי שהוא בסדר...תגידו אתם....מה אתם חושבים?? אין לי שם עדיין
C cc (סיסי) New member 20/8/01 #1 הפאנפיק הראשון שלי.... נראה לי שהוא בסדר...תגידו אתם....מה אתם חושבים?? אין לי שם עדיין
C cc (סיסי) New member 20/8/01 #4 אבל ...זה חשוב לכל מי שקורא את זה וויקטור קרום נשאר שנה 8 בבית ספר שלו בתוך אפשר לעשות את זה בהוגוורטס.. ואם תמשיך תראה גם משהו שמסביר את זה
אבל ...זה חשוב לכל מי שקורא את זה וויקטור קרום נשאר שנה 8 בבית ספר שלו בתוך אפשר לעשות את זה בהוגוורטס.. ואם תמשיך תראה גם משהו שמסביר את זה
O o.h New member 20/8/01 #5 *סוקלת את CC * לא בראש שלי יצירתיות עכשיו. אם אתה עוד פעם אחת תגיד שאני בן אני אתן לך לרארות "לגעת באושר" למוות זה ברור???????????????????????? או<פ>יר שהיא בהחלט לא בן!
*סוקלת את CC * לא בראש שלי יצירתיות עכשיו. אם אתה עוד פעם אחת תגיד שאני בן אני אתן לך לרארות "לגעת באושר" למוות זה ברור???????????????????????? או<פ>יר שהיא בהחלט לא בן!
C cc (סיסי) New member 20/8/01 #6 סליחה אופיר.... לא הסתקלתי מי בכלל כתב את ההודעה אז חשבתי שאולי זה בן סליחה
M MadonnaFan New member 20/8/01 #7 *מוחה 3 דמעות* (מקוריות, אנשים!) אני לא מצליחה להעלות אותו! תוכלי לצרף אותו שוב??? @מעין@
M MadonnaFan New member 20/8/01 #9 אויש! סליחה! אני יודעת שאתה בן, אני לא יודעת מה קרה לי. סורי. @מעין@ אז אין מה לכתוב בחתימה. אז מה.
מ מישהו משהו New member 20/8/01 #16 את בטוחה שזה וורד 2002 ../images/Emo35.gif יש כזה דבר וורד 2002 כי עד כמה שאני יודע, אחרי וורד 2000 יש וורד XP ואף פעם לא שמעתי על וורד 2002... s@me @ne
את בטוחה שזה וורד 2002 ../images/Emo35.gif יש כזה דבר וורד 2002 כי עד כמה שאני יודע, אחרי וורד 2000 יש וורד XP ואף פעם לא שמעתי על וורד 2002... s@me @ne
T That Skeeter Woman New member 20/8/01 #21 אר... המ...או שישנתי יותר מידי זמן אתמול או ששנת 2002 עוד לא הגיעה...המממ... סטריינג´... -ליאת-
מ מישהו משהו New member 20/8/01 #22 נראה לי שהאפשרות השניה... אבל תמיד במיקרוסופט נותנים לתת למוצרים שלהם שנה שעוד לא הגיעה... s@me @ne
S S.Riddle New member 20/8/01 #13 *סניף סניף* בחיי, זה ממש מדכא... ז´תומרת, העלילה יפה והכל, אבל אני פשוט מדוכאת מדי.... *מוחה דמעה* ומה קרה עם רון? הוא יחזור? ואני יכולה לשים את זה באתר שלי?
*סניף סניף* בחיי, זה ממש מדכא... ז´תומרת, העלילה יפה והכל, אבל אני פשוט מדוכאת מדי.... *מוחה דמעה* ומה קרה עם רון? הוא יחזור? ואני יכולה לשים את זה באתר שלי?