הפאנפיק הראשון שלי...

dor121

New member
הפאנפיק הראשון שלי...

אני צריך שתגיבו טוב לא טוב מקבל כל תגובה כי אני צריך להשתפר זה הפרק הראשון שנקרא שובו של וולדמרט

להוסיף סימני ניקוד ודחוף!

בקושי מבינים מה הולך שם. אבל ממה שהבנתי זה יפה מאוד... s@me @ne

S.Riddle

New member
אוקי, הנה ביקורת *טון רציני* ^^:

טוב, הרעיון ממש יפה, אני אוהבת. עכשיו, הכתיבה לא כל כך ברורה כי אתה צריך לשים ציטטות כל פעם שמישהו מדבר. ואני מציעה לך להאט קצת, ולתת לנו זמן להבין מה קרה עם הארי, ורק אחרי קצת זמן, אולי אפילו להגדיל את הפרק, להראות לנו מה קורה עם סנייפי ועם כל הבלה בלה.

dor121

New member
תודה על הביקורת

אז דבר ראשון שמח שאהבתם את הרעיון דבר שני אני אוריד את הגרסה לשכתוב והוספת סימני ניקוד ולהמשיך לפתח דברים ולחשוב על פרק שני ואולי איזהשם חמוד

dor121

New member
תודה על הביקורת

קיבלתי את הביקורת ואתיחס אליה אוסיף סימני ניקוד אפתח נושאים ויש לי רעיון ענק לטלנובלה חדשה שכל חברי הפורום יתנו רעיון לפרק נכתוב הכל וביחד נכתוב את הטלנובלה ונמכור לויוה השם של הטלנובלה לגעת בפוטר

PopPy

New member
לא לא לא לא רוצה!!!!!!!!!!!

*תופסת את דור, מתעללת בו בלה בלה חונקת אותו לוקחת את גופתו ושורפת אותה* חה! נמאס לי שאנשים גונבים לי את כל הרעיונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני זו שהתחילה בהוגוורטס נט עם הרעיון של לגעת בפוטר! אני אני אני אני אני! *ממררת בבכי* אני!!!!! אז די לקחת לי את כל הקרדיט לרעיונות הטובים שיש לי כי אין הרבה כאלה!!!!!!!! |S| פופי שממש התעצבנה כרגע |S|

dor121

New member
*מבט מלא רחמים* סליחה

פופי סליחה *על סף בכי* לא ידעתי שזה היה רעיון שלך של לגעת בפוטר ולכן אני מוחק את הרעיון מראשי אבל הרעיון לטלנובלה על משהו עדיין שייך לי וברגע קריאטיבי זה הנה השם לטלנובלה של חברת החשמל לגעת בשוקר לילה טוב

Nagini Potter

New member
אני חייבת להתוודות

אני לא סובלת את לגעת באושר, בחיים שלי לא ראיתי פרק של לגעת באושר, אני בקושי יודעת מה זה לגעת באושר, אין לי מושג באיזה ערוץ שידרו לגעת באושר, אני לא יודעת מי השחקנים של לגעת באושר, בקיצור - כל קשר ביני ובין לגעת באושר הינו מקרי בהחלט!!!!!!!!!!!! זהו, הוצאתי את זה......... טוב, האמת שזו לא חוכמה גדולה להוציא את זה בקהל שהוא לא מעריצי לגעת באושר, אז מילא...... אבל אני לא מרגישה הקלה כי עדיין כואב לי בשיניים!! אררררררררררג!!!!!!!!! Nagini Potter

o.h

New member
לך יש מזל! ../images/Emo32.gif

אחותי הקטנה היתה רואה את זה כל יום לא מפסידה אף פרק. רואה את השידורים החוזרים, וזה יוצא בשעות של ארוחת צהררים וערב, השעות היחידות שאני נמצאת ליד הטלוויזיה שלהם! אם לא היתה לי טלוויזיה משלי הייתי מתפחלצת. ברוך שפתרנו מהסידרה הזאת או<פ>יר שאף פעם לא רואה ערוץ ויוה. אף פעם

MadonnaFan

New member
ועכשיו וידוי *מביטה בכולם בחשש*

אני שונאת כמוכם ערוץ ויוה, אבל... הייתי צופה קבועה של "בובה פראית"!!! או, הבושה! הבושה! מה לעשות, אהבתי את טליה אוריירו, ואחר שיגועים מצד חברתי הקרצייתית, התחלתי לצפות בזה... ולא יכולתי להפסיק... ושנאתי את הפרק האחרון, איזה שמלה מגעילה... @מעין@ סלחו לי! אנא!

PopPy

New member
חחח, יו גו גירל!

אגב יעל, יש לך איציק? (*מחזיקה אצבעות*) הממ לצערי לא יכלתי שלא לשאוב מידע מזיק (מה שנקרא צפייה פסיבית
) מהסביבה, זה משהו על אופרה, לבנה, דן תורג´מן והתינוק שלהם. זה שודר בויוה בשעה שמונה (את זה אני יודעת כי אם הייתי מתקשרת למישהו בכיתה בשעה כזו היו סוקלים אותי. והכוונה היא גם לרוב הבנים. ולכל הבנות בלי יוצא מן הכלל (אני! אני!
) ) (וואו זה היה סוגריים מוזרים!
) ובאמת אני צריכה לנסות לעשות את זה, לנסות להגיד את זה לקהל המעריצים, ולצפות למוות שלי בעינויים. פעם הם הגיעו בהפתעה לחתום על הספר בשבוע הספר. מילה אחת: אימאלה. פרחה בלונדינית (צבוע בצורה מזעזעת) דרכה על אנשים עם עקבים בגובה של 40 ס"מ (אני מדברת על אישה שעברה את ה35 בשקט) ובסוף צרחה את השם של דן תורג´מן בסידרה (עופר משהו?) והתעלפה. עוד עדר של כ15 פספוסות בכיתה א´ (בחיי!) ניסו להיכנס בין הרגליים (!!) של שאר האנשים ובדרך הספיקו לדרוך לי על הצורה, ועוד כמה בנות גילי +/- התעלפו. בעע! הביעו לשם כמה חובשים וחובשות (שלא וויתרו על חתימה) והיה שם איזה 40 אנשי אבטחה סביב כל אחד. בעעעעעעעע! ואת זה אני יודעת כי בשעה טובה ומוצלחת בשבוע הספר הזה דאגתי שיהיה לי סוף סוף את כל הספרים בבית וקניתי את השניים החסרים (חדר הסודות והאסיר מאזקבאן אם מישהו מתעניין. מישהו? לא. טוב נמשיך.) והדוכן של לגעת בחרא היה צמוד לדוכן של ה"פ, וכשניסיתי להיתקרב לשם... לסיכום - חוויה מפחידה. לא נתנו לי להתקרב מילימטר כי "אם את ילדה זה לא אומר שאת יכולה להיכנס בלי תור בשביל לקבל חתימה" ו"נשים בגיל 30+ מעריצות את הסידרה לא פחות מילדות בנות 15" וכו´. |S| פופי טראומה נפשית בעמ |S|

o.h

New member
חחחח.....

אפשר לקרוא לפורום הזה פורום הארי פוטר/ שונאי לגעת באושר למרות................ שזה לא ימצא חן בעיני ענבל. או<פ>יר

Nagini Potter

New member
טוב, אם אני כבר בשוונג של וידויים

אין לי מושג מה זה איציק. אם הכוונה היא לאיי סי קיו - 111205531 אם לא - כנראה שאין לי........ המ. Nagini Potter "אף פעם אל תלכו לאורתודנט רעבים. אף פעם. כי אף פעם אי אפשר לדעת באיזה מצב יהיו השיניים שלכם כשתצאו. סמכו עליי - הקוביות שלי נפלו עליי בהפתעה. אאוץ´." -יעל. אוי, זה נשמע כמעט פרופסורי! חייבים להכניס אותי לספר ציטטות!
אייייייה!! אוף כואב לי. יש לי כבר דמעות בעיניים, נשמעת לכם....

Nagini Potter

New member
אוי, מוכשריה שכמותי......

"יש לי כבר דמעות בעיניים, נשמעת לכם"...... אבוי, אני ממש פרופסורית....... שלא תחשבו שאני נשמעת לכם, כי אני נשבעת. לא נשמעת. נשבעת. אבל באמת כואב לי, ואם עכשיו לא היה לילה הייתי צורחת כל כך חזק שהייתי נשמעת עד תל אביב. Nagini Potter אאוצ´י!

o.h

New member
איציק זה איי סיק יו אבל.......

באמת אין לי מושג למה כולם פה קוראים לזה איציק. אולי מישהו מוכן להסביר לי? או<פ>יר

PopPy

New member
חחחח

בהחלט דבר חכם, אני פעם הגעתי לשם אחרי שלא אכלתי מיום (כלשהו, לא זוכרת איזה יום ^-^) בלילה ועד לאותו יום בסביבות הצהריים. באותו יום עשו לי טיפול מגעיללל (זה היה בהתחלה) וכואבבבב ו... אר.. מיותר לציין שלא אכלתי הרבה זמן אחרי זה. אגב, כל מי שמעוניין בדיאטה יכול לעשות את זה בלי בלאגנים מיותרים - שרק ילך לאורטודנט
ואני משמיעה (
) לך, זה ממש נוראי. (וכן אני לא מפגרת אני יודעת שהתכוונת נשבעת.). |S| פופי |S|

laliv

New member
טוב אז בכנות....

גם אני כמו אחרים ממש אהבתי את הרעיון אבל יש לי כמה עצות לשיפור. קודם כל עינין הסימני קריאה שכבר עלה. זה מאוד מאוד חשוב כי אם אתה לא מנקד לא חשוב כמה יפה ומקורי יהיה הסיפור שלך אנשים לא יבינו אותו. שנית אני חושבת שהעלילה שלך מתקדמת יותר מדי מהר כדי להוסיף בדרך עוד תיאורים כמו למשל איך נראית לינג, מיהו תום, מה בדיוק ראו הארי ותום ביער(איך נראה וולדמורט, מי עוד היה שם מלבד סנייפ וכו´.....) הקטע של התיאורי רקע הוא לא פחות חשוב מהעלילה עצמה. באמת אהבתי את הרעיון תמשיך ותביא לנו לקרוא.....

LuNaTiC

New member
האא לליב...

את חכמה כתמיד בביקורות!! אתם יודעים שלליב היא הילדה הכי גאונה ומגניבה בעולם והיא גם תהיה איתי בכיתה בשלוש השנים הבאות?? איזה מזל יש לי!!! *מוחה דמעה*

למעלה