=>>>הפאן הכי פאן חלק ב' =]<<<=

Pollitaaaaaaa

New member
=>>>הפאן הכי פאן חלק ב' =]<<<=

לא לא חבר'ה התחרות עוד לא נגמרה, מכל המתמודדים עולים רק 2 בכל קטוגריה חוץ משל כריס - ושל כריסטיאן שאני אכריז עכשיו על המנצח [בגלל ניצחון של פה אחד,ובגלל שבכריסטיאן היו רק 2 ילדים =] -נא לקרוא עד הסוף,יש עוד כללים!- טוב אז ככה נתחיל עם המנצחים של הקטוגריות כריסטיאן וכריס : כריסטופר => בחרתם בי
איזה חמודים אתם תודה תודה תודה
אני מטורפת עליווווווווו,ואני שמחה שאתם רואים בי מעריצה אמיתית שלו=] אוהבת אותכם המון חהחהחהחה אני יכין גם מתנה לעצמי
-chris te amo- תודהההההההההההההה פורום יקר
ועכשיו המנצחת של כריסטיאןןןןןןןןן=>>>>>> ------לילך => soy rebelde היא המנצחת!------ אתם חשבתם שהיא הכי מעריצה של כריסטיאן
כל הכבוד! לילך צפי למתנה ממני
והנה הרגע שכולנו חיכינו לוו..=> שתי המתמודדים בכל שלושת הקטוגריות שנשארו שעולים לשלב הבא: נתחיל עם אנהי: המתמודדות שאתם החלטתם לעלות לשלב הבא הן:
j e s s i c a 16 - הילה => ברכותי, הפורום חושב שאת מעריצה אמיתית!
יובלוש המאמוש! => יובלי! מזל טוב! הפורום חושבת שגם את מעריצה אמיתית! נמשיך עם דולסה:
pablo111 - אור דהן היקרה=> המון ילדים מהפורום ממש אהבו אותך! והם חושבים שאת מעריצה אמיתית של דולסה!
ליrann - לירן,ברכותיי גם לך!חושבים שגם אתה צריך לזכות! מזל טוב =] ונסיים עם פונצ'ו:
Hila De Sweet Girl - כל הכבוד חמודה! הפורום חושב שאת סופר מעריצה של פונצ'ווווווו
osh360 - מעיין מאמי => הפורום מת עלייך! ויודע שאת סופר מעריצה של פונצ'ו! ברכותי למנצחים => הכלל להצבעה בהודעה ה=ב=א=ה

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo27.gifהכלל להצבעה!../images/Emo27.gif

טוב השלב הזה לא כלכך פשוט, אתם לא תתחילו לבחור עכשיו את מי שאתם רוצים! כל מתמודד בכל אחת מהקטוגריות חייב לתת לכם ה-ס-ב-ר מרשים,על למה דווקא הוא! צריך לזכות => מה הוא אוהב בשחקן, למה הוא מעריץ דווקא אותו,ממתי התחילה ההערצה הזאת! וכאלה => ואחריי ש=כ=ל משתתפי התחרות יתנו נימוק ספק, לכך שהם צריכים לזכות! תפתח ההצבעה => כמו תמיד
רק במסרים!
ב=ה=צ=ל=ח=ה לכולם! אפשר להתחיל לתת נימוקים!!!!!!!1 =]

osh360

New member
בסוששש

כול המיתמודדים צריכים או רק אלו שזכו במקום הריאשון?!

בסי יש לי שאלה...?????????

את מתכוונת לכך שכל אחד מאיתנו(מי שזכה) יתן נימוק ואז בסוף שאר הגולשים יבחררו מעריץ אחד?? זה שטויות כי כל אחד מעריץ בצורה אחרת! למשל אני מתה על פונץ אבל אני לא תולה תמונות כמוך או מכינה לו שירים! אז אין טעים בזה!

אה ואם זה ככה אני ממנה אותך

להיות הפאן כי את ממש מטורפת על כריס, בו נגיד מאוהבת..חחח אני אוהבת לא מאוהבת.חחחחחחחחחחח

Hadas 87

New member
אה צריך לבחור אחד מכולם??

הייתי בטוחה שצריך לבחור מעריץ אחד לכל שחקן, לא מכולם.. אבל אם זה מכולם אז ברור שאו בסי או אור..

כן זה הקטע! אני אישית לא מעריצה

כמו שהייתי בת 15 והערצית כמו לוקה את בנחמין רוחאס..ממש לא!!! אני פשוט אומרת שהוא השחקן הכי מושך הכי יפה בעולם!! הוא שחקן טוב ואני כבר אהבתי אותו ב406

שחפוש

New member
מזל טוב לכל מי שעלה..

למרות שאני לא עליתי
תדעו שאני כלכ ך אוהבת את אנהי (וגם את אלפונסו) ואני שרופה על המושלמת בישבילי אני תמיד אוהב את הנסיכה שלי אני מאוהבת בה קשותתתתתתת חולה עליההה בדםםם ותודה אם מישהו הצביע לי וכל מי שעלה מזל טובב

מזל טופ לכל הזוכים..!!

איזה באסההה שלא נבחרתי רציתי להיות בפאןן הכי פאןן של אהבתת חיי דולסה..!!! אבל לא משנה מזל טוב לכל הזוכים ואם הם זכו כנראה שמגיע...

Pollitaaaaaaa

New member
הם עוד לא זכווווווווו!

יש רק זוכה 1 ! חסר עוד שלבבבבבבבבבבבבבבב

יש ישש יששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

עליתייייייייייייייייייייייייייייי בואנה אתם מקסימיםםםםםםםםם אני פשוט מתה עליכם מדהימים שלי!!!
תודות לכולם
מקווה לנצח חחח גם הילה כל הכבוד לך...

Pollitaaaaaaa

New member
בואנההההה מה לא הבנתם!??!!?

נכון נשארו 2 ילדים בכול קטוגריה 1?! יפההה! עכשיו => לא צריך לבחור 1 מ=כ=ו=ל=ם! צריך לבחור 1 מכל קטוגריה נכון נשארו הילה ומעיין~?!??!אצל פונצ'ו!?!!? אתם צריכים לבחור 1 מהן! נכון נשארו יובל והילה אצל אנהי?!?!?! צריכים לבחור אחת מהן! נכון נשארו לירן ואור אצל דולסה?!!?!? צריך לבחור אחד מהםםםםםםםם לא אחד בכללללללייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך לבחור ככה שלכול קטוגריה => יהיה מנצח אחד! עכשיו כל אחד משתי אלה שנשארו בכל קטוגריה נותן נימוק למה דווקא לו מגיע! ואתם בוחרים אחד מה2 שנשארו ב=כ=ו=ל קטוגריה! חוץ מכריסטיאן וכריס שבהם כבר נבחרו המנצחים! בכריסטיאן => בגלל שהיו רק 2 בנות! ובכריס=> בגלל שכולכם בחרתם בי! כפרע עליכםם מואה! הבנתם11!?!?!!?!!?!!? אבל עוד לא מצביעיםםםםםםםםםםםםםםם עכשיו כל אחד מהשחקנים ב=כ=ל קטוגריה יתן נימוק! למה דווקא לו מגיע לזכות באותה קטורגיה למשל=>יובל נותנת נימוק למה מגיע לזכות כהכי מעריצה של א-נ-ה-י כי עליה היא מתמודדת,ואותו דבר הילה רק שהיא נותנת על פ-ו-נ-צ-'-ו כי עליו היא מתמודדת הבנתם11!?!?!? ככה שיוצא שיש 3 מנצחים! כל 1 בכל קטוגריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאלו שנשארו! עכשיו הבנתם1?!!?!?!?!?!?

osh360

New member
חחחח

את עצבנית ,אה?חחחח אני מתי שכבר אמרת לי הבנתי ויובל אמרה שהיא עלתה..לא ניצחה..חח

למעלה