Pollitaaaaaaa
New member
=>>>הפאן הכי פאן חלק ב' =]<<<=
לא לא חבר'ה התחרות עוד לא נגמרה, מכל המתמודדים עולים רק 2 בכל קטוגריה חוץ משל כריס - ושל כריסטיאן שאני אכריז עכשיו על המנצח [בגלל ניצחון של פה אחד,ובגלל שבכריסטיאן היו רק 2 ילדים =] -נא לקרוא עד הסוף,יש עוד כללים!- טוב אז ככה נתחיל עם המנצחים של הקטוגריות כריסטיאן וכריס : כריסטופר => בחרתם בי
איזה חמודים אתם תודה תודה תודה
אני מטורפת עליווווווווו,ואני שמחה שאתם רואים בי מעריצה אמיתית שלו=] אוהבת אותכם המון חהחהחהחה אני יכין גם מתנה לעצמי
-chris te amo- תודהההההההההההההה פורום יקר
ועכשיו המנצחת של כריסטיאןןןןןןןןן=>>>>>> ------לילך => soy rebelde היא המנצחת!------ אתם חשבתם שהיא הכי מעריצה של כריסטיאן
כל הכבוד! לילך צפי למתנה ממני
והנה הרגע שכולנו חיכינו לוו..=> שתי המתמודדים בכל שלושת הקטוגריות שנשארו שעולים לשלב הבא: נתחיל עם אנהי: המתמודדות שאתם החלטתם לעלות לשלב הבא הן:
j e s s i c a 16 - הילה => ברכותי, הפורום חושב שאת מעריצה אמיתית!
יובלוש המאמוש! => יובלי! מזל טוב! הפורום חושבת שגם את מעריצה אמיתית! נמשיך עם דולסה:
pablo111 - אור דהן היקרה=> המון ילדים מהפורום ממש אהבו אותך! והם חושבים שאת מעריצה אמיתית של דולסה!
ליrann - לירן,ברכותיי גם לך!חושבים שגם אתה צריך לזכות! מזל טוב =] ונסיים עם פונצ'ו:
Hila De Sweet Girl - כל הכבוד חמודה! הפורום חושב שאת סופר מעריצה של פונצ'ווווווו
osh360 - מעיין מאמי => הפורום מת עלייך! ויודע שאת סופר מעריצה של פונצ'ו! ברכותי למנצחים => הכלל להצבעה בהודעה ה=ב=א=ה
לא לא חבר'ה התחרות עוד לא נגמרה, מכל המתמודדים עולים רק 2 בכל קטוגריה חוץ משל כריס - ושל כריסטיאן שאני אכריז עכשיו על המנצח [בגלל ניצחון של פה אחד,ובגלל שבכריסטיאן היו רק 2 ילדים =] -נא לקרוא עד הסוף,יש עוד כללים!- טוב אז ככה נתחיל עם המנצחים של הקטוגריות כריסטיאן וכריס : כריסטופר => בחרתם בי