שלום אני חדשה כאן, למרות שעד עכשיו הייתי צופה מהצד ונהניתי. רציתי לשאול על הפאזלים של מורדילו המשולשים - פעם היו המון כאלה - היום אני לא מצליחה למצוא. אתם מכירים חנות שאפשר למצוא בה אותם?
תנסי בחנות "דיונון" אשר ממוקמת באוניברסיטת ת"א ראיתי שם לאחרונה מבחר חביב של "המשולשים" כולל "מורדילו" . כמו כן ניתן להשיג אותם ב"טויס אר אס" . נשמח לקבל עידכונים
בקשר לפאזלים של מורדילו בקופסאות המשולשות. לי יש ניסיון מאוד רע עם כזה פאזל החלקים לא נשארו רגע אחד מחוברים כל הזמן התפרק לי הכול התיאשתי ממנו ולא סיימת להרכיב אותו. יכול מאוד להיות שנפלתי על פאזל דפוק אבל מאז אני לא מתקרבת עליהם למרות שהתמונות ממש נחמדות. אני אשמח לשמוע על הנסיון שלכם עם הפאזלים האלו. ברוכה הבאה נשמח לשמוע ולראות פאזלים שהרכבת ופאזלים שבתכנון אצלך להרכבה
עשיתי שניים של מורדילו של 750 חלקים (home sweet home ו- honey moon), ואחד של 1500, של אותה חברה, של אמן אחר - Jabo, ראלי איטליה, והם היו בסדר גמור. החתיכות באיכות טובה.
היי, במשך השנים צברתי "אוסף של 7 פאזלים של מורדילו, רובם ממוסגרים ותלוים בבית של ההורים שלי (אני נמצאת בקנדה). החלקים היו ממש טובים, נכנסו בדיוק והתמונות היו מאוד מענינות.. הפאזל שהכי נהנתי להרכיב היה 4000 חלקים של מפת אירופה..
יש חנות בבני ציון (להתקשר קודם) ב P&M בדיזינגוף ובכ"ס - להתקשר יש גם 10% הנחה לחברי הפורום (בזו של כפר סבא). בגדול בגלל איכוסת סבירה אבל לא מעבר ועלות גבוה של פאזלי החברה הביקוש ירד פלאים. עדין יש בארץ.. בבני ציון היה 8000 חלקים ב 300 שקל - ניו-יורק (לפניח כ 3 חודשים). כמובן שניתן להזמין מחו"ל... בזמנו חיפשתי וכבר לא היה בהפניג ולא ב TOYSRUS ... מיכאל