בשם המאמץ
הקטע שזה תלוי מצב, אנשים, שעה ועוד כמה דברים, אבל ברגעים מאוד ספציפיים אני מסוגל למצוא את עצמי יושב על ברים שונים ואפילו נהנה. שישי ערב אחרי משמרת ארוכה, כמעט 2 ליטר של ליבירה-פורטר וסנדוויץ בוז'יז'ינה עם דאשה בפאב של הליבירה, ותודה לזויה על החברה והשיחה הקלה. ראשון בערב לאחרונה זה דווקא ה'דלי' בתל אביב שלדעתי האישית מצליחים לחבר בין בר-קוקטיילים, סנדוויצ'ים טעימים ודאנס-בר ביחד ואני מספיק צעיר כדי להנות מכל השלושה אבל ממש אבל ממש ממש מעריך את הצוות שם על המאמץ להרים את ערבי יום-ראשון-מיקסולוגיה ולהכניס בכל יום ראשון ברמן אחר מאחורי הבר, עם תפריט אחר ומקווה שהמנהג הזה יחזיק מעמד. מספיק נהנה שם כדי לעלות פעמיים כבר על הרכבת ב21:30 מקריית חיים אחרי יום בן 14 שעות, להגיע לתל אביב ב23:00, לפאב ב23:30, להשאיר 200 שקל על החשבון ולחזור ברכבת של 2:08. הטברנה באילת, בשביל האינגליש-ברקפסט הכי טובה בארץ, שמוגשת גם ב6 בבוקר, עם חצי מרפיס ב25 שקלים. באמת חצי. באמת מרפיס. באמת 25 שקלים. בגיל 16 זה היה 15 שקלים. האלטרמן בחיפה בשביל דייט-ראשון. לא כי השירות מי יודע מה, הנוף עוזר אבל מה שממש עושה לי את זה זה שבכל פעם שאני שם עם מישהי, מתחילים איתה למרות שהיא איתי ועושים את זה מספיק מביך וילדותי כדי שהיא תברח לזרועותיי. הפלייט קלאב בגלל הסאונד המושקע וגל שקין שמאחורי הבר מדי פעם, הגסטרו-פאב והניילון בשל ההשקעה שלהם בתפריטי קוקטיילים (כן, זה מספיק כדי שאני אתן ציון עובר) וה'סנדוויץ של איציק ורותי' בתור סיומת קומית למקום שהוא טכנית בר, גם אם הוא פתוח מ5 לפנות בוקר ועד 1 בצהריים. אני מוכן לרצוח בשביל הגזוז טקילה-סנרייז בלי טקילה שלהם, ביחוד אם זה בא עם הסלט-ביצים. פאבים בחו"ל גם נחשב? תהיה לי רשימה כמעט אינסופית אם כן.