העתקת שירים לפוקט

koganzon

New member
העתקת שירים לפוקט

איך אני מעתיק שירים מהמחשב לפוקט ובאיזה פורמט, האם MP3 מתאים. לאיזה תיקיה ואיפה אני צריך להעתיק את הקובץ. העתקתי קובץ מסויים ( שיר בגרסת MP3 והוא לא מצליח להפעיל אותו. האם ניתן לערות תיקיית שירים ע"ג ה SD ולהפעילה ע"י הנגן ??? תודה.

2cookie

New member
WMA או MP3

לאיזו תיקיה שאתה רוצה (עדיף שכולם יהיו בתיקיה אחת) וכן, אתה יכול לערוך תיקיית שירים בSD ולהפעיל אותה עם הנגן
אבל האם התכוונת לרשימת שירים?

koganzon

New member
הקובץ שהעברתי הוא MP3

כדי להפעיל אותו מספיק לסמן אותו ?(כשניסתי הוא פתח חלון שאינו יכול להפעיל את הקובץ). באיזה קבצים כדאי לשמור על הפוקט ואיך אמורים להפעיל את השירים. תודה

mikeoreli

New member
איזה מכשיר יש לך ?

אם יש לך 1910 תצטרך להתקין תוכנה להשמעת מוזיקה. לדוגמה ה Windows Media או PocketMusic ויש עוד הרבה...

mikeoreli

New member
האם...

ניסית להפעיל את הקובץ ישירות מהMedia Player ? אם זה עובד, אז כנראה ששיוך הקבצים שלך לא טוב. אם זה לא עובד אז אולי הקידוד של הקובץ לא טוב, תנסה קובץ אחר עם קידוד של 128bit.

koganzon

New member
ok, הצליח אבל.....

עדיין אני לא מצליח להשמיע שירים בעיברית . כרקע העברתי את הקבצים לתיקיית win media בפוקט, אני אנסה להעתיקם ל SD בתקווה שלא תיהיה בעיה. תודה

לא מצליח להעתיק קבצי שירים (MP3) ל

נראה שתהליך העתקה מתבצע אך לבסוף הקבצים לא מופיעים ב SD

raananta

New member
איזה מכשיר יש לך?

האם שמות השירים בעברית? אם כן נסה שיר אחד או שניים באנגלית וראה מה קורה.

castroman

New member
אצלי אישית זה מוזר...

יש לי את העברית של PDAC, לפעמים שירים בעברית עובדים ולפעמים רק שאני משנה את השם שלהם לאנגלית הם עובדים, מוזר
ורענן - תקרא את המסר

למעלה