העתיד הקרוב רחוק

עננים.

New member
העתיד הקרוב רחוק

מבחינה מדעית וטכנית האדם שימציא את המכונה שקוראת ומפענחת את האנרגיות של הילתו של הדומם, צומח וחי הוא האדם שיאפשר איזון בין הממד הקוסמי לממד הגשמי ויתאפשר לנשמה הגשמית לבצע את שליחותה ביקום תוך קשר ישיר ומתמיד עם הבורא, אלוהים. מכונה זו תאפשר פענוח האנרגיה אשר בהילה ברמות של מולקולה, תא ואטום, מכונה זו תפענח ותאתר פגמים אנרגטיים עוד ביווצרותם, בשלביהם הראשונים, מעבר לרמת האטום. מכונה זו תאפשר לספק מידע לאדם הגשמי על מצבו מבחינה נפשית ופיזית תוך מתן הנחיות לספיגה או פליטה של אנרגיה ע"מ להיות באיזון. כאשר מכונה זו תיוצר והיא תהיה נחלת הכלל, בני האדם יחיו בהרמוניה, וגם מצבים קיצוניים של פיצוץ אוכלוסין, מחלות, רעב וסבל לא יגרמו לסדקים נפשיים או פיזיים שימנעו את ההרמוניה, האיזון והשלווה בה יחיו באותה תקופה, תקופת גן העדן (כחלק מהמחזוריות). כאשר מכונה זו תיוצר המציאות בה חיים היום, תהיה שונה לחלוטין מחיים אז, בעתיד ויד הדמיון קטנה מלהכיל את שיהיה בעתיד. כאשר מכונה זו תיוצר האדם לא "יפחד" יותר!!! האדם לא יפחד בכלל!!! אם האדם לא "יפחד" הוא לא "יפגע" (נפשית), אם הוא לא "יפגע" נפשית הוא יוכל "לתת", "לתת" אהבה טהורה, "לתת" ו"לקבל" אנרגיות חיוביות אשר יאפשרו "איזון", מה ש"הפחד" מונע זאת היום. כאשר מכונה זו תיוצר, ובני האדם ישתמשו בה בתבונה, בכנות, ביושר, באמפתיה, חמלה ובאהבה טהורה ה"רכושנות" ו"החומרניות" לא יתקיימו, יותר נכון לומר כי "הרכושנות" תתבטל ו"החומרניות" תהיה נחלת הכלל. אך בואו ונהיה ריאליים, האם מצב זה יכול להתקיים ללא המכונה העתידית? מבחינה ריאלית אולי ייצור מכונה זו לא אפשרית היום, או ייצור זו בכלל לא יהיה אפשרי גם בעתיד מכיוון שאדם לא יכול לחיות חיי נצח, זה חוק בטבע, כל דבר מתכלה, פרט לאנרגיות, לנשמה, ובממד הגשמי החיים והמוות הם יחידה אחת שלמה של התחלה וסוף, של מחזוריות, ובציר המחזוריות התבונות הרוחניות נושפות בעורפנו, ומבקשות הכרה במודעותינו השכלית ודורשות איזון. תבונות רוחניות אלה באות לומר לנו כי מכונה זו קיימת בכל אחד ואחד מאיתנו, ואין אנו צריכים לחפש פתרונות טכניים ע"מ לחיות באיזון, מכונה זו בא היום לומר לנו כי ניתן למגר את ה"פחד", את ה"פגיעות" אשר נובעים מאגו ומקיבעונות גשמיים. מכונה זו נקראת "זכות הבחירה", ככל שנתמקד בתבונות היוצאות "מזכות" זו, נהיה יותר ויותר מאוזנים נפשית, נהיה יותר ויותר מחוברים לנשמתנו, נחייה בהרמוניה ובקשר ישיר עם הבורא, עם אלוהים. ומה היא "זכות הבחירה"? "זכות הבחירה" היא לא "לפחד" ולא לגרום לאחר "לפחד" ממני. והדרך? הדרך היא "לתת" אהבה טהורה, "לתת" אנרגיות חיוביות, ולקבל בדיוק את אותו הדבר, באיזון. שבת שלום מחייך אוהב עננים

אני מכירה את האדם שיודע ומסוגל לבנו

לבנות את המכונה המדעית טכנית שהצגת למעלה. אני יודעת שאדם ספציפי זה יכול לגרום לאדם מסוים להגיע לאיזון בין המימד הקוסמי רוחני לבין המימד הגשמי.אותו אדם גם יכול לעזור לך להיות בקשר ישיר עם בורא עולם. אם תחליט להיות בקשר מתמיד זו כבר העבודה שלך. התאוריה שלך והמימוש שלה כבר קיים כאן. יחד עם זאת אותו אדם הוא מאד אחראי ולכן הוא לא מעלה בריש גלי את זהותו ואת ידיעותיו מאותם סיבות שלא בטוח שיוכלו להתממש ושרשמת: "ובני האדם ישתמשו בה בתבונה, בכנות, ביושר, באמפתיה, חמלה ובאהבה טהורה ה"רכושנות" ו"החומרניות" לא יתקיימו, יותר נכון לומר כי "הרכושנות" תתבטל ו"החומרניות" תהיה נחלת הכלל"... בגלל שבני האדם עדיין לא הגיעו לבשלות לממש את הנאמר ומכוון שטבעו של האדם עדיין הוא להרוס, לא תתממש בניית המכונה. לגבי זכות הבחירה: היא נתנה לאדם בכל תחום בחייו ולא רק לעניני פחד. אין ספק שמגור הפחד הוא תנאי בסיסי להשתמש בזכות הבחירה, יחד עם זאת הכלי הזה פועל בכל תחום: מאיזה סוג מזון להכניס לפה ומתי לחרבן אותו... אתה לא יכול להגביל את זכות הבחירה לנושא אחד כי השמיים הם הגבול. לגבי יצירת פחד באחרים? אין לי וגם לך את הכוח להפחיד אחרים אלא אם הם בחרו (לעניני זכות הבחירה) לפחוד מאיתנו. לגבי מיגור הפחד אני מסכימה עם הצעתך: את הפחד ניתן לסלק כהרף עיין ע"י הזרמה של אהבה טהורה אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול. מי שמסוגל לתת את אותה אהבה עצומה סימן שהכלי שלו נקי ואז או אז הוא יהיה מסוגל לקבל את אנרגיית האהבה הטהורה מכפול עד פי שבעים. אם הגעת לתובנות המדהימות שהגעת אז סוף סוף אחי ברוך שובך הביתה. אור ואהבה אין סופית אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

יופיאל

New member
לא מדוייק

הדמיון ישאר דמיון גם אם אני אבחר להתייחס אליו בתור מציאות , ולהפך ובמיוחד בעולם הרוח , חשוב מאוד להפריד בין מציאות לדמיון ולדעת מתי אנחנו באמת קולטים משהו ומתי אנחנו כלי משחק בידי האגו שמשטה בנו (דמיון)

לא מדויק לדעתך האישית בלבד לדעתי

הדמיון יכול לההפך למציאות אם תבחר להפוך אותו לכזה. אני דווקא אדבר מהפן של עולם החומר ולא הרוח: נניח נפלה בידי איזו שהיא תובנה, אז אני יכולה לקרוא לעניין אסימון שנפל מעולם הדמיון. יש בידי רעיון. אתה יש לי את זכות הבחירה האם אני מתכוונת להפוך את הדמיון למציאות או להשאיר את התובנה בעולם הדמיון. לדוגמא מוחשית: עלה במוחי רעיון להמציא תוכנית טיפולית לעבודה עם "אוטיסטים" בעזרת המים, כן כן הילדים המיוחדים הללו אני קוראת להם הילדים של אלוהים. אז אני יכולה לשבת בבית ולומר איזה יופי איזו חכמה אני איזו גאון מהלך על שתיים. על פי מילותיך אני כלי משחק בידי האגו שלי. יחד עם זאת במקרה הזה האגו שלי בכלל לא משטה בי. אולי אני באמת כל כך מוצלחת וגאון הדור בעניין הנ"ל? אולי נפלה בידי זכות אדירה לקלוט את המסר בעזרת הדמיון שלי? עתה מגיע רגע האמת והוא להוציא את התובנה מהתכנון אל הפועל. פה אף אחד לא יכול להשתמש בי ככלי משחק, בידי זכות הבחירה אם להעלות את התובנה שלי בריש גלי ולהפוך אותה לישומית ובכך לעזור גם לאלא שכה זקוקים לעזרה הספציפית שהצגתי בפניך. עולם הרוח נועד על פי תפיסתי לשרת אותי בעולם החומר ולא להיפך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

rainbow too

New member
הדמיון הוא לא האגו

החסימות במרכזי האנרגייה בגוף הם באים ליידי ביטוי כאגו. והם באים לידי ביטוי כאגו כל עוד ישנם חסימות. ברגע שיוסרו החסימות, הו אז האדם יוכל לחיות ברמוניה שלמה ובשלום עם רצונו האמיתי. רצונה של הנשמה. ומהו רצון הנשמה אם לא התגשמותה?

יופיאל

New member
הדמיון

הדמיון הוא כלי שיכול להיות מאוד חיובי , אך גם מאוד שלילי. הוא כלי מאוד עוצמתי הדמיון יכול להראות לך תמונה מסויימת של משהו שאתה רוצה ליצור ולאחר שדמיינת אותו אתה יכול ליצור אותו במציאות , הדמיון יכול להיות כלי עזר ליצירה. אך מהצד השלילי - לפעמים אתה יכול לדמיין את המציאות - כלומר לראות את המציאות לא כפי שהיא אלא כפי שאתה רוצה לראות אותה , ואז הדמיון הוא כבר דבר מסוכן. כשמשתמשים בפן הזה של הדמיון נוטים לברוח מהמציאות ולא להתמודד איתה , וכך גם אפשר לתרץ כל דבר שקורה לך בעזרת הדמיון. אם למשל אני מדמיין שיש לי כוחות מיוחדים , ואני הייתי גלגול של ישו , ושל אליהו הנביא ושל מי יודע עוד , ושאני אמור להציל את העולם ורק אני יכול לעשות את זה , אז אני חי בעולם דמיוני שלא מחובר למציאות. לחיות בחלום זה יכול להיות כיף - אתה קובע מה שאתה רוצה , ואתה לא חייב כלום לאף אחד , אבל - מה עם האמת ?!? כשאתה מדמיין את המציאות כפי שאתה רוצה , אתה לא רואה את האמת. ומתישהוא - האשליה מתנפצת לך בפנים.

הדמיון - חומר ביד היוצר../images/Emo24.gif

"הדמיון יכול להיות כלי עזר ליצירה. אך מהצד השלילי - לפעמים אתה יכול לדמיין את המציאות - כלומר לראות את המציאות לא כפי שהיא אלא כפי שאתה רוצה לראות אותה "... אתה אומר בעצמך שאתה הוא זה שבוחר לראות את המציאות כפי שאתה רוצה ולא כפי שהיא באמת. אז מדוע הדמיון מסוכן? אולי אתה יוצר את הסכנה במו ידך? ואם כן אז בידך גם היכולת להסיר את הסכנה בנקודת הזמן בו תחליט. אין דבר כזה דמיון מסוכן לדעתי האישית בלבד. אתה הוא היוצר אתה הוא המחרב... הבריחה אינה כלי התמודדות. הבריחה היא בריחה מהתמודדות בעולם המציאותי בו אנו חיים, עולם החומר... יש לך כוחות מיוחדים ויעידו על כך כל משתתפי הפורום הזה הותיקים והחדשים. למילים שלך יש המון כוח אז אל תבלבל לי פתאם שהכל היה דמיונות וסכנות... זה שאתה יכול לעזור לאחרים ולעצמך זה נכון. אתה התברכת ביכולת הזאת אז אל תבטל אותה. זה לא אומר שרק אתה נבחרת להציל את העולם. זה כבר פרושים אישיים שלך.אם אתה תעזור לעצמך כך תוכל לעזור למשפחה הקרובה שלך לחבריך ולהגדיל את המעגל סביבך. מתי שהוא יתחברו אליך עוד אנשים שיעזרו לעצמם ולסביבתם הקרובה וככה נוכל להשפיע על החברה, ביחד בצוות בקבוצה של אנשים שאכפת להם מעצמם ומהחברה. אף אחד לא בקש ממך לעשות דברים לבדך. אין אמת מוחלטת ידידי. ישנה אמת שמפורשת ע"י המוח שלך ועולם המושגים שלך עליו גדלת והתחנכת... האם אתה מספיק גמיש? לשנות נקודות מבט? להסתכל גם מזויות אחרות על ארועים בחייך? או אם כן אין שום סיבה שאשליות יתנפצו לך בפרצוף מכוון שלא היית נעול על זוית אחת. מכוון שצפית שדבר זה או אחר יתרחש וגם לזה אני קוראת דמיון. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול. מיכל

jongler

New member
דימיון - חרב פיפיות

הדימיון ,מיכל, ואני מדבר מנסיון אישי ניתן להשתמש בו בתור כלי כמו שאנחנו בני האדם משתמשים בשמות או בתיאורים לכלים,מקומות ואנשים. הדימיון בא לפעמים להשלים פערים לעיתים כתת מודע לא מורגש. קרה לי הדבר לראשונה שהבחנתי בכך תוך כדי מדיטציה , חשתי בדבר שנמצא מחוץ למעטפת של גופי ומשום מה יחסתי לו צבע וצורה - ואיך אדע איזה צבע ואיזה צורה יש לו?! חשתי בדבר שנוגע בי וזה הכל, אך לעומת זאת ע"י הדימיון יכולתי להזיז אותו - מכאן שהשתמשתי בדימיון ככלי, כלחצן הפעלה. לדימיון יש השפעה לכאן ולכאן, ישנו גבול דק שמפריד בין מציאות ודימיון. וכן, אני מסכים איתך, ליופיאל יש את זה - אך אין זה כח אלא אהבה וחמלה באהבה JonGler

ג´וןגלר היי- דמיון וכוחה של מחשבה../images/Emo22.gif

היי!!! גם אני ג´וןגלר מדברת מנסיון אישי. הדמיון הוא כלי כמו שהמחשבה שלנו היא כלי. אתה משום מה טוען שמה שחוית בתהליך המדיטציה הוא פרי הדמיון שלך. אני טוענת שאתה מתכחש ליכולת שלך לראות דברים בעינך הפנימיות ולא בעינך החיצוניות. ראית מה שהוא וזרמת איתו, כן ראית צבע וראית צורה וזה נכון. ופתאום קפצה לה המחשבה רגע זה הוא הדמיון שלי אז זה בטח לא נכון. ידידי אתה טועה, אתה נתקפת בחרדה ופחד לעובדה שזכית לראות ראיה על חושית שהיתה ועודנה קימת בנו בני האדם אך משום מה החלטנט לסגור אותה לבטל אותה לחסום אותה. עובדה שהצלחת להזיז את אותו חפץ, בכוח מחשבתך. "בכח המחשבה אנו יכולים לבנות עולם ובכוח המחשבה אנו יכולים להרוס אותו". יתכן שיש לך זכרונות מרים מגלגולים קודמים בהם פגעת בעזרת כוח המחשבה שלך באחרים ולכן עכשיו אתה מחפש צידוקים רציונלים להוכיח שהכל הוא פרי דמיון. ביום שתסיר את הפחד שלך מלראות את הדברים שמאז ומתמיד אתה יודע ורואה או אז אתה גדול מהחיים. אין דבר כזה סבנה בדמיון. אם תסגל לעצמך אורח חשיבה חיובי תמיד אתה תביא תועלת לחברה ולעצמך כמובן. ליופיאל יש כוח יותר ממה שאתה מדמיין לטוב ולרע ליופיאל יש יכולת חשיבה אדירה שמסוגלת להשפיע לא רק על עצמו אלא גם על אחרים במרחק של עשרות ק"מ ואולי גם מאות. ויחד עם זאת ליופיאל יש את כח האהבה וחמלה מעל הממוצע של אדם רגיל. כל זאת אני יודעת מנסיון אישי ולא מדמיונות. אז אם אנחנו משוחחים במרחק של אוקינוס אחד מן השני ואתה מסוגל לחוש את היכולת המדהימה שלו האם זה לא אומר מה שהוא? אתה אכן חשת במשהוא ולכן אני מודה לך מקרב ליבי ג´ון גלר ידידי. האמן בעצמך הסר חרדה הסר פחד. גם בך יש יכולות אדירות האמן בהם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול אהבה אין סופית מיכל

אינקה

New member
../images/Emo20.gif על הדמיון...

הדמיון לעולם הוא מה שאנו רואים בו, לכן לעולם אינו מוחלט, לכן לעולם יהיה שגוי ונכון בו זמנית. יתר על כן - בדמיון יש חלוקה ("אני מדמיין את ´זה´...") ועל כן אינו שלמות, למרות שהוא "גמיש" יותר מן המציאות האובייקטיבית וקל יותר לראות את הקשר בין "חלקיו" אשר אינם חלקים כלל שכן הם אך מבנים דימיוניים בזה שאין בו חלוקה כלל. ועוד יותר: קל מידי ליפול בשבי הדימויים הנהדרים בהם ניתן לשחק בדמיון. אחת האשליות הנפוצות היא ש"אני" מסייע ל"אחרים"... ויש לנו גם תחושה חיובית לגבי דמיונות מעין אלו. כך בדיוק התחילה הבריאה, כאשר ביקש הבורא להטיב לנבראיו, ויצר אותם בכח מחשבתו תחילה. אלא שהבריאה הולכת ומסתבכת בתוך עצמה, וכדי לשוב אל האינסוף עלינו לנוח מבריאה, לנוח מעשייה, לנוח מדמיונות... הבריאה מביאה לסבל, שכן היא בהכרח "מנתקת" את הנבראים מן הבורא. הדרך היחידה להגיע לאושר ואהבה מוחלטת היא להוות בהווה מוחלט, ובהווה מוחלט אין חשיבה ואין דמיונות. באהבה

rainbow too

New member
חשבת על זה פעם?

כל מה שאנחנו הוא דמיונו של הבורא. החיים שלנו הם דמיון, של ישות אור. כל החוויות שלך, כל ההנסויות שלך, כל החיים שלך ושל האחרים, דימיון. המצאת הגלגל? אלוהים דמיין את זה. המצאת המחשב? אלוהים פינטז על זה. כל מה שקורה לך עכשיו, כל מה שקרה וכל מה שיקרה, דימיונו של הבורא. אנו תמיד מחוברים אל הבורא. לא הבריאה מנתקת אותנו מהבורא, אלא האשלייה שאנו מנותקים, שגם היא דימיון. ברגע זה ממש אתה מדמיין שאתה קורא את השורות הללו, ובכל רגע ורגע אתה מדמיין. לא משנה אם הדמיון כבר קיים במציאות שלך או טרם. בכל מקרה אתה הוא זה שקובע מה יתרחש במציאות שלך. אתה הבורא של החיים שלך. ואתה רק דמיונו של הבורא.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif כן ../images/Emo13.gif

לכן כדי להגיע חזרה אל המהות הפנימית השלמה והחופשית מצער, זו שמדמיינת אותנו - עלינו להפסיק להסתבך בדמיונות שלנו, ולהתחיל לראות בעיניה היא... פשוט להיות.

ידידי המלומד מה שאמרת אינה המציאות

לדעתי. התהליך היפה שתארת הינו מסלול בדרך אל האור אל האהבה, יחד עם זאת נתקענו בדרך, להיות בהווה בהוויה ללא חשיבה וללא דמיונות הוא למעשה להיות ולחיות בחלל הריק כמו נקודה שאינה יודעת לאן לפנות והיא רק נמצאת. ומה הלאה איכן ההמשך איכן החיבור? למה? לעצמנו. למטרותנו לאור הגדול. אין זה חכמה סתם להיות, מוכרח להיות חיבור בין שמיים לארץ. אנחנו פה ועכשיו אנחנו בכל זאת מתקיימים בעולם החומר אם נרצה או לא. אנחנו בני אדם. אני לא חושבת שאני חייה בעולם האשלייה בו אני "חושבת" שאני מסייעת לאחרים. היום אני מודעת לחלוטין מתוך עשייה אישית שאכן אני מסייעת לאחרים. אין זה דמיון אצלי זאת המציאות. אתה יודע מה אנשים גם נגשים אלי להודות לי אז מדוע אתה טוען שדמיון של הרגשה חיובית כתוצאה מדמיון לביצוע אותה פעולה שגרמה לי נחת הינה אשלייה? בעיניי ותחושתי היא המציאות. תראה איזה פורום מדהים בנינו לנו כאן, אז על פי המלצתך אני מבינה שעלי לנוח מעשייה ומדמיונות להתנתק ולהפסיק את מה שיצרנו כי המציאות שנוצרה מביאה סבל, שכן היא מנתקת את הנבראים מן הבורא. ידידי נקודת המבט שלך שגויה לדעתי האישית בלבד. אני לא מתכוונת להפסיק את פעולותי משום שחויתי על בשרי תוצאות מדהימות עם אנשים רבים. להפך אני בעד לחבר כמה שיותר אנשים אל עצמם אל האהבה האין סופית אל האור הגדול אל בורא עולם ושנהיה בכל תחום בוראים ונבראים אמן. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול אהבה אין סופית מיכל

אינקה

New member
../images/Emo20.gif האור הגדול

הוא המציאות היחידה. כל השאר אלו רק "תעתועי אור"... תעתועי האור יוצרים בלבול אשר מסתיר את מקור האור בפנינו. "הפסקת החשיבה" במובן של הפסקת הפרשנות על ה"מציאות", היא "הרגעת תעתועי האור" ומביאה בתורה להכרה באחדות הכל - האור הגדול. שום משחק במושגים (חלקיקי אור) אינו יכול להביא אותנו אל השלם, שכן השלם הוא לעולם יותר מסך כל חלקיו. באור הגדול אין מושגים ואין תנועה, לכן האימון בהשקטת החשיבה (דימויים, פרשנות ההכרה) הוא אימון בשיווי הצורה. באור הגדול קיימים תעתועי אור כאילו מתוך אינרציה, לכן העשייה בעולם זה תמשיך ותתרחש עוד לזמן מה - עד אשר יאסף הכל חזרה אל תוך האהבה... באהבה,
אינקה

למעלה