העתיד אויש העתיד

דניש82

New member
העתיד אויש העתיד

אהלן חברים, אז ככה... אני קצין עתודאי בן 25, סיימת תואר ראשון בהנדסת חשמל ולומד לתואר שני במנהל עסקים באוניברסיטה אי שעם במרכז הארץ ( אני יודע שזה לא אתר הכרויות
זו פשוט הקדמה קלה ... ). העניין הוא כזה, אני די בטוח שלא בא לי להמשיך בתחום החשמל בעתיד, ככל שהזמן עובר אני מבין שהנושא הזה מעניין אותי פחות ופחות. תמיד חשבתי ששילוב של הנדסה ושל תואר MBA זה שילוב קטלני אבל הלימודים פשוט גומרים אותי. אני ממש מרגיש שאין לי שום כיוון בחיים. אמנם השחרור רחוק אי שם בשנת 2010 כשאהיה שמן וקירח ... אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם עצמי... למישהו פתרון?! מה לעשות? אני באמת מרגיש אבוד בחיים... אוף איזו הרגשה מחורבנת, פשוט נמאס לי להסתכל על עצמי במראה...

Lir האחת

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
עוד כמה זמן נשאר לך כדי לסיים את התואר השני? אם אתה לקראת סוף לימודי התואר אולי כדאי לך לסיים אותם ולאחר מכן, לקחת לעצמך הפסקה כדי לחשוב לאיזה כיוון מקצועי היית רוצה להמשיך. אני חושבת שזה מאוד טבעי שיהיו לך לבטים וחששות. זה טוב שאתה עירני לשאול את עצמך שאלות, להעלות ספקות.. לא תמיד הכל ברור וידוע. את סך הכל בן 25, קח את הזמן שלך, מותר לך (עדיין!) להתלבט. חוץ מזה שתדע שאתה לא היחידי. בדיוק שי כתב על כך הודעה קודם
אני מאמינה שבסופו של דבר, כל אחד מוצא את הכיוון שמתאים לו. זה שהוא מרגיש בו הכי מסופק.

מתן4ל

New member
שי זה שם יפה...

אהל אם היית מדגיש את האות י' זה היה הרבה יותר מצחיק

דניש82

New member
זו בדיוק

התוכנית... השאלה כמה תארים בן אדם יכול להחזיק....
כרטיס הביקור שלי בדרך הזה יהיה בגדול של דף A4
רק התחלתי ללמוד את ה MBA ואני עוד רחוק מסיומו, למרות שאני די בטוח שאני רוצה תואר בזה הבעיה שאני לא בטוח שזה תואר שנותן שאחר כך גם ייתן משהו. למעשה אני לומד אותו לכיף ובינתיים שין בו כיף גדול עם כל מיני קורסי השלמות וקורסי חובה כאלו ואחרים. נו טוב, די לבכיינות יהיה בסדר

התשובה לשאלה שלך היא:

כמה שיותר
כל תואר נותן "משהו" . אם לא מקצועי אז מבחינה אישית. ללמוד זה כיף

davidnavarro

New member
וואי וואי../images/Emo140.gif

גם לי בצעירותי עוד שהייתי בתיכון, לקחת עתודה רפואית - אמרתי לא, בדיוק מאותם סיבות שהזכרתך. אני לא ממש יודע מה אני ארצה לעשות במרחק של שמונה שנים. זה יותר מידי בשבילי. אבל גם יש את צד השני, תואר שני עוד לפני ממש שאתה מתחיל את החיים... זה פלוס רציני

תסע להודו..לחפש את עצמך...

סתם סתם! אני חושבת שאולי כדאי לך להתחיל להתעניין בכיוונים אחרים. אפילו לא כלימודים מקצועיים, אלא רק כתחביב. יש המון המון קורסים שאפשר לקחת, ב1001 נושאים, אם יש לך קצת זמן פנוי- אז אני מציעה לך להתנסות בתחומים שונים, אפילו כאלו שממש רחוקים מהתחום שבו אתה נמצא. תנסה לקחת קורס במשהו אחר, ללמד ולהתעניין במשהו חדש, אולי משהו שסיקרן אותך, אבל לא העזת לנסות עד עכשיו. ואם באמת תמצא תחום שקוסם לך-אז זה באמת יהיה הזמן לשקול את צעדייך ואת המשך הלימודים. מצטערת שאני לא יכולה לעזור יותר. נראה לי שזה מה שאני היתי עושה במקרה כזה. בהצלחה! הגר

למעלה