העשרה רוחנית

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
העשרה רוחנית

היי יאיר, ברצוני להתייעץ איתך לגבי לימודים והרחבת הדעת והעשרה פנימית בתחומים "הרוחניים". למדתי את רייקי 1 ואני בקרוב גם אלמד רייקי 2 , יש בי דחף מאד גדול וחזק יותר מאי פעם ללמוד וללמוד, אני ממש לא יודעת איזה תחום מכל מגוון התחומים שקיימים , מתאים לי, אני רק יודעת שממה "שטעמתי", לקחתי מזה המון לחיים שלי, זה עושה לי טוב ואני משתמשת ומפנימה. אני מרגישה שיש לי יכולות הרבה יותר גדולות ממה שאני חושבת, ואני רוצה להשתמש בהם. דבר אחד אני יודעת בוודאות, זה שכרגע אני לא רואה את עצמי מטפלת באנשים, אני רוצה לטפל בעצמי ולהעשיר את עצמי, להעניק לי ואח"כ נראה אבל קודם כל אני. תאריך הלידה שלי הוא 15.11.73, תודה שולי

בהחלט מומלצת העשרה כזו

אני בהחלט חושב שאת יכולה ואולי צריכה להעשיר את עולמך הרוחני והרגשי, כשאת שמה את עצמך ולא אף אחד אחר במרכז. אולם מהמקום הזה, תני לאינטואיציות שלך להוביל אותך למקום הנכון, ומשם לבחור. אני מאוד מאמין שתהליך קורה כשהוא.. קורה, והאדם הנכון מופיע כשאנחנו באמת פתוחים לקבל את מה שאנחנו באמת זקוקים לו. תני לעצמך את היכולת לבחור מבפנים, וזה יגיע. באופן אישי, אני עובד עם דמיון מודרך ומה שנקרא ´לגיטימציה רגשית´, ויכול אולי להוסיף לך רובד רגשי ורוחני, עם עבודה עצמית. אולם כאמור זה רק איזכור, ולא משהו מגמתי : אני בהחלט חושב שתת המודע שלך יוביל אותך למקום הנכון ולאיש הנכון, אם באמת תתני לעצמך צ´אנס לבחור מבפנים. בהצלחה..

למעלה