העשרה עצמית

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
העשרה עצמית

שלטם, שמי שולי ואני מעוניינת להרחיב את אופקיי ולהעשיר את עצמי בתחומים הרוחניים, למדתי רייקי 1 ואני בפתחו של רייקי 2, אני מוצאת שהתחום מוצא חן בעיני ותורם לי רבות, אני מעוניינת ללמוד כמה שיותר, אני מרגישה דחף פנימי חזק לתרום לאישיות שלי, אילו תחומים יכולים לדעתך להתאים או לעניין אותי (ת לידה - 15.11.73) או אילו תחומים בגדול קיימים בתחום, אני באמת רוצה !!! תודה שולי

אלדר

New member
אז ככה שלא הולך זה ככה!!!

את לא לומדת מה שאת יותר טובה בו... את לומדת ומעשירה את הידע שלך במה שהכי מתאים לך.... במה שאת הכי אוהבת ללמוד אותו... כמו בחירה יש לך הרבה נושאים.... את יכולה כמוני ללמוד את כולם אבל לאט מאוד וכל הזמן להעצר.. או לבחור שתיים או שלוש נושאים בפעם אחת ואז יהיה לך יותר מהר... הכל יביא אותך לאותו מקום כמעט.... ובהצלחה בכל תחום..... אור ואהבה שולי... שלך tksr

shul

New member
תשובה

אני יודעת שלומדים מה שרוצים ללמוד ומה שנותן הכי הרבה סיפוק, אני יודעת שמכל התחומים - כלכלה, ניהול, תקשורת ועוד אני יודעת שאני רוצה ללמוד את התחום הזה, מה בדיוק בתוך התחום הזה אני לא יודעת, אני גם לא מכירה את שלל הנושאים הקיימים, האם ניתן יהיה לקבל הסבר, פירוט קצר כלשהו או אולי אף להפנות אותי למקום שבו יהיה לי את הידע. תודה

אלדר

New member
אני יכול.....

לפרט לך חלק מהנושאים לא את כולם אני מכיר... ולהפנות אותך למקום מסויים לא יכול כאילו לי אין שום מקום כזה שבו אני לומד את זה... אני לומד מספרים אינטרנט (מה שאפשר למצוא) ומהפורומים הנושאים הן: אסטרולוגיה נורמולוגיה טארוט כישוף (שחור\לבן) רוחניות.. מודעות פנימית חלומות צלולים מה עוד... שניה.... יש רייקי יש מדיטציה (יותר מתקדמת) ויש עוד הרבה שאין לי כוח לפרט ולחפש את שמם ששכחתי אז בזה נסתפק... אני עצלן מאוד אז סורי.... אור ואהבה לך... שלך tksr

mga-abir

New member
אשיות מגנטית וכחמה

אשיות מגנטית וכחמה,בעלת יופי פנימי וחיצוני שמרי על רגשותיך,על בריאותך השגים חשובים לך(למי לא?) המשיכי בתחום העזרה לזולת.במקרה זה רייקי די מתאים. בהצלחה אביר

למעלה