העשירים מרוויחים

העשירים מרוויחים

מישהו יכול לסרוק את הכתבה במוסף "ממון" של ידיעות אחרונות מהיום? (25.9.2001) נושא הכתבה: כשלון הרפורמה ומה שצפוי לנו (לאו דווקא לרוכבי כלי רכב דו-גלגלי!)

amir_z

New member
אופנוברית Welcome!

מה זה, בלי שלום, אני חדשה בפורום ולא נעים לי...? רק מגיעה וכבר מתחלה להפגיז בהודעות? Anyway, ברוכה הבאה מקווה שלא עשיתי פדיחה ויתברר לי שאת כבר שנים בפורום

כRובי

New member
../images/Emo20.gif ברוכיה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

מקווים שתהני
ספרי קצת על עצמך..

כרובי .. ממלא מקום דיילת הפורום?

כן , אני יודעת לעשות קבלת פנים לצעירות זה תמיד טוב לרזומה ..
בכל מקרה ברוכה הבאה ..
בילבי דיילת הפורום ונערת הגלגל .. (החיננית - בשביל ביז´ו)

היי,

אני יכולה להבין שאתה מנהל הפורום? כל הכבוד! אוקי, אני בחורה צעירה שאת אהבתה לסוסים הממונעים גילתה עוד בגיל 10, כשחבשתי את קסדתו(קסדת שטח שמונחת אצלי בארון עד היום שיהיה לי אופנוע שטח) של אחי הגדול והרגשתי כמו איש חלל. באותם זמנים הוא רכב על ווספה עליה הורכבתי פעם אחת וישר הרגשתי כמו מלכה והבנתי שדו גלגלי זה היעוד שלי. עם הזמן אחי היקיר צבר מספיק כדי לקנות DR350 מדהים שפתח לי חלון למראות שלא נראו קודם, אופנועי שטח. בגיל 15 אבא קנה לי את הקטנוע הראשון שלי(לפני שהיה לי רישיון) ב 500 שקלים חדשים שנגנב בתקופת שרותי הצבאי(ההיתי קרבית עלק) והיום אני רוכבת על 50 דרבי אטלנטיס שסוגר על 110 ולומדת על 500 גיר רגיל.(היום השיעור ה6- שלי)

Ryan

New member
זו האופנוברית, אם כן

וכמדומני שהיא מהווה את אחד מעמודי התווך של פורום מוטובייק. תקני אותי אם אני טועה. דרבי אטלנטיס חמישים סוגר 110? שלא תביני לא נכון, ברוכה הבאה, העשרת את פורומנו בתוספת נשית מבורכת ובלה בלה ברכות נפלאות שבטח כולם עוד ירעיפו עלייך, אבל... 110? הוא מקורר אוויר... בכל מקרה, בהצלחה ברישיון ה-500, ברכיבה ובחיים. Ryan

מקורר אויר

הוא סוגר 110 בירידה (וכמובן כמו בכל טוסטוס אחר זה ברור שהסקלה משקרת) בעלייה הוא מגיע ל 80. אבל בינתיים לא יצא לי לראות קטנוע מהיר ממנו. חוץ מזה שלא המהירות קובעת אלא היכולות של הנהג.

Ryan

New member
אוקיי. וחוץ מירידה ועלייה?

יותר חשוב לי אישית לדעת כמה הוא סוגר במישור... אגב, כמה את שוקלת? הרשי לי לחזור ולהדגיש שאינני מטיל ספק באמיתות דברייך, אלא שהאטלנטיס לא נחשב לספורטיבי (ע"ע קירור אוויר), ומה שאמרת על ביצועיו סותר את כל מה שידעתי עד כה... אנרג´י ייפול בקרב מול מקורר אוויר? אוי לאותה בושה, אוי לאותה כלימה. ארוקס R? מוטו צריכים להתבייש להם. המבחנים שערכו לא הותירו ספק באשר לביצועיו הטובים ומספקים אך לא מרגשים במיוחד של האטלנטיס, במיוחד בהשוואה לקטנועים סופרספורטיביים. אנשים, שתפו אותי במידע על האטלנטיס. אני מגלה פה סקופ רצחני על קטנוע שעד לפני זמן מועט מאוד לא ידעתי עליו כלום. Ryan

JonnyBoy

New member
ראין, יקיר העם והאומה,

אל נא תמעיט בערכו של צעצוע זבובי זה! רכוב רכבתי על הנ"ל ארבעה ימים רצופים וקילומטרים רבים מספור במסגרת גמ"חנו המשלח אוכל יהודי משובח לקיבות נזקקי העיר ג´בל-ספרינג. אומנם 50 סאמקים חבויים במנועו אך זהו אחד הקטנועים המארגזמים ביותר ואם הקטע שלך הוא "כמה פותח כמה סוגר", נא הזמן תור אצל הפלאסטיקן הקרוב למקום מגוריך כי רק הוא יוכל להוריד לך את החיוך. ולראיה, אספר את סיפור המעשה עת התחלף הרמזור פי טאריק באב אל-הופ בואכה מעריב ברידג´ ואותו !!!! המשך יבוא

לאופנוברית ממאדים - מביז´ו מגרוזיה ../images/Emo72.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo97.gif

ערב טוב לך הטריה, סלאמאת על הכמיהה לדבר הנכון. אומרים מעפר קורצת - ואל עפר תשוב........ והביז´ו אומר שלפיכך זהו מקומו הטבעי של האדם, ובודאי של האדם שבחר בדרך הנכונה והדו גלגלית - העפר. ברוכים הבאים לפורום המשלב מסניפי פיח מכוניות הגורסים שספורט זה בכביש לצד גומעי הרים וואדיות הגורסים סלעים וחול רחוק מכביש. המערכת בטוחה שחיה עם שם כמו שלך תדע לבחור במסלול הנכון, והקסדה שברשותך היא אות ומופת לכיוון הטבעי בו תבחרי..... צוות ההיגוי מקווה שתיגמלי בקרוב ממושגים כמו "סוגרת...", ומאחל לך ולמורה הרכיבה (סליחה, המורה לנהיגה ברכב דו גלגלי ללא בלם קידמי ובהורדת רגל שמאל בלבד ברמזור) שלך שנה טובה ומאובקת. com.ביז´ו מפקד הגיבוש למגישי\ות מועמדות לפורום

ותגובתי לכתבה - כפי שצרפתי לתגובות

חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים נועד במקורו להיות חוק סוציאלי. אלא שהאוצר עושה פלסתר את כוונת המחוקק, ורואה הכל דרך החור שבגרוש. כלאמר, מי שאין לו חור, מרוויח. מי שיש לו חור, האוצר דואג שיהיה גדול יותר. מזכיר מאוד את נסיונותיו המוצלחים של האוצר לעשות סדר בשוק המים, ע"י טיפול בתעריפי המים לחקלאים לפני סלילת הדרך להתפלה. התוצאה: אין מים. וכבר מדברים על הפסקות מים יזומות. בקרוב, בניצוח האוצר, העשירים יסעו במכוניות מפוארות, וכל השאר ילכו ברגל.

למעלה