הערצה לגברים/נשים שמתמודדים

פו-הדוב

New member
הערצה לגברים/נשים שמתמודדים

אין לי הרבה מה לכתוב כי מעולם לא עברתי או מישהו קרוב אליי עבר הטרדה מינית מסוג כלשהו. אבל רציתי להביע הערצה עצומה כלפי כל אישה או גבר שמתמודדים עם ההטרדה שעברו כל יום מחדש ולא מפחדים להאבק עם הטראומה שעברו,אני פשוט מעריץ את אותם בני-אדם,כל הכבוד לכן/ם שאתן/ם מסוגלות/ים להתמודד,אם תצטרכו אוזן קשבת אני תמיד מוכן לתמוך. ביי אסף

שום אחד

New member
קל...

כמו שקל לזלזל במשהו שלא מכירים, באותה מידה קל להעריץ. אני, לדוגמא, לא ראוי לשום הערצה. אני יודע לתמוך. לעזור. לתת עצות. אבל.. זה הדבר הקל.. להתמודד עם ה`בעיה` שלי... זה אני לא כל כך מסוגל... אני חס וחלילה לא מזלזל בך. אבל... אני צריך עזרה.. ואני לא מסוגל להגיד את זה... ומי שצריך עזרה.. ויודע לתת עיצות, אבל לא להשתמש בהן... כנראה שאין מה להעריך אצלו.. לפחות - לא בנושא המסויים, בו הוא זקוק לעזרה. נ.ב. אחלה שם... אחלה ספר, ובכלל.. רציתי להכנס בשם הזה, אבל.. הוא היה תפוס... :)

מורני !

New member
לאו דווקא

לדעתי מאוד קשה לתת עצות .... במיוחד לאדם שבא מאותו מקום... לא עולים לך טריגרים? לא משפיעים עלייך הסיפורים? אני חושבת שכן. ולכן נורא קשה לתת עזרה... אל תזלזל בעצמך... זה שאתה לא מבקש עזרה זה לא מפחית משאר הדברים שאתה עושה... ובנוגע לבקשת עזרה... זה בהחלט עוד יותר קשה... וזה יגיע. כשתיהיה מוכן. רק שתהיה מוכן. אז יבוא גם האומץ. עד אז... מאחלת לך לילות רגועים וימים שלווים. בהצלחה.

jenny*

New member
רעיון

קודם כל תודה- נחמד מצדך להגיד את זה... תראה, אתה באמת נשמע בנאדם טוב ונחמד שרוצה ויכול לעזור, אז למה שלא תפנה לאגודה כלשהי (כגון ``מיטל``) ותציע את עזרתך? אני בטוחה שאתה מסוגל לתרום המון... ג`ני

jenny*

New member
רעיון

קודם כל תודה- נחמד מצדך להגיד את זה... תראה, אתה באמת נשמע בנאדם טוב ונחמד שרוצה ויכול לעזור, אז למה שלא תפנה לאגודה כלשהי (כגון ``מיטל``) ותציע את עזרתך? אני בטוחה שאתה מסוגל לתרום המון... ג`ני

למעלה