הערצה ופרגון

shape1

New member
אופס..

זה הראה לי שזה לא שלח

עמיתי14

New member
צודקת

ב 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000 אחוזים!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

גרנולה8

New member
נפגשנו איתם כמעט בכל ההופעות, למעט...........

רוק העצמאות ששם לא נפגשנו עקב בעיות בטיחות שלהם. ביט הם הכי קוליים בקטע הזה של גובה העיניים ולדבר עם החברה מהפורום או בכלל מעריצים או איך שלא תקראו לזה... וכמעט אחרי כל הופעה נפגשים עם הקהל. בקיצור, הייתי כמעט בכל ההופעות שלהם וכמעט בכל פעם נפגשנו.

kessler2

New member
מפגש פורום לא מתוכן בזמן הקרוב ../images/Emo94.gif אבל...

אפשר לפגוש אותם ולדבר איתם כמעט בכל הופעה, הם מעדכנים על הופעות במייספייס שלהם: http://www.myspace.com/beat69 נכון לעכשיו יש בשישי הקרוב הופעה בגאלה, אני חושב אבל שזה רק מגיל 16 או משהו כזה. הם מופיעים גם בפסטיבל שנטיפי בשבועות אבל אני מניח שאז הם לא יוכלו להיפגש עם מעריצים. וכמובן יש את ההשקה בנמל תל אביב ב25.5 (כוסאמווו בסוף אני לא יכול לבוא אני בחו"ל) אני לא אהיה באף אחת מההופעות לצערי אז ביט, שיהיה לכם המון בהצלחה!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני, את, גלי [אבללל סתם../images/Emo3.gif]

ואולי בעז
יאאאאאאאאאאאאאאא איזה כייף! כינרת ופוצקי- מי צריך יותר?!

לא התכוונתי שייגעצ' במובן רע ,אני חולה עליהם!

התכוונתי על מה הם דיברו שהם אמרו שייגעצ' !? חחח

גרנולה8

New member
מיליון איש וביט זה לא מתכון לפגישה נראה לי. .

כמו רוקצ לא[עיקרון הבטיחות] ....... תקני אותי אמאני טועה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תראי, שנטיפי זה עם האנשים

הכי הכי הכי הכי סטלנים שיוצא לך לראות בחיים שלךXD כווולם באים לשם, סטלנים, מטאליסטים, אולי פאנקיסטים [אני אפעם לא ראיתי], גם קצת ערסים- כמובן, שאנטים באנטים כולם... ואני לא באמת חושבת שכולם ירוצו אליהם לבקש חתימה... פשוט..>< זה לא מה שהיה שנה שעברה עם כל ההופעות, אני לא חושבת שהשנה זה יהיה אחרת..

מייכלל תקשיבי..

סורייי על אתמול פשוט הייתי ממש עצבנית ואת פתאום באת אליי עם היציאה הזאת אז הוצאתי הכל עליייךך. לא באתי לפורום להתחיל לריב פה עם אנשים .. עכשיו תגידי מה שתגידי אני אמרתי את שלי. ביי ביי :)

גרנולה8

New member
מיכלי, זה בדיוק מה שאמרתי...

שבגלל שאלו אנשים שלא תמיד אוהבים את ביט/ירוצו אליהם לבקש חתימה, זה לא רעיון טוב להוציא אותם כי יש שם אנשים שיכולים להתפרע... חח לא חושבת ? בכל אופן,מסכימה עם כל מילה מה שאמרת ו...... שיהיה להם רק בהצלחה בשנטיפי ובכל ההופעות הבאות עלינו ל-ט-ו-ב-ה! אלכס ~~~~~~~~~~~~

היי=]

חח אממ קוראים לך מיכל? את בטח לא זוכרת אותי אבל דיברתי איתך אתמול בגאלה..שאלתי אותך אם את מהפורום.. חחח את ממש חמודה=] מאיפה את? ובת כמה את? אממ אני ממוצקין בת 16 ..=]וקוראים לי מרבב..:)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הממ...

קוראים לי מיכלי,D: אני בת 14.9 מקיבוץ געתון [בין מעלות לנהריה]... מתי דיברת איתי?!OO:

למעלה