הערצה ופרגון

עדי D

New member
../images/Emo122.gif

והקישור.. חחח http://www.e-night.co.il/magazine.php?a=read&catid=1&i=138

shape1

New member
תודה:)

מאיפה הגיע השם ביט69?יש לו משמעות כלשהי? ת: אני חשבתי על השם הזה.. אין לו שום משמעות ואין לי מושג למה בחרנו..היינו בכיתה ו' ורצינו שם עם מספר וסתם זרקנו 69(אין שום קשר לפירוש המיני!!!) ויצא לנו בסוף ביט 69.. אין לזה הסבר כל ראיון הוא אומר את זה

גרנולה8

New member
חחחח אני חשבתי בהתחלה שזה סוטה+, אבל הם

המציאו את השם[יותר נכון לורל] בכיתה ו' או אפילו פחות... אז ירדתי מזה. תרדו גם אתם אין לזה שום משמעותתת!

J Lafferty girl

New member
הממ אני מאמינה לזה שאין קשר אבל הם לא היו

אומרים אם כן היה קשר.. ההורים שלהם לא קוראים ת'כתבות האלה?
ואני בכיתה ו' דווקא ידעתי מזה 69..ואני עוד תמימהXD [טוב, כבר לא ממש. מדרדרים אותי..!!!!!!11]

גרנולה8

New member
חחח ברור שהורים שלהם קוראים ...

חחחח הם בעצמם אמרו שהורים שלהם באים כמעט לכל ההופעות ואמא של לורל עזרה לו לבחור את השם. חחחחחחחחחחחחחחחח וכן, יש משהו במה שאמרת אבל בכל זאת אני מאמינה להם ... חחחח...

תאם בטוחים?!?

סתם הילדים מכיתה שלי שאלו אותי עם ברי המציא את השם "ביט 69" למרו שאמרתי להם שלורל המציא כי הם אומרים שאחרי שסיפרתם להם מה זה 69 אז הם אומרים שברי סוטה חחחחח.... כי סיפרתי להם שהוא גרבצן {בלי להעליב כן....} כן ברי חמדמד... חיחיחי... טוב אז בקיצור זה או בגלל שההורים שלהם רואים את כל הכתובת והרעיונות או בגלל שאין לזה קשר לסוטה אבל למי שיש vod יכול לראות את התוכנית של מה קשור והם אמרו שם משהו על שיעור חינוך מיני.... משוה כזה... בייי מתוקים חיייייייבבבבבבבבווווווווקקקקק~!!!!!!!!!!!!!1

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פאק. את הילדה הכי סתומה

שראיתי. באמת. תתחילי לעבוד על המוח שלך יאגוש קטן. באמאש'ך.

NA BoldAs Love

New member
ואה וואה פתחנו תיבת פנדורה.

ופאק תפסיקי להגיד ביי מתוקים וחיבוק בסוף כל הודעה את לא ציפי שביט!

למעלה