הערצה ופרגון

בהצלחה מחר.

יהיה טוב. מבחן בספרות זה קל- אפשר לחרטט, וזה אפילו נחשב טוב.

ליעתע

New member
תודה:]

אבל קשה לחרטט כשמדובר באנטיגונה:S

ericman

New member
מה קל ?

טוב , באמת הרוב זה קל ... אבל שזה אמריקאי זה קשה יותר כי זה או נכון או לא ( מה שקרה לנו ) ..

ליעתע

New member
אמריקאי?OO ממתי עושים מבחן בספרות אמריקאי?XD

מוזר. בכל מקרה אני צריכה לזכור בעל פה את מאפייני היצירה הטרגית,שאלו בעצם 4 יסודות, ואיך הם באים לידי ביטוי במחזה אנטיגונה. וכל מיני שיט כזה. קקי.

חח... ניצחתי אותך.

אבא שלי, ממש ממש ממש ממש מזמן (לפני איזה 20 שנה) היה מורה לשל"ח. אין דבר יותר מצחיק מזה.

הילוש25

New member
לא נמאס?

הוא לא כזההההה יפההה חחח... הוא יפה אבל אתן נורא מגזימות! וצודקת באמת להקה מעולה!

עדי D

New member
כמו שזאת מעלי אמרה...

אני לא אומרת שלורל לא יפהה וואלה כן הוא יפה וחתיך ושיואו יואוו בלה בלה בלה אבל וואלה דייייייייי! את רוצה הלתחיל איתו למה בפומפבי לכי שלחי לו מסר ואל תציקי כאן לכולם.. את אפחד זה לא מעניין !!!!!111
אני בד"רכ מתעלמת אבל שיואו זה מציק לי בעין חח

J Lafferty girl

New member
../images/Emo170.gif [נו,לא הייתה לי כותרת-.-"]

אוקיי, אז כן הוא יפה, הבנו, אבל כמו שמיכל [אני חושבת שזאת הייתה היא] אמרה, הוא בן 15 בקושי ואתן לא חושבות שזה קצתלא מתחשב להציף את הפורום בכמה שהייתן מתות לעשות לו ילד!? אני מניחה שהוא מקבל את כל זה כמחמאה אבל מילה אחת מספיקה בהחלט, אם אתן שואלות אותי זה מעמיד אותו במצב לא הכי נעים ,לראות שהוא הפנטזיה של כ"כ הרבה בנות. חוצמזה שפתחו לו קומונה [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] אז לכו תדברו על כמה שהוא סקסי שם, טוב!?

פיביי

New member
איזה קומונה זאת?

תתני קישור אהה ומישהו יכול להגיד לי מי כותב להם או הם את הטקסטים הם ממש יפים וחמודים!! והנכון לברי יש פניםם ממש ממש חמודות?

J Lafferty girl

New member
את רצינית..?XDD

וחפשי בקומונות, מאיפה אני אביא לך קישור עכשיו.. רענן כותב ומלחין הכל.. וכה לברי יש פנים ממש ממש חמודותD:

צופיתה

New member
באמת....

הם באמת מושלמים בטירוףףף.... הם מנגנים פאנק רוק ממש טוב... לורל לא היחיד בלהקה שטוב אני חושבת שברי מעולה ורענן גם.... אני שומעת הרבה רוק ופאנק רוק ואני יכולה לומר לך שהם ממש ממש טובים.... צופית...

shape1

New member
אחח בנות זה עם קשה:\

זה מה שיש לי להגיד ממה שראיתי פה..

למעלה