הערצה ופרגון

קבלו תמונה!!!!!!!!11../images/Emo8.gif

אז הנה תמונה שלי ושל לורל החתיך יאווזה מזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה המסך שלי בפאלפון זה כלכך חמודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ניצקה14

New member
מתי תיהיה עוד פגישה עם ביט 69 ??

היי, אני דיי חדשה פה ושמעתי שהיו פגישות עם ביט. רציתי לדעת מתי יהיו עוד פגישות, ואיפה.. אוהבת אותך רעננוש D: .

777ronita

New member
פשוט שלמות

אתם להקשה מוששלמת באמת עד עכשיו שנאתי רוק וכל זה אבל חבל לכם על הזמן בשכותכם התמכרתי ולורל ? בכלל אחד השווים באמת בחיים לא ראיתי מישהו מתופף כל כך יפה בקיצור להקה באמת באמת שווה ומי שמקנא ? שיקנא הגאווה שלכם

ממש חיבים!!!!!!!!!!!

ממש חיבים מפגש מעריצים זה יהיה ממש כיף יואו ממש צריך אחד כזה זה יהיה ממש מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בררוש

New member
היי ברוכה הבאה גם אני אוהבת רענן D= ו..

אין לי מושג על הופעות או פגישות וגם אני רוצה לדעת! =] ..

sapirosh92

New member
'סמעק!!

מה הפאקינג בעיה להוריד את האצבע מהמקלדת?! אוף את מזה מעצבנת אותי. אני באמת לא חושבת שיש לך יותר מידי מוגבליות, אולי את קצת קשת הבנה,אולי קצת מפגרת,אולי קצת מעפנה אבל זה עדין לא תירוץ.

Frankielover7

New member
ואת ממש מעצבנת אותי.

את פאקינג פקצה ואת אומרת שכולן פאקצות. יוווו אני כ'כ מתגעגעת לימים הישנים של הקומונהההההההה\הפורום הישן. פאקינג שיט.

zohar d

New member
היי! גם אני עוד פה!

כבר שכחתם אותי? ): אני גם פה ): עוד לא נטשתי..

ליעתע

New member
לגמריייייי

גמני כאילו לפניהם לא שמעתי רוק וזה אבל הם רוק כבד כאילו אבל זה עדיין מגניב כזה. ולורל כזה ייפפפההה הוא באמת המתופף הכי יפה שראיתי! לא. ליאת יוצאת רעה. לליאת יש מחר מבחן בספרות. ליאת רוצה למות. ליאת לא תמות. כי אז היא לא תוכל להגיע להופעה. ליאת חיה. חיה רעה. מואמחאמחאמעחאעמאחעמ *שותקת*

למעלה