הערצה בהגזמה

הערצה בהגזמה

היי חבר`ה. מה נשמע? התגעגעתי אליכם... :) היום אני חולה... :( השעה שתיים עשרה ועשרה, ואני פה בבית, מול מסך המחשב, כותבת, תוך כדי שמתפווווווווצץ לי הראש... :( בכל מקרה, זו לא הסיבה שאני כותבת לכם. בטח תשימו לב שהכותרת של מכתב זה היא ``הערצה בהגזמה``. לא יודעת אם ניחשתם נכון, אבל אני רוצה לדבר איתכם, זת`אמרת-לכתוב לכם, על ההופעה של נטליה אוריירו שבה הייתי ביום שבת האחרון. קודם כל, רצוי להדגיש ולציין כי היה פיייייייייצוץ! אני וחברות שלי ישבנו שורה 15, וממש הצלחנו לראות אותה... היה נהדר. אבל לא כתבתי מכתב זה כדי לספר לכם איזה כיף היה. אני כותבת בגלל שאני חושבת שיש תופעה כלשהי של ``הערצת יתר``, בואו נקרא לזה ככה. הרבה מעריצים של זמרים, שחקנים, דוגמנים, רקדנים וכו` מעריצים אותם בהערצה מוגזמת. איך אפשר להעריץ עד כדי כך?!?!?!?!?!?! בלי להעליב אף אחד, אבל חייב להיות משהו טיפה דפוק בבן-אדם, ואנמק לכם גם את זה: מכיוון שהמעריצים לא מכירים לגמרי את הבן-אדם! אז נכון, אולי הוא טוב במה שהוא עושה (רוקד, שר, משחק וכדומה) אבל המעריצים שמעריצים בהגזמה טוטאלית, ממש אוווווווווווהבים את הדמות שהם בקושי מכירים! בואו ניקח אותי, לדוגמא. נכון, אני אוהבת את נטליה אוריירו. אני חושבת שהיא שחקנית אדירה, הסדרה שלה לטעמי מקסימה, היא שרה מקסים ורוקדת נהדר, והיא יפה שחבל על הזמן. אבל... לאהוב אותה בצורה כמו שהמעריצות שהיו בהיכל התרבות?!?!?! i don`t think so... הן לא מכירות אותה, לעזעזאל! היא יכולה להיות מגעילה, רעה, סנובית ועוד הרבה דברים אחרים! אבל הן ממש חוווווווווווווווווווווווולות עליה!!!! כמה בנות בכו, ממש בכו, בכי היסטרי (כן, כן, אתם קוראים נכון!) כשההופעה נגמרה. הן נדחפו ורצו לעלות על הבמה. מזל שהמאבטחים שם היו טובים. ושמעתם מה קרה בקניון עזריאלי?! שהיא באה, וכמה נפצעו בגלל הדחיפות שהלכו שם?! ואתם רוצים להגיד לי שזה לא מוגזם?! מה עושים ממנה?! היא לא קדושה!!!!!!!!!!!!!!!! היא מוכשרת, את זה אני לא אכחיש (אבל כמובן שגם זה נתון לחילוקי דעות), אבל למה להעריץ אותה עד כדי כך!? אני לא מבינה את זה... הפעם נתתי רק את הדוגמא של נטליה אוריירו, אבל היא לא היחידה. יש עוד מיליון מעריצים של כל מיני מפורסמים שמעריצים אותם בצורה פשוט מוגזמת. ואני חושבת שצריך לעשות עם זה משהו. זה פשוט נורא. צריך לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מדי. זה מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממש נורא!!! יש לכם רעיונות? חולה עליכם אה.. אופס... אני באמת חולה :) חחח... :) שלכם עדי התל-אביבית

שלומצי

New member
אני חושבת

שהערצה של אנשים מפורסמים זה משהו שקשור מאוד לגיל, הרי זה עובר. נראה לי שבגלל שאנשים מפורסמים מסמלים לנו דברים שאנחנו גם היינו רוצים להיות (מפורסמים, אהובים, נערצים, יפים, מוכשרים, וכמובן עם אהבה גדולה..). בגיל מסוים זה נורמלי ואפילו חביב להעריץ איזה דמות, אבל בוא נגיד שלא נתקלתי בתופעה של הערצה מעל לגיל 20... לא? לא צריך להתרגש, אבל בעניין אוריירו, אני מסכימה אתך במליון אחוז ואפילו השארתי הודעה בדיוק בנושא הזה לפני כמה ימים, כי במקרה ממש נקלעתי לעזריאלי ביום הזה, ומרוב משטרות, אמבולנסים וצרחות מטורפות על אמת, חשבתי שנקלעתי לאיזור של פיגוע. כל דבר הוא בסדר במידה. מותר להעריץ, זה כנראה משהו טבעי כי כולם עברו חוויה כזו בחיים שלהם או יעברו, אבל לא צריך להיסחף.

למעלה