הערער שנהפך לעץ שיטה?

איתן em

New member
הערער שנהפך לעץ שיטה?

בוקר טוב לכולם,הבוקר ראיתי באתר מיניגן הסבר של של אחד החברים,שהערער המגוון (זה עם "הבלונד" ) המופיע וידוע בשם: JUNIPER DAVURICA - EXPERNSA VARIEGATA הוא למעשה לדברי אותו חבר ; ACACUA ACUMINATA שיטה מחודדת. כלומר;בכלל עץ שיטה. האם למישהו יש מידע בענין...אשמח מאוד לדעת. איתן

"ידיעה מרעישה"

ה"הידיעה המרעישה": "שלום חברים .. חיפשתי באינטרנט מידע לפי השם שנתן לי איתן "juniper davurica" ומצאתי ששמו הוא בעצם "שיטה מחודדת" ... קישור לחיפוש שביצעתי .. האם ערער ניקרא גם שיטה ?" הידיעה לעיל, המצוטטת כלשונה, הופיעה כבקשת עזרה מחובב מתחיל. התגובה לידיעה והפרסום הנרחב לה לא רק שחרגו מכל פרופרציה אלא בהחלט תורמים ל"עידוד" מתחילים לתחביב הבונסאי.

איתן em

New member
"הידיעה המרעישה"

משה למען הדיוק כדאי היה גם להוסיף את השורה הנוספת שהופיעה : "קישור לחיפוש שביצעתי.." אז בוא לא ניתמם ונקרא את המגמה המסתתרת בין השורות... אומר לך את האמת- קצתי בכל אותם "האמכושים" המגמתיים תחת המסווה של "עידוד מתחילים"... לטעמי אינך צודק, גם "מתחיל" כמו הנ'ל ,מוטב לו ללמוד לכבד את הידע של אנשים אחרים ע'י התבטאות מנוסחת בצורה יותר נאותה וראויה ולבדוק הייטב את הדברים. אני אולי לא מהיר תפיסה אבל את הלקח -למדתי! איתן

למען הדיוק - תקרא שנית

מופיעה השורה בציטוט... ארז אכן שואל תמים ולצערי אתה רואה צל הרים כהרים וחבל... מבחינתי הנושא מוצה. תודה,

erezyaniv

New member
סורי..

חברים נרשמתי לפורום הזה היום ואני ינצל במה זאת להתנצל אם מישהו ראה עצמו ניפגע משאלותי או הערותי בכל אופן רק שאלתי בתמימות שאלות של חובב מתחיל ללא שום כוונה לזלזל ....תנו חיוך !!!

למעלה