הערכת שווי מטבעות.

אורית מ

New member
הערכת שווי מטבעות.

שלום לכם. קיבלתי בירושה כמות גדולה של שטרות ומטבעות ישראליים,וגם מלפני קום- המדינה. לפי מה שהסבירו לי קרובי משפחה יש שם מציאות ששוות המון כסף !!! העניין הוא שאני ממש לא יודעת איך להתעסק עם זה, למי לפנות ע"מ לדעת את השווי האמיתי של מה שקיבלתי, איך אדע שלא מרמים אותי, והאם כדאי בכלל למכור או לחכות ? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי כי אני ממש לא מבינה בזה כלום ! תודה רבה .

samuel b

New member
מומלץ לישמור>

באלבום את השטרות קמטים וכו" מוריד את הערך ישנם שטרות לפני קום המדינה שווים כ -4000$ +-מצב חדש עם אפשר ליסרוק את השטרות או לפרט מצב השטר תקבלי הערכה. מומלץ כמובן לישמור על האוסף עם את מעונינת לימכור אפשר לבצע הערכה לגבי האוסף בחנויות לשטרות סוחרים בתי מכירות פומביות וכ"ו מקווה שעזרתי

רזי3

New member
מטבעות

אורית בשוק קיימים מעט מאד מטבעות ושטרות שערכם ממש גבוה אחד מהם הוא מטבעות טעות כלומר שגיאות בהדפסה או בהטבעה מימי המנדט רק שטרות במצב טוב ובעריכים של 50 לישט או 100 לישט שווים משהו קיימים קטלוגים רשמיים מציע לך לקנות אחד מהם בברכה רזי 3 גם אני רוצה למכור

רוזן71

New member
רזי שלום.

בס"ד אתה כותב ששטרות מנדט בעריכים של 50 או 100 ליש"ט שווים "משהו"?! לידיעתך, אני מוכן לשלם על שטר 50 פאונד במצב טוב $10000 ועל 100 פאונד כנ"ל $30000. בבקשה תפסו אותי במילה. רוזן.

למעלה