הערכת ציון

tamir2006

New member
הערכת ציון

האם צישהו יכול בערך להעריך לי את הציון על סמך הנתונים הבאים: בכל פרק כמותי בנפרד אני מפגיז 16 נכונות במילולי בכל פרק בנפרד 18 נכונות ובאנגלית 18 נכונות תודה

1234aaa

New member
אי אפשר להעריך ציון ככה.

בבחינה קיימים דברים אחרים כמו לחץ ועייפות שישפיעו על התוצאה. ו16\25 בכמותי זה לא ממש "להפגיז"..

מממ אתה עושה 16 מתוך 25 ?

מה זה , אחוז הניחוש שלי יותר טוב
"מפגיז" .... טוב נו לא נורא אם הפסיכו לא דחוף לך , הייתי דוחה אותו למועד הבא, כדי ש"תפגיז" יותר

h i l a d i

New member
יו - כמה שאתם מגעילים!!!

אתם יודעים - כל עוד אין לכם 800 יכולים לומר לכם את אותו הדבר בדיוק... תנמיכו פרופיל בבקשה - כבר ביקשו פה כמה פעמים בפורום לא לשתף אותנו עם הפנינים האלה...

1234aaa

New member
אני אישית,

לא התכוונתי להעליב אף אחד אלא להכניס את הבנאדם קצת לפרופורציות..

לא ניסיתי להעליב אף אחד

לא אמרתי שאני יותר רע ממנו. אבל באמת מצחיק אותי שהוא "מפציץ" 16 מתוך 25
, לי לא נשמע כמו הפצצה, אבל טוב , יכול להיות שאני טועה

h i l a d i

New member
אז תנסו לא להעליב

במקום לא לנסות להעליב - תנסו לא להעליב...

ofir14

New member
גבר. הכל יחסי. כל אחד והקצב שלו...

זו לא סיבה להתרברב ולתפוס תחת... ציון יותר גבוה לא עושה אותך בנאדם יותר טוב ממנו, להפך אם אתה מגיב ככה. רד מהעץ.

ofir14

New member
אז עוד יותר גרוע.

אני מבין שאתה לא מגדיר כמפגיז את מה שהוא מגדיר אבל תן לבנאדם לשתף בשמחה שלו מה יש?

SHTRUDIDI

New member
רק לרקורד

שאני גם ממש לא משהו בכמותי ואצלי 16 מתוך 25 זה נחשב טוב ,אבל אצל כל אחד זה משהו אחר. הייתי מוותרת על להציע לבן אדם לדחות את הפסיכו כי יכול להיות שהוא לא צריך 800 ויכול להיות שהוא בסה"כ בסימולציה הראשונה ועוד יצליח יותר וייתכן שפשוט רצה לדעת כמה הציון שלו וכדאי לענות לשאלה ולוותר על הערות נוספות... ברור שלא ניסיתם להעליב אבל אולי הוא עמד קודם על פחות תשובות נכונות לפרק ובשבילו זה "להפגיז",כדאי לקרוא שוב את ההודעה שכתבתם ולראות שהיא באמת לא יכולה לפגוע.

tamir2006

New member
אין גבול לצביעות אין גבול ליומרנות

כל מי שמקבל ציון יחסית "גבוה" חושב שהוא לפחות מלך.צריך להפסיק עם פסטיבל היומרנות הזה ולהעמיד את כל האנשים האלה כל מקומם.

מממ

אם אתה מסוגל לכתוב כאלה משפטים במילולי, אתה בטוח יכול להוציא יותר בפרק הזה....
וזה לא בא כדי להעליב או משהוא כזה, זה סתם דעתי
ואני חוזר ואומר , אין לי ציון גבוהה !! אז שלא תחשוב שאני מתעלה עלייך, המשפטים שאני מרכיב בעיברית לא מגיעים בחיים לרמה של המשפט שלך.

למעלה