הערכת סדר גודל

gabimaor

New member
הערכת סדר גודל

כמה את מעריכים עולה היום להוסיף לאוטו אזעקה עם שלטים שגם סוגרים את החלונות החשמליים (שניים מקדימה) ונועלים את האוטו (יש בו כבר נעילה מרכזית).מדובר בסקודה פאביה 05 אגב.

sopranosax

New member
אם תוותר על האזעקה...

ארבעה מרימי חלונות חשמל עלו לי לא מזמן 400 שקל, מופעלים ע"י השלט המקורי. והיית מצפה מרכב שעולה 160,000 שקל שיבוא עם זה כלול.

gabimaor

New member
160K?

עכשיו אני מוכר לך אותו ב 100K....
מדובר ברכב יד שנייה (מהשכרה). האם 2000 ש"ח לחבילה הכוללת אזעקה,מרימי 2 חלונות שני שלטים וחיישני רוורס נשמע לכם הגיוני? מישהו מכיר מקום זול ואמין להתקנת אזעקה באיזור פ"ת?

wil

New member
על אזעקה הייתי מוותר

לא יעיל להרתעת גנבי רכב. אולי שווה להתקין אזעקה אם אתה מתכוון להתקין מערכת אודיו שתקרוץ לגנבים. חברות הביטוח כבר מזמן לא דורשות אזעקה (אלא אם אתה רוצה לבטח מע' אודיו) חיישני רוורס יש בכל מיני מחירים, החל ב-99 ש"ח אפילו, ואפשר להתקין לבד, מנסיון. לאוטו אין שלטים מקוריים? (או שלט בתוך המפתח אולי?)

gabimaor

New member
גם אני

שוקל לוותר על אזעקה.אני מניח שכיום הגנבים מנטרלים אותה די מהר וגם אנשים כבר הפכו לאדישים אליה. נראה לי שאני רק אלך על נועל דלתות וחלונות עם שלט. מישהו מכיר מקום זול באיזור פ"ת שמתקין? לצערי האוטו מגיע עם שני מפתחות ללא שלט.יש נעילה מרכזית.

נר3

New member
רדיו מילאנו הם המתקינים הרשמיים של

סקודה. כדי לבדוק שם תחילה מה המחיר לשלט נעילה + הרמת חלונות (כ 700 ש"ח, כמה שאני זוכר).

TomaC

New member
המלצה למתקין

http://www.kolbotex.com קוראים לו משה,ובעניין האמינות- אני מכיר אותו אישית, ותוכל לקרא עליו שרשורי תודות בפורום אופנועים.

l g433

New member
התקנתי לסיביק 91 EX

אזעקה של רב בריח עם גלאי דלתות בלבד 550 ש"ח, מרים חלונות-250 ש"ח התקנה כולל התקנת רדיו דיסק ורמקולים 150 ש"ח.

gabimaor

New member
היכן התקנת את זה?

אני מניח שזה הגיע עם שני שלטים , נכון?

l g433

New member
כן.

חנות בשם סאונדר, רחוב ויצמן פינת אחד העם ברחובות.

למעלה