הערכת מצב עדכנית

מצב
הנושא נעול.
הערכת מצב עדכנית

הערכת מצב עדכנית

בהמשך להודעתי בפורום מלפני חודש הערכתי כי שוק המניות עלול להגיע לרמת ה 530-540 בפועל הגיע שוק המניות לרמת ה 527 ומם החל לרדת . כבר אז כתבתי כי במידה ותחול שוב עליה בברמת האלימות העריך מחדש את הערכותיי לגבי השוק. שלשה דברים בפי 1.רמת הסיכון בשוק חזרה להיות כשם שהיתה ערב יום הכיפורים. 2. סטיות התקן עלולות להמריא שוב לרמות 40-45 בטווח הקרוב. 3. מפולת בשווקי העולם כולל זו שלנו עלולה להתרחש ביתר שאת במהלך חודש ינואר. הודעות נוספות מפי תובאנה בהמשך כריש

מדהים!!!!!!!,פשוט מדהים,חוסר בושה מוחלט

הערכת מצב עדכנית בהמשך להודעתי בפורום מלפני חודש הערכתי כי שוק המניות עלול להגיע לרמת ה 530-540 בפועל הגיע שוק המניות לרמת ה 527 ומם החל לרדת . כבר אז כתבתי כי במידה ותחול שוב עליה בברמת האלימות העריך מחדש את הערכותיי לגבי השוק. שלשה דברים בפי 1.רמת הסיכון בשוק חזרה להיות כשם שהיתה ערב יום הכיפורים. 2. סטיות התקן עלולות להמריא שוב לרמות 40-45 בטווח הקרוב. 3. מפולת בשווקי העולם כולל זו שלנו עלולה להתרחש ביתר שאת במהלך חודש ינואר. הודעות נוספות מפי תובאנה בהמשך כריש

abiri

New member
נסו לנתח שוק החסה בשטחים

נסו לנתח שוק החסה בשטחים

סביר שתהיה לכם אותה הצלחה כמו לניתוח שוק ההון שלנו. כל המתימרים מיתיימרים, לכם על תקחו אותם בחשבון! ובמיוחד לא את אלה שמיתיימרים לדעת יותר מהאחרים. המושג הכי חשוב לניתוח הוא שוק משוכלל! אשמח לקבל תגובות מלומדות על כמה השוק אצלנו ``משוכלל`` (מזובלל) סתם משקיע מתוסכל אז תתיחסו בהתאם ואני כולה מופסד 20 קילו כסף קטן זה בסדר כי בעוד חודש המחזורים יחזרו לרגע ל-500 מגה וכולם ונתחו את ניתוחיהם המלומדים ובלהבלהבלה.......... חפיף, אני הולך לגלוש

R.C

New member
מה אתה גולש?

מה אתה גולש?

נסו לנתח שוק החסה בשטחים סביר שתהיה לכם אותה הצלחה כמו לניתוח שוק ההון שלנו. כל המתימרים מיתיימרים, לכם על תקחו אותם בחשבון! ובמיוחד לא את אלה שמיתיימרים לדעת יותר מהאחרים. המושג הכי חשוב לניתוח הוא שוק משוכלל! אשמח לקבל תגובות מלומדות על כמה השוק אצלנו ``משוכלל`` (מזובלל) סתם משקיע מתוסכל אז תתיחסו בהתאם ואני כולה מופסד 20 קילו כסף קטן זה בסדר כי בעוד חודש המחזורים יחזרו לרגע ל-500 מגה וכולם ונתחו את ניתוחיהם המלומדים ובלהבלהבלה.......... חפיף, אני הולך לגלוש
זאת כבר התחלה טובה. עלה והצלח. R.C

מצב
הנושא נעול.
למעלה