הערכת מחיר

redroze

New member
הערכת מחיר

כמה יעלה בערך: בולמי זעזועים אחוריים חדשים משאבת מים חדשה כיוון טיימינג והחלפת רצועה כיוון פרונט היום לקחנו את הקורולה בפעם הראשונה למ.מ.מ. בבני ברק (ר"ג), המכונית כללית במצב מצויין להתחשב בעובדה שהיא בחיים לא ראתה מוסך חוץ מתאונה וטיפולים, בולמי זעזועים אחוריים הלכו, משאבה הלכה, צריך כיוון פרונט וטיימינג ויכול להיות שהלכה רצועה אבל חוצמזה המנוע והגיר וכל השאר במצב מצויין . . . . redroze, לא נרד מ-43,000 ש"ח בשביל הקורולה . . .

© DrorZi

New member
הערכה מעוד גסה

בולמים של מונרו אמורים לעלות כ 600 לזוג (ללא עבודה) ועוד 300 נגיד על עבודה. כיוון פרונט, כ 250. טימינג כ 800 ש"ח כולל עבודה משאבה לא יודע. זו הערכה גסה
דרור זי.

B.M.F

New member
הערכה גסה נוספת ..

בסביבות 2500 ש"ח לבולמי קוני ספורט מתכווננים.

redroze

New member
אני לא הולך להשקיע עוד אגורה . . .

אני מדבר על הקורולה למכירה. זה מה שעלה מהבדיקה, רציתי לראות עד כמה יכול לרדת הבעיות ה"קטנות" האלו. בכל מקרה קבלנו אישור שאפשר לקחת את האומגה אבל כנראה שניקח אותה ביום ראשון ואז יהיה זמן לעשות את כל הסידורים (ביטוח, רישוי, דואר וכו´). redroze, שבוע הבא נפתרים מהקורולה . . . .

itzik93

New member
דרור - בנוגע לבולמים של מונרו.

לא יודע מה קורה עם קורולה ישנה, אבל כשעשיתי סקר מחירים בנוגע לבולמי זעזועים לאימפרזה, מונרו יצאו ממש יקרים (יחסית) - כ-500 ש"ח + מעמ לבולם (רביעיה - כ 2000 ש"ח + מעמ). אני הייתי הולך לברר על מקוריים במוסך ואז מתקדם הלאה בהתאם למצב. איציק

© DrorZi

New member
אז זהו שהנסיון שלי שונה

ועלה לי כ 1200 לרבעיה, גם באודי, גם בטמפרה, וגם לחיפושית עלה נורא זול אבל לא זוכר כמה (כן כן, החיפושית נוסעת מאחורה על הסדרה הכחולה של מונרו)
דרור זי.

למעלה