הערכה....

stamone

New member
הערכה....

הייתי בבחינה ב 1.4 ללא לימודים בכלל אפילו לא דקה הוצאתי ציון של 514 כמותי 94 מילולי 99 אנגלית 126 מה בערך יכול להיות השיפור שלי בעזרת קורס? (כן זה אידבידואלי כן זה תלוי בהשקעה וכו' אבל.....) אני לא מחפש תשובה " אתה תקבל X " תודה מראש

moriai

New member
אממ לא הבנתי אותך....

אתה שואל כמה בערך יכול להיות שיפור שלך אבל לא מחפש תשובה שאומרת כמה?........

stamone

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

אני כן מחפש כמה אבל לא תשובה סתמית

shade21

New member
לפי דעתי

בכל מכון מסבירים אחרי מבחן הפתיחה (אפשר להגיד שאתה עשית מבחן פתיחה) שניתן לשפר עד 150 נקודות פחות או יותר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif ../images/Emo45.gif

למרות ש... זה לא מחייב. אני מכירה אנשים ששיפרו ביותר מ 300 נקודות. ואני באופן אישי שיפרתי רק ב 50

lanit

New member
לפי המרכז הארצי

לפי המרכז הארצי לבחינות והערכה, אם אתה לומד לבד אתה משפר ב-30 נקודות בממוצע. אם אתה עושה קורס, אתה משפר בממוצע ב-40 נקודות. הם טוענים שזה בגלל שעצם הלמידה, לבד או בקורס, היא בעצם הכרה עם החומר מה שמעלה את הציון. אבל אל תשכח שנניח מישהו עושה פעם עם קורס ופעם בלי קורס, אבל עדיין יש לו את הכלים שנרכשו בקורס, כך שהוא לא למד לגמרי לבד.

tomershl

New member
תשובה מספקת

לפי מה שאמרת אתה מבין ש 514 זה לא ציון כל כך טוב. לכן, לבחינה הבאה עדיף שתלמד עם קורס או תלמד לבד ותתייעץ עם מישהו שעשה כבר קורס. אבל תלמד!

MoOsHoN17

New member
בתור אחד שניסה ללמוד לבד

עדיף קורס ואני אומר את זה בלב כבד קשה לאכול את הפסיכומטרי לבד קשה להתכונן אליו לבד בייחוד אם לא מכירים אותו מספיק מחוויות של אחרים לך לקרוס תרגל ותצליח אני שפרתי ב123 נקודות אגב..

TRIPLEfnH

New member
בין 0 ל 200

זה תלוי בכל כך הרבה גורמים. מהירות חשיבה, יכלת חרישה, יכלת ריכוז ועמידה בלחץ (בזמן הבחינה) ואפילו קצת מזל. אם לא למדת בכלל ותלמד טוב למועד הבא ובנחה שלא יהיו תקלות במבחן עצמו, אין סיבה שלא תעבור ת' 600.

R o n 86

New member
אתה תשפר בהמון... לך לקורס

יש לך פוטנציאל גבוה... להגיע למצמוצע הארצי בלי ללמוד בעוד שכולם לומדים לפחות חודש וחצי..

למעלה