הערכה שלכם:

johngalt2

New member
א-המ... זה John Galt 2.

והשאלה מופנית ליוסי, אם כי גם אתה מוזמן לענות עליה.

גורן3

New member
../images/Emo9.gifמצטער על עיוות הכינוי

זה קורה לי הרבה כשאני מקליד במהירות.

בקיצור

תקרא ספרים, עזוב אותך משינון מילים עכשיו. מה שיעזור לך להגיע לרמה גבוהה באנגלית זה פשוט לחיות כמה שיותר באנגלית, וקריאה זה חלק נכבד מזה.

NesiZ 19

New member
אני לא מבין למה כולם נדברים בספרים

זה מן חוק לא כתוב כזה שכל מי שרוצה להטמיע שפה חייב לקרוא ספרים? אני חושב שכל דרך שבעזרתה הוא יטמיע את השפה תהיה מתאימה. ספרים/סרטים/פורומים/מאמרים/עיתונים/כתיבת חיבורים/תרגול אנסינים, מחסור באנגלית אין. לדעתי זה מאוד אישי ולכל אחד יתאים משהו אחר-זה גם תלוי בתחומי העיניין ובמטרה. פשוט 'לחיות אנגלית' כמו שאמרת...

harbor

New member
אם יש מקרה פרטי של מישהו

שחסר לו אוצר מילים, אני חושב שקריאה בלבד לא תספיק לו.

harbor

New member
הדיון התפתח גם לכיוון הפסיכומטרי

אז ציינתי את המקרה הזה, במקרה של יניב B , אם הוא רוצה לפתח ולשפר את האנגלית שלו באיטיות אך באיכות - קריאת ספרים זה הדבר המומלץ ביותר.

mitzipitzi1

New member
עזבו אתכם משטויות

נראה לי שאם הוא גם יקרא ספרים וגם ישנן את המילון, אוצר המילים שלו בטוח יגדל... (נקווה שעל זה אין ויכוח...
)

harbor

New member
אבל אם הוא רוצה להגדיל

את אוצר המילים שלו בזמן קצר וביעילות- הוא חייב לשנן

natalysh

New member
זה תלוי בהרבה דברים...

האם אתה טוב בשינון? אני למשל מעולם לא סבלתי שינון. אמנם לימודי הרפואה ריסנו אותי אבל לפני זה ממש הייתי Total Loss בשינון וויתרתי על זה מראש בקורס הפסיכומטרי שלי. מצד שני, אני מתעייפת מהר מאוד מקריאה באנגלית, ולכן גם בקריאת ספרים באנגלית לא הייתי מסוגלת להתמיד. לכן אני בעד להתחיל בשיטת הביניים - לקרוא סיפורים/מאמרים באנגלית. נשיונל ג'יאוגרפיק מומלץ בחום על ידי ועל ידי מדריך הפסיכומטרי שלי. המאמרים בו כתובים בצורה גבוהה מאוד, בדרך כלל מעניינים במידה כזו או אחרת, וגם לרב לא מעייפים כמו נובלות ארוכות באנגלית. מה שכן, בסופו של דבר, כמו בכל דבר בחיים, זה מסתכם במזל. ניגשתי לפסיכומטרי ברמת אנגלית הרבה יותר נמוכה מהציון שקיבלתי (142). וכן, מורן, אני מסייגת את דבריי בניסיוני שלי, בלבד, אישי שלי, פרטי, מחמדי. איש הישר בעיניו יעשה. שנה טובה!!!

למעלה