הערכה שלי למחר

vertrag

New member
הערכה שלי למחר

האמת שאין לי מושג אבל אם זה היה טוטו הייתי הולך על כפול: 1,2 רק שלא יגמרו בתיקו 0 מעצבן
כמה עולה משולש? ניתוח "מתקדם" ברמת הפסיכולוגיה של המסחר (מהדורה ניסיונית): ביום חמישי ירדנו לכאורה בהגזמה - מאוחר יותר הבנו שעשו למעוף טובה שלא הורידו יותר... עדיין לא התגברתי על הטראומה של סרט האימה מיום שישי, במהלך המסחר התחלתי לחשוד שמנסים להגביר את צריכת התרופות והסיגריות ע"מ לסייע לכלכלה האמריקאית הקורסת (שלא נדע מצרות), אח"כ הבנתי שגם סרט אימה אינו חייב להסתיים ברצח ויכול להסתיים בנשיקה או לפחות בלחיצת יד חברית. צפי ליום שני: עליות במזרח ובאירופה שחששו מקריסה בוול סטריט ביום שישי לאחר הסגירה - למה שאכנס לשורט מחר אם ההגיון אומר שאירופה אמורה לתקן בפתיחת המסחר ביום שני? מודה באשמה - ירידה של מעל אחוז בשקל דולר ביום שישי עושה לי את זה ומחזירה לי את האמון ברציונליות של השוק. אם היו מכריחים אותי להמר הייתי מנחש שהשבוע המעוף יסיים בתשואה שבועית חיובית או שלילית של 3-5%. בשבוע שעבר האשימו את חפציבה בסנטימנט השלילי בנדלן, מחר יאשימו את זיסר שעשה רווח הון של מיליארד שקל בלבד?
שבוע טוב הבהרה: פיגוע רדיואקטיבי (או אחר) בארה"ב, חלילה וחס, עשוי לשנות את הערכתי לכאן או לכאן. אזהרה: הכותב אינו מתימר להבין בשוק ההון מעבר לכותב ממוצע בפורום כלשהו העוסק בתחום.

למעלה