הערכה עצמית...

גלי...31

New member
הערכה עצמית...

ראשית...עלי לציין כי קראתי קטע זה בפורום להיות הורים, ואני מקווה שלכותב הקטע אין התנגדות לכך שהבאתי אותו בפניכן... פשוט הוא נראה לי חשוב כל כך... אז כך סופר על ידי כותב הקטע: מרצה ידוע החל את הרצאתו בהחזיקו שטר של 20$, בחדר בו היו כ- 200 מאזינים ושאל:``מי מעוניין בשטר זה?`` ידיים הונפו באוויר. המרצה אמר:``אני עומד לתת שטר זה לאחד מכם, אך תחילה הרשו לי לעשות זאת...`` הוא החל לקמט את השטר ושאל :``מי עדיין רוצה שטר זה?`` ידיים עדיין הונפו באוויר. לקח המרצה את השטר, זרק אותו לרצפה, דרך עליו ומעך אותו, והרים את השטר כשהוא מקומט, מעוך ומלוכלך, ושאל:``מי עדיין רוצה בשטר זה?`` עדיין הונפו ידיים לאוויר. אמר המרצה:``ידידי... למדתם כאן לקח חשוב...לא חשוב מה עשיתי לכסף...עדיין רציתם בו מכיוון שערכו לא ירד...הוא עדיין שווה 20$. פעמים רבות בחיינו אנו מועדים...מתכופפים בעפר בעקבות החלטות שקיבלנו או בגלל נסיבות שנקרו בדרכינו. אנו מרגישים אז חסרי ערך. אך אין חשיבות למה שקרה או יקרה...אתם לעולם לא תפסידו מערככם!! אתם מיוחדים ולעולם אל תשכחו זאת!!! לעולם אל תתנו לאכזבות של אתמול להאפיל על החלומות של מחר!!!`` בנות יקורת- אתן מיוחדות-ואל תשכחו זאת!!!! יש בכן את הכוח לצאת מהמצב בו אתן נמצאות... וחשוב מכל... אתן שוות, והרבה... גלי

תודה גלי... :)

את צודקת כל כך... לפעמים אנחנו באמת מרגישים כמו בבוץ... כאילו אנחנו בתוך באר חשוכה... ללא קרן שמש וללא מוצא... אבל זה רק נידמה לנו. כי יש מוצא. ואפשר וצריך לחפש אותו. ולא לוותר. אנחנו לא מוכתמות... לא מקוללות... אנחנו מה שבחרנו להיות. ואנחנו גם יכולות לשנות את הבחירה הזו. תודה גלי. הבאת לנו לקח שחשוב לזכור.

למעלה