אני יודעת שאני אמורה לדאוג לעצמי ואולי כאן
הבעיה שאני לא שמה גבולות , איך שאני נכנסת הביתה הילדים מתנפלים עלי וככה יוצא שאני אפילו לא מספיקה להחליף בגדים ונשאבת לתוך מטלות הבית, הטיפול בילדים וכו', וגם כשאני כבר מבקשת את החופש שלי אזי מבקשים עוד משהו אחד קטן ועוד אחד וכו' ואני לא עוצרת ומעמידה אותם על מקומם (הילדים והבעל). אולי בעצם אני צריכה להיות יותר אסטרטיבית ולעמוד על "זכויותי" מבלי לפחד שיגידו שאני לא מספיק טובה. עם בעלי כבר דברתי מספר פעמים הוא מודע הוא מבטיח להשתדל אך כלום לא קורה, וגם כשהוא מבטיח להגיע מוקדם כדי שאוכל לצאת בסופו של דבר הוא מתקשר ומודיע שהוא לא מצליח לצאת ולהשיג ביביסיטר מהרגע להרגע זה די קשה,ניסיתי "להעניש" אותו ולצאת דווקא בימים שהוא יוצא ע"מ שירגיש את מה שאני מרגישה אך זה תורם לאוירה טובה. לגבי המטלות - אולי אני פשוט צריכה להטיל עליו משימות ולא להכנע ולבצע בעצמי, הבעיה שצריך לתזכר אותו ולפעמים פשוט נמאס לי מלתזכר או לכעוס על זה עד שאני עושה לבד. כששאלתי אותו אם הוא מעדיף שאני אתזכר אותו כל הזמן כמו איזו אמא הוא אמר שכן, אבל לי זה לא נעים להיות נודניקית כל הזמן, עושה רושם כאילו זה לא חשוב לא ולכן הוא לא מבצע ולי זה כן חשוב - אז בסוף זה חוזר אלי.